Actiunea "Suspendation"(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

nu o agentie de presa romaneasca -
da-mi citatul in original si te cred. altfel esti un dezinformator / manipulator.

adica ma gandesc ca site-ul oficial al parlamentului european bate mediafaxu' si traducerea/interpretarea. de-aia vreau si eu sa vaz ce-a spus. stii, deceneus, tu sustineai non-manipularea.

edit: tot manipulator esti, ca n-ai dat tot citatul de pe mediafax, ci numai partea care-ti convenea.

Eu am considerat ca o agentie de presa care citeaza cu ghilimele este o agentie corecta.

Nu am dat mesajul complet care exprima doua idei. Socul provocat de rapiditatea schimbarilor si legalitatea.

Rapiditatea schimbarilor nu-i ceva ilegal. Nu se incadreaza in principile democrate, dar nici nu incalca legea, si prin Romania numai asta conteaza.
Principiile sunt ceva superflue si pe DC. Cand am incercat sa dezbat principii nu a fot nimeni interesat, asa ca am selectat ce am considerat argument esential pentru cei care acuza lovituri de stat si incalcari ale Constitutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Macovica a dat cu vitriol pe Romanica in Parlamentul european tot cu de-astea, ca , ce conteaza, dc se duce naibii ultima reduta a democratiei sa ne ducem naibii cu totii!

Mey dar tu chiar crezi ca Macovei e buricul parlamentului pe acolo?
Pe bune, sincer crezi treaba sta?

Si parlam. european chiar crezi ca nu se informeaza inainte sa dea vreun comunicat oficial? Crezi ca la ei e circul asta de la noi?
Crezi ca isi culeg informatiile de la Antene? Sau de pe facebook?
In anul 2012???

Acum ce faci? in lipsa de noutati diseci postari anterioare?
Catrinik, crezi ce vrei. Eu spun ce cred.
Las-o mai moale cu antenele. Odata ca nu am timp sa vad, app ar fi bine sa mai verifici o data a ce miros eu in afara de Minimax, GSP si Guran, rar mai pup ceva la tv( dc mai am timp prefer un film online) 2. prefer sa ma tin cu creierii limpezi si nici nervi nu mai am de "politica" asa cum duceti voi discutiile aici sau ei la tv. Insa tie nu ti-ar strica un pic de "Exces de putere" marca antena 3, un Valentin Stan ....Ce stiu cu certitudine este ca eu nu il vreau pe Basescu si dincolo de ce crezi tu, pt mine o lovitura de stat nu se da organizand referendumuri, indiferent de cati ar incerca sa murdareasca evenimentul.
Ca fapt divers: de cate ori ai vazut-o pe madama zambind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Idem Basescu. L-ai penalizat la alegerile locale care au fost de curand; daca nu ii votezi partidul, puterea lui in parlament scade semnificativ si i se iau fraiele din maini.

Si inca un aspect ESENTIAL: ai auzit de separarea puterilor in statul de drept? Ok, nici Basescu n-a auzit.
Presedintele nu ar trebui sa fie implicat in treburile Parlamentului (organ legislativ), nici in cele ale Justitiei (organ judiciar), nici in cele ale Guvernului (organ executiv), nici in......

Insa el, jucator si "grijuliu" din fire, a tinut sa-si bage nasul peste tot. Un motiv excelent de suspendare in opinia mea.

Pai ia sa discutam noi putin despre asta, ca devine interesant:

Ce spuneau baietii astia ai tai ( Ponta)? Ca vor cere Parlamentului ( Puterea legislativa) sa ia o hotarare si sa stabileasca dupa ce act normativ se va merge la referendum. Pai cum ar putea sa se amestece Parlamentul ( Puterea legislativa) peste ceea ce DEJA Curtea Constitutionala ( Puterea Judecatoreasca) a stabilit? Aud?

Si sa mai vorbim si despre cum Presedintele interimar - Crin Antonescu ( parte a Puterii Executive) - s-a antepronuntat si a zis ca Ordonanta 41/2012 si Legea Referendumului sunt acelasi lucru!!!. Si a facut asta ieri in discursul lui pompos, probabil ca sa ne dovedeasca el cat de tare va garanta respectarea Constitutiei, asa cum "se batea cu pumnii in piept".

ceea ce cred eu despre aceasta declaratie a lui Crin e ca USl are nevoie de cat mai multi pro basescu sa mearga la vot ca sa faca 50%+1 din nr alegatorilor.
daca legea referendumului e ceea care va hotara alegerea, si cei pro basescu nu vor merge la vot, USL nu va castiga.
eu, care de fapt nu vreau sa il schim pe base, de ce m-as duce la vot la referendum? sa mearga doar cei ce vor sa il schimbe.
da, daca peste 50+1 din alegatori cu drept de vot merg si zic sa fie schimbat atunci sa fie schimbat. singura metoda sa scoata cat mai multi alegatori la vot e sa inversuneze pe cei pro Basescu. altfel nu au nici o sansa dupa legea referendumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Macovica a dat cu vitriol pe Romanica in Parlamentul european tot cu de-astea, ca , ce conteaza, dc se duce naibii ultima reduta a democratiei sa ne ducem naibii cu totii!

Si parlam. european chiar crezi ca nu se informeaza inainte sa dea vreun comunicat oficial? Crezi ca la ei e circul asta de la noi?
In anul 2012???

Catrink, crezi ce vrei. Eu spun ce cred.
Las-o mai moale cu antenele. Odata ca nu am timp sa vad, app ar fi bine sa mai verifici o data a ce miros eu in afara de Minimax, GSP si Guran, rar mai pup ceva la tv( dc mai am timp prefer un film online) 2. prefer sa ma tin cu creierii limpezi si nici nervi nu mai am de "politica" asa cum duceti voi discutiile aici sau ei la tv. Insa tie nu ti-ar strica un pic de "Exces de putere" marca antena 3, un Valentin Stan ....Ce stiu cu certitudine este ca eu nu il mai vreau pe Basescu si dincolo de ce crezi tu, pt mine o lovitura de stat nu se da organizand referendumuri, indiferent de cati ar incerca sa murdareasca evenimentul.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Sincer nici eu nu il mai vreau pe Basescu, categoric as fi votat cu altcineva (chiar alt partid) la urmatoarele alegeri.
Insa nici pe "cuplul de aur" in retrospectiva ultimilor luni nu i-as vota. Asta categoric afirm.
Mi se pare ca suntem considerati retardati.

Si te contrazic nitel, poate fi lovitura de stat si cu acest referendum. Daca ar fi putut sa il evite, l-ar fi evitat. Cum nu pot sa sfideze cu totul lumea exterioara Romaniei, il fac, dar se vor asigura, prin toate mijloacele, ca isi asigura un rezultat previzibil si acceptabil ( de catre ei).
Ceea ce se traduce prin actiunile lor.

Asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:

Citat:

Citat:

In anul 2012???

Catrinik, crezi ce vrei. Eu spun ce cred.
Las-o mai moale cu antenele. Odata ca nu am timp sa vad, app ar fi bine sa mai verifici o data a ce miros eu in afara de Minimax, GSP si Guran, rar mai pup ceva la tv( dc mai am timp prefer un film online) 2. prefer sa ma tin cu creierii limpezi si nici nervi nu mai am de "politica" asa cum duceti voi discutiile aici sau ei la tv. Insa tie nu ti-ar strica un pic de "Exces de putere" marca antena 3, un Valentin Stan ....Ce stiu cu certitudine este ca eu nu il vreau pe Basescu si dincolo de ce crezi tu, pt mine o lovitura de stat nu se da organizand referendumuri, indiferent de cati ar incerca sa murdareasca evenimentul.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Chestia cu Antenele chiar nu era o referire, acum, la tine.

O lovitura de stat nu trebiue neaparat sa fie cu varsare de singe.
Tocmai aici e diabolismul planului lor: sa incununeze totul cu un referendum.

Dar nu ai raspuns la intrebare: chiar asa de prosti sint aia din UE, de au iesit cu asemenea declaratii?
S-au trezit si ei asa vorbim ... in dorul lelii, ca le-a zis alde Macovei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/135692-CCR-Doar-Parlamentul-poate-hotari-suspendarea-presedintelui-iar-odata-declansata-procedura-nu-poate-fi-oprita.html" target="_blank">CCR: Doar Parlamentul poate hotarī suspendarea presedintelui, iar odata declansata procedura nu poate fi oprita

Citat:
Curtea Constitutionala a Romāniei (CCR) arata, īn motivarea deciziei privind conflictul reclamat de Traian Basescu, ca doar Parlamentul poate hotarī suspendarea presedintelui, avānd data aceasta putere, iar odata declansata procedura parlamentara de suspendare din functie a presedintelui, potrivit Constitutiei, aceasta nu poate fi oprita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lala, eu pe Basescu il consider de mii de ori mai nociv decat cuplul amintit de tine. Este un singur om( cu un partid pe masura aservit lui) care a facut tot posibilul sa joace pe toate planurile institutionale. Nu mai vorbesc de modul lui de operare, cum le arata pisica doar cand este pielea lui in joc adversarilor politici. Asa mai aflam si noi de un plagiat si se astupa scandaluri cu colonei sau mai stiu eu ce...
Cei doi sunt aliati politic acum, nici macar singuri, ca-s trei partide in USL. Oricand se poate strica ,,, caruta si atunci se balanseaza altfel tanti puterea. Sunt mai usor de penalizat asa. Mai vin si alegerile dupa referendum...deci cartea puterii inca se mai joaca. Ei sunt la mare risc acum. Tocmai, exista oameni ca tine care s-au sucit pt toamna.
No bun, ma duc la trebile mele. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.aljazeera.com/news/europe/2012/07/2012710161544621502.html" target="_blank">Basescu asta chiar ca a subjugat toata presa mondiala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

www.aljazeera.com/news/europe/2012/07/2012710161544621502.html" target="_blank">Basescu asta chiar ca a subjugat toata presa mondiala!

Cu astia se stie de mult, de pe vremea ziaristilor rapiti. Precis ca de atunci ii are cu ceva dosare la mana ...

Dar cei care fac dezinformarea asta crasa nu-si dau seama ca-l transforma pe Basescu in suprapresedinte si supraom care poate influenta/cumpara/santaja toata presa serioasa mondiala.

Iar impreuna cu Macovei au aservit intereselor lor si pe cei mai mari si seriosi politicieni din Europa !

Sunt doar doua alternative (daca eliminam varianta ca USL-ul calca pe cadavre): ori astia ai nostri sunt geniali, ori ziaristii si politicienii straini sunt o gasca de prosti sau corupti.

Mai sa fie, de ce sa-i mai dam jos pe Basescu&co daca sunt atat de importanti ? Hai sa le dam un azimut mai bun si sa-i lasam acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:

Eu cred ca aia se pregatesc sa il recruteze la ei, o persoana care are pe merke, baroso & co la degetul mic, va dati seama cat de utila le e!

Mergi la inceput