PINGUINII delibereaza - capitol interimar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

A participat din plin.
Da' a stat la fiecare hartiuta. Sa o studieze, sa o citeasca, sa-si aminteasca...
Apoi a venit randul manualelor si a culegerilor. A facut 2 caprarii: 1 pentru donat la scoala si alta pentru varu-sau care e intr-a saptea.
Cu jucariile a procedat la fel: 2 pungi mari, una pentru donat si alta pentru verisoara-sa de 2 ani.

Eu a trebuit sa le spal si sa le sterg de praf.

Cand a ajuns la bijuterii a fost si mai rau. Pentru mine.

Si-a redescoperit elicopterul cu telecomanda si l-a bibilit.
Acu tocmai se cearta cu ta-su. Asta vroia sa-i dea drumul prin casa, odrasla nu si nu ca se loveste de pereti si i se rupe giroscopul. Ala ii tot spunea ca e inginer si se pricepe si asta ii explica ca nu e inginer de jucarii.
Am plecat cand tocmai isi spuneau ca merg maine seara in parc sa-l zboare.

Acu is in balcon la murmurul orasului.
Tineti-mii pumnii sa nu vina niciunul dupa mine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahaha - m-ai facut sa zambesc cu elicopterele cu telecomanda. Avem 8 acasa - OPT, da ? A primit fiu-meu atatea pana a invatat sa le conduca, caci are dreptate fica-ta, daca le izbesti de pereti, se strica, se indoaie si nu mai zboara bine.

Am auzit ca sunt 41 grade la umbra - nu am sunat inca acasa sa vad cum supravietuiesc copiii mei la soacra-mea, care nu are aer conditionat. Probabil ca ii tine in cada si in curent. Sa speram ca nu ii imbolnaveste inainte de plecarea la Herculane. Oare acolo la Muzeul Satului exista aer rece ?

Sunt foarte suparata pe incercarea mea de a slabi - fetelor, sunt nesimtita rau, nu eu, corpul meu de purcica. De 1 sapt mananc supa de varza si ma duc la gym in fiecare zi, mor acolo pe masinile alea dupa 300-500 calorii si cantarul nu imi arata nici macar 300 grame mai putin. Si eu am de slabit 15kg - cred ca ar trebui sa ma consolez si sa pun fusta de plaja in bagajul de Romania. Eu si babele ce vom avea asemenea costume, nu-i nimic, eu inca nu am ajuns sa port si basma ... Am mai citit si pe la subiectul ala cu abdomen Xtraplat, mor cand spun fetele alea ca li se topesc kg ca untul in tigaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahahahaha - nu se mai duc la Herculane, se duc la Felix ca cica la Herculane nu era cazarea buna, hotelul prea vechi.

Pana nu ii vad plecati nu mai cred nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea, io-ti zisei ca am incercat cu ciorba de varza si am dat chix.
Am schimbat pe dieta Dukan si am slabit in 5 zile 4 kg. A fost foarte usor. Acum sunt in perioada de croaziera si mai slbasec cate 1 -2 kg/saptamana.

http://dietadukan.ro/

Ah, si cu caldura nu-ti fa griji. Avem anuntat cod portocaliu cu 41 de grade la umbra, pentru we.

Fii-mea, odrasla, nashparlia a intrat la Iorga. E foarte fericita. Si noi la fel.

Acuma sa inceapa concediul!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

bravoooo, Viv! concediu placut, ca-l meritati, toti trei!

eu acum le-as lua pe astea 41 de grade la umbra si le-as imbutelia sa le iau cu mine in bagaj. marti plec la Cluj, si prognoza zicea c-or sa fie 23 de grade si .... burnita si am in program o cina asa, mai romantica (adica eu sper foarte romantica) marti seara, pentru care imi pregatisem o rochita sexy de canicula... inca mai sper ca s-au inselat cu prognoza, ca parca un umar gol nu se-asorteaza cu burnita marunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari pentru fata, Viviana! Si pentru kilogramele tale care fug mancand norii, auzi tu, 1-2 pe saptamana sunt socata! Eu investighez in taina posibilitatea unei abdominoplastii. E premiul pe care mi-l acord daca dau jos 10 kile.

Buflea, las-o incolo de supa. Mananca sanatos ca mai rau faci cu prostia aia. Mai ales daca faci sport iti arzi muschii daca tu te hranesti cu supa de varza, iar masa musculara mananca grasime deci nu vrei sa o pierzi.

Eu tocmai mi-am terminat programul de sport si ma duc sa bag o salata serioasa cu proteine

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Felicitari pt liceu, viviana!

Androix, vad ca esti hotarata, succes mult cu programul de sport!

mianna, burnita????

Buflea, nu-s ce sa zic de supa de varza, cred ca unora le merge altora nu. Eu n-am incercat-o ca mi se parea prea complicat s-o fac :D

is suparata ca dupa ce toata iarna am fost schiloada de-mi cadeau blugii de pe mine, acuma am inceput sa pun pe mine for no reason. ca nu mananc mai mult, dar am impresia ca pe caldurile astea si o bere ii dezastru total pt corpul meu. Si daca ma gandesc bine, nu mai ajung nici la sala de cand am piticii acasa.

cu toate astea, m-am infipt in liquor store dupa ce am parcat copiii la bunica si acum ma delectez cu una bucata bere rece cu dl sot... yum! butonam amandoi la o bere la distanta de o canapea :) si e liniste in casa.... incredibil!

Cuvintele sunt harta mintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

mianna, burnita????

yeap, burnita din fericire insa s-a mutat burnita in prognoza pentru luni; marti cica am "nori si soare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Berea ingrasa. Nu conteaza ca mananci la fel ca inainte.

Imi place taaare mult titlul noului capitol !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Viviana, felicitari pt reusita fetitei tale !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput