PINGUINII delibereaza - capitol interimar
Raspunsuri - Pagina 24
Alizee spune:
Ha,ha, Buflea, nici io nu sunt o silfida si mi-ar sta mult mai bine in costum de baie intreg, decat in unul cu doo piese. Merge si asa, zic io.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buflea spune:
Aoleu, zau ? Si cat tine vremea asta stricata ?
Sincer, nu prea ma deranjeaza ca succesul nu o sa-mi vina niciodata din expusul meu la soare - v-am explicat de ce mai sus - asa ca, doar sa nu ploua imi doresc, sa pot sa-mi flutur fizicul si cele 7 rochii proaspat cumparate, prin statiunile tineretii mele. Si oricum sunt cu gagicele, fara masculii din dotare, dar cu ochii luciosi prin ochelarii Prada fumurii - cu ele nu ma plicti niciodata
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Aoleu, zau ? Si cat tine vremea asta stricata ? |
asta mi-a scapat,insa au anuntat si ceva ploi,dar daca sunt ploi de vara ,astea vin si pleaca,cum a fost si astazi de altfel...insa maxima,cel putin pe litoral va fii de 25 de grade,ceea ce zic eu ca e bine....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
hai ca nu tine mult,dupa 12 august isi mai revine...
"in Dobrogea, inclusiv pe litoral, pān#259; la 12 august, temperaturile vor sc#259;dea de la o zi la alta, de la valori medii ale maximelor de 35 de grade īn timpul zilei, pān#259; la aproximativ 24 de grade. O u#351;oar#259; cre#351;tere a temperaturilor se va produce īntre 13 #351;i 15 august, dup#259; care tendin#355;a va fi de sta#355;ionaritate la valori medii de circa 28-29 de grade, apropiate de normele climatologice pentru a doua decad#259; a lunii august.
Aversele, īnso#355;ite de desc#259;rc#259;ri electrice #351;i intensific#259;ri ale vāntului, vor c#259;dea, cel mai probabil, īntre 10 #351;i 12 august. Ploi de scurt#259; durat#259;, slabe cantitativ, sunt posibile #351;i īn jurul datei de 15 august, iar īn restul intervalului de prognoz#259; probabilitatea de precipita#355;ii va fi extrem de redus#259;, conform aceleia#351;i prognoze."
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
buflea spune:
citat din mesajul lui allinta Ha,ha, Buflea, nici io nu sunt o silfida si mi-ar sta mult mai bine in costum de baie intreg, decat in unul cu doo piese. Merge si asa, zic io. |
Eu daca imi expun abdomenul la soare incepe sa sfaraie si sa miroasa a bacon prajit ... nu pot face asta turistilor flamanzi din jurul meu, o sa zica ca e Craciun, zau asa ...
kariguld spune:
hallo pinguinelor
va faceti de cap aici? nu mai vorbiti de concedii ca ma enervati. pe mine vrea barbatul sa ma duca in Maroc (sau ecva de gen) la toamna. sper ca are doar ganduri sfinte. insa pana atunci pot sa-mi pun pofta-n cui.
mihaela, am uitat sa-ti spun ca mi-am schimbat numarul de fix, o sa-ti las pe privat la noi noul numar.
ma chinuie o durere de capatana, se apropie rusii cu invazia lor pacatoasa.
allinta, o casa la tara mi-ar trebui si mie. ne-am mutat intr-o zona cu foarte multa verdeata si e un aer asa fain la noi... barbatul zice ca suntem deja la munte.
buflea, vacanta eficienta si distractie maxima.
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Eu daca imi expun abdomenul la soare incepe sa sfaraie si sa miroasa a bacon prajit ... nu pot face asta turistilor flamanzi din jurul meu, o sa zica ca e Craciun, zau asa ... |
allinta
Alizee spune:
citat din mesajul lui kariguld hallo pinguinelor va faceti de cap aici? nu mai vorbiti de concedii ca ma enervati. pe mine vrea barbatul sa ma duca in Maroc (sau ecva de gen) la toamna. ma chinuie o durere de capatana, se apropie rusii cu invazia lor pacatoasa. allinta, o casa la tara mi-ar trebui si mie. ne-am mutat intr-o zona cu foarte multa verdeata si e un aer asa fain la noi... barbatul zice ca suntem deja la munte. |
Distractie placuta in Maroc, Kari.
Sa ne impartasesti impresiile din vacanta.
Daca iei o pastila pt dureri de cap poate scapi de problema.
Daaa, viata este mult mai frumoasa cu multi pomi si verdeata in jur.
allinta
Androix spune:
Auoleu, neaparat sa-mi spui daca mai au frappe-ul ala demential la mimosa de la belvedere. E unicul motiv pentru care am calcat ultima data, acum 4 ani, in olimp si probabil si pe viitor va fi la fel, cat o mai rezista mimosa acolo ca ultima data era cam pustiu si cam paraginita zona asa ca nu m-as mira sa ma anunti ca nu mai exista.
In rest, cu fizicul eu am inceput sa ma bucur cand vad altele mai grase ca mine Nu la modul "uite-o pe-aia ce grasa si urata e!" ci mai degraba "uite asa pot sa ajung daca nu fac sport in continuare si daca mananc ca vaca". Daca as fi avut fite de-astea inca de acum 10 ani as fi avut si acum 60 de kile
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Alizee spune:
citat din mesajul lui Androix "uite asa pot sa ajung daca nu fac sport in continuare si daca mananc ca vaca". Daca as fi avut fite de-astea inca de acum 10 ani as fi avut si acum 60 de kile |
Comparatiile astea cred ca le facem cu toatele, mai ales cand ne sunt favorabile.
Nu am inteles despre ce fite vobesti.
allinta