PINGUINII delibereaza - capitol interimar

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
Buflea esti talentata la ademenit oamenii la filme. Nu stiu cum se face...dar am deja doua pe lista de to do uri
si nu sunt o cinefila infocata

Haoleu, trebuie sa subliniez aici - ala cu Mike este asa, o porcarie cu muschii uleiati (vorba lui Aquai) - adica sa nu crezi ca ai vreo explozie necontrolata intelectuala. Stai, reformulez, vreo explozie necontrolata poate o sa ai , dar te rog retine ca n-am scris de el ca fiind un film bun ... doar Meseriasul a fost "bun", actor bun, dansator bun, stripteur bun, la suflet bun ...si alte chestii cu "bun" (asa cred ... ca am pus decat ochii pe el ).

Asta a lui Woody Allen insa a fost bun (ia uite de cate ori folosesc cuvantul asta astazi ), pe gustul meu, amuzant, alt fel de amuzament, nu din ala cu maieul rupt franjuri pe podea ...

Acum ca sa imi confirm reputatia de persoana cu amuzamente ieftine, aseara am fost la un spectacol de cabaret / circ - in care l-am, vazut pe unul cu chilotii pe podea . Inainte de a da amanunte, specific ca am fost cu un alt cuplu, amici, barbata-meu care ma tinea bine de gat, domnul fara de chiloti arata bine (am zis "bine" nu "bun", da ?) si a stat fara chiloti cateva secunde, pana i-a gasit pe jos si i-a pus pe el.

Trecand peste elementele despuiate ale show-ului - mi-a placut chiar foarte mult - atmosfera a fost cea a anilor '20, sala mica, rotunda, mese de jur imprejur, un cocktail de 3 inghitituri $12 (), muzica de cabaret si spectacolul in sine cu multe acrobatii, a fost si un numar cu patine cu rotile, unul de echilibru cu niste scaune si in pauza, in loc de clowni niste comedianti cu glume deochiate si fara de chiloti, la figurat dar asa cum am explicat la sus, si la propriu. Una peste alta ne-am simtit bine, la iesire am re-vizitat Time Square noaptea, Doamane fetelor ce energie poate avea locul ala ... si am ajuns acasa la tzanc sa vedem gimnastica de la Olimpiada, exercitiile americane fireste, de alea romanesti am citit pe net.

Partea negativa a serii a fost coktailul ala $12 si probabil 700 calorii pe care, la naiba, nu stiu de ce l-am baut ... ca numai pierderi a cauzat - pierdere de bani, pierdere de regim, pierdere de rezistenta la foame ... caci am ajuns acasa si m-am aruncat pe niste branza cu castraveti la ora 22:30 - damn it !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Acum ca referendumul s-a finalizat, eu zic sa revenim la vechiul titlu si eventual sa ... ne dam in judecata pentru daune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Hello ladies!

vin si eu rapid sa ma dau mare a priori ca am luat ultimul examen din programul de pregatire (nu s-au afisat rezultatele, dar am eu asa un feeling )

buflea, notat filmul, va fac si eu 2 recomandari din ce-am vazut recent: stone si in bruges. Daca vreti sa incerc sa va conving asa frumos cum a facut doamna de mai sus, spuneti-mi da' nu sunt sigura ca reusesc :)

Kari, felicitari pt bucatarie!
Alinuk, cred ca a fost emotionant sa va revedeti, sper ca nu ai plans prea mult! :D
Androix - buna ilustrare pt karma. saraca oala :))))
Ioana a revenit din concediu, Viviana a plecat iar, mianna se plimba... bun, am stabilit ce face toata lumea

legat de elitist, dragelor duminica am avut impulsul de a face ceea ce face tot omul in weekend:D adica iesire la apa la gramada. Asa incat am gasit the perfect place

http://eloraquarry.com/

ne-am imbarcat in masina si am pornit cu veselie. Asta e o fosta cariera de piatra, o caldare sapata adanc in stanca si care s-a umplut cu apa cand s-a incetat exploatarea. arata impresionant si racoros, asa ca am hotarat sa facem o baie grozava!

dar... pe cei 10 m2 de plaja erau proape unul langa altul, tineri copii, carnati, ketchup, mustar, tatuaje, overwight, tigari, capace si cioburi de bere (desi era total alcohol ban), fum, inghesuiala, multime intr-un cuvant.

am gasit cu chiu cu vai un loc retras, l-am curatat bine de cioburi si ne-am asezat si noi. Nu am stat 30 de min fiindca nu am rezistat moral. Dl sot si dl baiat mare au inotat in caldarea respectiva care era si ea plina de oameni, eu cu cel mic am stat la margine si ne-am udat picioarele dupa care am taiat-o rapid la casa noastra cu piscina de strada albastra, umbra, curatenie si clor.

A fost perfect fiindca cei peste 50 de oameni care fusesera la piscina peste zi (record) tocmai se scurgeau spre casa si ne-am lafait doar noi si inca o familie. Spanioli, el canta la banjo si facea atmosfera, ea si bunicii invrteau un bebelus. Apoi seara de la 9 am jucat tenis in 4 cu nocturna.

Asta a fost aventura noastra in canada populata (uite, buflea, ne-am lamurit ca nu e pustie de tot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai
buflea, notat filmul, va fac si eu 2 recomandari din ce-am vazut recent: stone si in bruges. Daca vreti sa incerc sa va conving asa frumos cum a facut doamna de mai sus, spuneti-mi da' nu sunt sigura ca reusesc :)

Da, eu vreau ... ca sa vad daca tema principala ma atrage.

Te invidiez cu tenisul in 4 - nu ca eu as fi mare sportiva, dar barbata-meu nu se da jos din pat decat sa se aseze pe un scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

K, hai ca incep cu in bruges

2 hit-men de profesie sunt trimisi de seful lor sa se ascunda in bruges dupa ce o lovitura merge rau

In timp ce asteapta instructiunile sefului, cei 2 (colin farrel si brendan gleeson) incearca sa-si omoare timpul. Dialogurile sunt pline de un umor sec savuros, sunt ironizati turistii de profesie, admiratul de dragul admiratului, americanii si canadienii in europa. Nu va spun mai mult ca dupa aia ma certati ca nu sunt solidara cu mai nou co-continentalii mei, dar stereotipiile sunt grozave.

incetul cu incetul se construieste si plotul tragic - CF ucisese accidental un copil in timpul loviturii. Tensiunea psihica creste pe masura ce el devine tot mai apasat de ceea ce s-a intamplat si planuieste si sa sinucida, iar partenerul lui primeste ordinul de a-l omori ca pedeapsa pentru ceea ce s-a intamplat.

Cu toate acestea acelasi umor sec e prezent pana la finalul culminant, cand totul devine brusc tragic si oarecum dureros, cu un twist ironic amar care il forteaza pe seful celor 2 sa se sinucida pentru a-si respecta principiile.

Aproape de moarte CF supravietuieste si cel putin pentru mine mesajul a fost ca purgatoriul adesea e intalnit pe pamant si ca greselile se platesc, dur, dar ca daca platesti pretul ai o sansa la redemption.

Suna gloomy, dar merita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu suna rau ...dar e mai mult comedie sau mai mult drama sau mai mult actiune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

comedie except vreo ultimele 10-15 min cand e drama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Am uitat sa te felicit pentru examen ... adica vroiam sa spun ca nu a trecut informatia pe langa mine, dar m-a luat valul filmelor.

Ce urmeaza acum ? Mai ai ceva de invatat sau ataci piata cu diplomele pe tapet ?

Kari, tu ce mai faci, cu capul, cu mutatul ? Esti bagata intre cutii ?

Androix, ai terminat sesiunile de la Muzeu ? Gata, sunteti olari de renume mondial ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

iote Buflea o da la explicatii cu filmele
las ca nu le ratez
nu prea am dispozitie acum, ma iertati ca sunt cam rara, am o pb serioasa de familie
nepotica mea, fetitza de 3 ani de care va spuneam ca sta cu noi si au cam adoptat-o baietii mei, are mamica grav grav bolnavioara


Aqai m-ai dat gata cu locul ala

hai sa va arat o poza de la intalnirea liceenilor..
sper sa se vada e de pe FB (avem un grup privat acolo)
mare placere mi-a facut calatoria asta cu 20 de ani in timp
uimitor cum o persoana la 73 de ani (diriga noastra) pe care nu o anuntasem..negasind niciun contact (eu am facut liceul in Targoviste, acolo a fost si revederea) a avut o reactie demna de toata admiratia
ne-am postat in fata usii dumneaei in ziua intalnirii si ..ce credeti?!
a ridicat doua degete, ne-a spus ..dati-mi 10 min sa ma imbrac si sunt a voastra
am ras si plans cu lacrimi de fericire, pe cuvant
uitati-o


tuturor zile frumoase


Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)


vacantele copilariei...



............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

uffff! de mai bine de-o zi n-am facut decat un singur lucru: studiat peste 100 de site-uri ca sa decid unde ma duc in concediu... peste-o saptamana

mi s-a pus pata brusc, ca pana acum ziceam ca nu-mi iau concediu, ca n-am cand. ieri am realizat ca am si eu o saptamana mai libera, si c-as putea pleca undeva.

si-am pornit de la "unde" - bine macar ca stiam cand (si rau ca s-a dovedit a fi exact saptamana varf de sezon, dar asta este) - si "unde"-le asta intai a insemnat tara. n-a durat mult sa hotarasc ca vreau in Grecia, ca mi-e tare draga si n-am mai vazut-o de vreo doi ani. nitel mai complicat a fost sa aleg insula - m-am stabilit la Rhodos, si a necesitat sa stau cu ochii in calculator juma' de noapte si azi toata ziua. si inca mai am timp sa ma razgandesc, ca maine nu-s deschise agentiile.

inca nu vreau sa ma gandesc ce m-asteapta dupa ce ma intorc, dar tocmai pentru asta-l merit.

Mergi la inceput