BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!
Kmy mersi .Datele ar cam fi astea UM:04.05.2012 DPN:05.02.2013.
Dupa 1 an jumatate de incercari luna de luna am reusit in sfarsit; iar ce am facut diferit, in ultima perioada cel putin, dupa 3 luni de branca ursului luata de mine fara rezultat mi s-a pus pata si am spus ca nu mai iau nimic, natural sau nu, ca ma saturasem.
Dar nu am putut si in ultima luna jumatate am inceput sa iau femibion 1, magneziu cu B6 si cardioaspirina de 100mg cate jumatate pe zi(asta pana la testul pozitiv).Conform analizelor nu am probleme de coagulare dar am zis sa incerc si asa.
AAAA si bineinteles am folosit si preseed dar fara aplicator ca ramasesem fara .Nu stiu daca sau ce anume a ajutat dar ma bucur ca am reusit.
Sper ca nu v-am plictisit. Am scris toate acestea pentru aspirantele care eventual citesc aici. Nu am intrat pe topicul lor sa nu deranjez pe careva avand in vedere ca nu am fost prea activa pe forum.
Va pup si va doresc ca visul sa vi se implineasca curand iar gravidutelor le urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Neatza

Lilimara citeam ce scriai tu cu branca ursului..tin minte ca acum cativa ani la fivoase a fost ditaamai discutia despre branca ursului si ce efecte nefaste poate avea, erau fete care dupa o cura cu branca ursului reusisera sa se dezechilibreze super ca lumea hormonal. Pe unii ii ajuta pe altii in dezechilibreaza de nu se mai pun luni de zile pe picioare dupa..Eu cu (din pacate )experienta mea de 5 ani de tratamente de fertilitate si citit, vorbit cu medici, farmacisti etc despre cresterea sanselor de a ramane insarcinata de cred ca sunt in stare sa-mi dau docoratul nu as recomanda o cura cu branca ursului.Sunt 'mode ' pe forum uneori revine branca ursului, dupa aia ceaiul de napraznic, acum e moda cu ananasul cine stie ce mai vineEu tututor prietenelor mele care vor sa ramana insarcinate le zic urmatoarea poezie: fa-ti analiza AMH, spermograma, FSH-ul, eventual mutatiile de trombofilie, anticorpii antifosfolipidici!!A, si daca toate astea's bune eventual teste de ovulatie ca sa stii exact cand incerci.
Felicitari pentru bebe sarcina usoara si bebe la termen!

Camparisi eu sunt destul de sceptica vis a vis de miracolul nasterii naturale. Mi-a ramas in cap faptul ca la cursurile din facultate la fiecare curs despre nu's ce handicap era ditamai capitolul despre 'deficienta dobandita la nastere'. Am sa ii zic frica asta a mea docotrului sa vedem ce strategie putem pune la punct.
Stiu ca in procent de nus cat la suta totul se termina cu bine la nasterea naturala dar ce te faci cu restul de cateva procente...e cu drobul de sare stiu dar nici eu nu ma simt relax.

Aschiutza semnale de fetita zici . Va avea mama o pereche asadar;)

Andreea felicitari pentru eco. Apropo de cordon eu ma intreb daca exista cauze specifice sa le zic pentru o anumita pozitie a cordonului sau tine de 'noroc'.... Ti-au zis ceva?

Eu am avut doua seri ingrozitoare serile trecute, nu mai suport mancarea gatita nu o pot manca, nu o pot mirosi..singurul lucru care ramane in somacul meu sunt spaghetele cu carne tocata in rest nu mai incerc nimic ca tot degeaba.
Cris tu pe unde esti, ti-au trecut greturile?

12+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Multumesc Campari, Aschiutza!
Mi-am programat morfofetala pe saptamana viitoare, cine stie poate aflu si sexul chiar daca voi avea doar 13 saptamani

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Buna viitoare mamici . Scuze ca dau buzna asa, ma primiti si pe mine?
Sunt insarcinata in 4 saptamani (de la conceptie), n-am facut inca eco, dar am o groaza de emotii pana atunci. Dupa calculele mele, DPN, daca ma ajuta Dumnezeu, va fi la inceputul lui martie.
Sarcina usoara tuturor si nastere la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Lilimara, bine ai venit si felicitari pentru sarcina!

Ioana, bine ai venit si sarcina usoara. Baiatul meu cel mare e de inceput de martie .

zbubu, cred ca e bine sa mergi si morfo de 12 saptamani.

Bublle, campari, nu cred ca trebuie sa fiti asa sceptice apropo de nasterea naturala. Astazi nu mai e ca pe vremuri, in timpul nasterii copilul poate fi monitorizat tot timpul si la nevoie se poate recurge imediat la cezariana.

Aschiutza, o sa treaca si hematomul tau pana la urma .

Manux, toxoplasmoza spre exemplu se face lunar daca nu esti imunizata...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,
felicitari pentru carucioare!
fetelor noi, bine ati venit!! sa aveti sarcini usoare!
Campari, felicitari pentru nunta si luna de miere!
vroiam sa va intreb, mai ales pe fetele cu mai multa experienta: de cateva zile simt cate o presiune scurta pe vezica sau pe ovar, mai ales cand stau jos... ca si cum m-ar apasa ceva scurt pe ele si aseara aveam senzatia sa ma ciupeste cineva de ficat dupa ce am pus-o initial pe reactia de la mancare si dureri specifice sarcinii, mi-a trecut o idee ca poate e bebelinul care isi face simtita prezenta... eu azi am intrat in 15 saptamani... ce ziceti? e posibil?

15+

Mergi la inceput

Da, Majia, din cate vad sunt detalii importante pe care le poti afla si avand in vedere ca am sarit DT-ul ar fi bine sa fac macar morfofetala. Oare imi poate spune si sexul copilului atunci? Voi avea 13 saptamani de sarcina.

12+

Mergi la inceput

viki, eu cand l-am simtit prima data pe baiatul meu nu a fost ca o presiune sau o ciupitura ci mai degraba ca un fluturas care da din aripi in burta, undeva jos. Expresia este des folosita, dar chiar asta a fost senzatia, foarte delicat. Mai tarziu se transforma in fotbal cu ficatul, dar asta e alta poveste . In 15 saptamani este foarte posibil sa incepi sa-l simti pe chiriasul din burtica .

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Da, Majia, din cate vad sunt detalii importante pe care le poti afla si avand in vedere ca am sarit DT-ul ar fi bine sa fac macar morfofetala. Oare imi poate spune si sexul copilului atunci? Voi avea 13 saptamani de sarcina.

12+

S-ar putea sa vada ceva si sa iti spuna sexul, din experienta mea sunt sanse foarte mari sa-si schimbe parerea dupa aceea...

13+

Mergi la inceput

Am inteles, sunt atat de curioasa incat poate sa-mi spuna orice, numai sa-mi spuna ceva

12+

Mergi la inceput