BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

zbubu eu chiar azi am facut la 12 saptamani si 6 zile si s-au vazut multe
s-a vazut coloana, s-au uitat atent la vertebre si aratau foarte bine, s-a uitat la creier, a vazut ceva legat de rinichi sau vezica urinara, a monitorizat cu doppler venele de la inima, cordonul ombilical care apropo e pe langa gat si m-a cam speriat dar a zis ca nu am motive ca are suficient spatiu si ca nu e rasucit pe gat ci doar asa in apropiere

manute, picioruse, nasuc, poate si putulica, multe

acum cum vrei tu, depinde cum stai cu rabdarea si daca e sarcina cu risc
stiu ca aia de pe la 22 sau 24 trebuie neaparat

te pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

am inteles, va multumesc mult fetelor. inca o intrebare, mai trebuie sa fac si vreun test de sange la ecografia asta? sau ecografia e suficienta?

ps. felicitari pentru carucioarele colorate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

am inteles, va multumesc mult fetelor. inca o intrebare, mai trebuie sa fac si vreun test de sange la ecografia asta? sau ecografia e suficienta?

ps. felicitari pentru carucioarele colorate!

Pt morfofetala nu..daca vrei DT da..la aia se fac si analize de sange

13+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Multumesc Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Multumesc Laura

Cu placere

13+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Bun venit fetelor noi!Sarcina usoara, la termen cu un bebe sanatos!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manux spune:

majia multumesc pentru raspuns..hiv, hepatite care au fost platite de mine + testele de sange suportate de CAS le-am facut si eu la inceputul sarcinii, dar acum spre sfarsitul trim 1 mi-a spus ginecologul sa fac testele pt Toxoplasma,Rubeola,Citomegalovirus,chlamidia, Virus herpetic etc..la prima sarcina eu am facut testele astea, dar ma gandeam ca acum or mai fi aparut alte teste mai noi despre care nu stiu(nici ginecologul nu mi le-a enumerat presupunand ca le stiu si nici eu nu l-am intrebat:D).Brucella,listeria, rickettsii..le-ati facut si pe astea? Eu le gasesc pe net, sunt o multime..oare trebuie sa le fac chiar pe toate?..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineaza,

Da ce liniste pe aici!

Lorena, felicitari pentru eco - ce fain ca voi puteti face morfofetala si in trim 1...si stiti asa multe detalii :D.

Zbubu, zic si eu la spartu' targului - doc nostru a masurat la 11 saptamani doar pliul nucal si diametrul biparietal si a zis ca totul pare ok. La fel si acum, ca plodul arata bine dar ca definitiv definitiv ne poate spune la 20 de saptamani daca toate sunt la locul lor. Asa ca morfofetala asta de trim 1 are cred eu un rol foaarte important in linistirea mamei.

Lilimara, bine ai venit!

@ me - sunt bine, in continuare euforica. Probabil ca m-as fi bucurat la fel de mult daca ar fi fost fata :). Si evident, de aseara am inceput sa negociem numele, pentru ca - am impresia ca am scris mai de mult - suntem total in ceata in ceea ce priveste numele de baieti.

O zi faina,
CS

PS: exista vre un cont comun de poze? vreau si eu o parola si un user-name...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Buna dimineata!

Campari, felicitari pt culoarea caruciorului . Noi mai avem de asteptat, cica semnalele ar fi spre fetita (shhhh, eu imi doresc tot baietel, dar orice ar fii, sanatos si la termen sa fie!).

Zbubu, si la mine au masurat doar pliul nucal si dimensiunea capului si lungimile alea ciudate (adica nu iti masoara toata lungimea ci de la nu stiu ce punct, la nu stiu ce punct ). La noi s-a uitat in plus la forma nasului si ne-a zis ca are nas sanatos .

Noile fete, bine ati venit! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Cite mai suntem aici cu singerari sau cu teama de singerari? Eu stau cu sufletul la gura inca din cauza hematomului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine? Sunt mamica de fetita de 4 anisori si acum din nou insarcinata in 11 saptamani. Abia astazi am reusit sa fac si eu analizele care vor fi gata peste 2 saptamani . La ecografie fasolica era bine si crestea; urmeaza eco peste 11 zile. Speram sa fie totul bine desi acum fata de prima sarcina sunt mult mai stresata si mai constienta de tot ceea ce ar putea sa mearga rau.
Sanatate multa tuturor!

felicitari!!! inca o aspiranta in casa bulgarasilor!!!
am sa fac si modif in pagina aspirantelor cat si aici , dar imi treb ceva date mai concrete!!!
sarcina usoara si la termen!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput