BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Majia deocamdata s-au oprit. sapt viitoare plecam in concediu, vedem cum vor sta lucrurile si luni sunt iar programata la eco, poate vede mai bine. Oricum din 2 eco, la 2 dr. dif nu s-a vazut nici o problema.

6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

multumesc mult katy

sa vezi ce repede trece timpul si o sa-ti vina si tie randul

eu presimteam ca e fetita dar si eco mi-a dat acum motive sa cred

peste doua saptamani merg iar ca pe 27 este aniversarea noastra de 5 ani de la nunta si vreau sa mergem la eco

te pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Campari, felicitari pentru putos!!! Imi pare bine ca a fost frumos la nunta si in luna de miere .

Blue, ce bine de tine ca intri in concediu. Vreau si eu, nu mai am nici o stare la servici...

manux, eu am facut si HIV si hepatita. Dar eu le-am facut la inceputul sarcinii.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Salutare fetelor, ne mai tineti minte?
Am absentat un timp, dar v-am citit, eu am avut soacra la mine sa ma mai ajute cu treburi si mancare, ba pe la dr si nu am mai apucat sa scriu..
Noi suntem bine, bebe creste frumos, am fost si noi la morfo, a iesit ok, pliu nucal 0,7mm. Am decis sa nu fac DT!
Inca sunt consemnata la pat, sper sa treaca mai repede timpul sa scap si eu de stres..
Legat de sexul lui bebe..noua dr nu a vrut sa ne spuna..a zis ca nu e sigur..si sa mai asteptam o luna..dar eu sunt setata ca e fetita!
Va salut pe toate si va dorecs multa sanatate si felicitari fetelor pt "cuci" si "pupazica"

13+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

laura ce ma bucur ca esti ok
si eu stau mai tot timpul, ba pe scaun la calc ba in pat si plimbari scurte dar bebe e important

te pup

12+

Mergi la inceput

Si DPN este modificat oficial pe 16 ian 2013, daca mai poate cineva modifica! Stiam eu ca nu e cum sa fie pe 12..dar na! Multumesc
ps: dr spunea ca il scoatem pe 15 cand aniversam data casatoriei

13+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

fetelor stiu ca e devreme dar voi v-ati gandit unde vreti sa nasteti?
stat sau privat?

eu sunt in dubii
initial voiam in bucuresti
cu dr la care merg nu pot naste ca nu lucreaza la spital si a zis ca daca vreau aici ma da pe mana celor mai buni dr dar tot am dubii ca am auzit tot felul de pareri

ma mai gandeam si la maternitate privata la tg mures sau brasov ca e mai accesibila dar dr mea mi-a zis sa ma gandesc bine ca daca o sa nasc pana in 37 de sapt nu ma primesc acolo si nici la spital la bucuresti nu cred ca as avea timp sa ajung in cazul unei nasteri rapide

eu prin cezariana o sa nasc nu ca as vrea neaparat dar asa pot pt ca in primul rand fac clexane si e mai complicat la nastere naturala plus ca am miopie si e cam interzis

chiar nu stiu ce sa fac
ma gandesc ca trebuie sa merg din timp acolo unde vreau sa nasc ca nu ma primesc direct la nastere

va pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ce se vede la ecografia morfofetala de trim I? Eu stiam doar de morfofetala care se face intre 22-24 de saptamani, adica aia din trim. II. Ati vazut ceva clar sau a fost doar pt impresia artistica? Cat a costat? Eu am 12 saptamani si nu stiu daca sa o fac sau nu.
Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ce se vede la ecografia morfofetala de trim I? Eu stiam doar de morfofetala care se face intre 22-24 de saptamani, adica aia din trim. II. Ati vazut ceva clar sau a fost doar pt impresia artistica? Cat a costat? Eu am 12 saptamani si nu stiu daca sa o fac sau nu.
Multumesc!

Pai la mine a costat 200 lei...si am numarat manute, picioruse, oragane(cele care se vedeau:D ca dhe pe al meu l-a trezit din somn si numai cu fundu se intorcea), pliu nucal (stiu ca asta e cam cel mai important), nu stiu ce vene, bataile inimii, camartutele inimii numarate si tot a si pt impresia artistica..dr il szaltaia ca sa se intoarca si el a dat cu piciorul si i-a masurat talpa:)) care are 0,9mm :))=))!
Si eu stiu ca cea de trim II este cea mai importanta..dar eu cred ca trb facuta si asta

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine? Sunt mamica de fetita de 4 anisori si acum din nou insarcinata in 11 saptamani. Abia astazi am reusit sa fac si eu analizele care vor fi gata peste 2 saptamani . La ecografie fasolica era bine si crestea; urmeaza eco peste 11 zile. Speram sa fie totul bine desi acum fata de prima sarcina sunt mult mai stresata si mai constienta de tot ceea ce ar putea sa mearga rau.
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput