BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 4
CampariSoda spune:
Buna ziua,
Ne-am intors si noi din vacanta :).
Imi pare tare rau pentru vestile triste (Pretty - ma gandesc la voi si iti doresc multa putere sa treci peste aceasta incercare. Noi suntem aici daca vrei sa vorbesti cu cineva).
Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si sunt umpic geloasa pe cele care au AngelSound :D.
Noi am avut o nunta foarte frumoasa si noroc de vreme buna in cele doua zile. Au trecut tare repede si eu una nu-mi amintesc mare lucru, dar invitatii ne-au spus ca a fost bine :D.Asteptam pozele. In luna de miere ne-am distrat de asemenea foarte bine noi trei, ba chiar Nü s-a manifestat si el umpic intr-o dimineata :).
Azi am fost la doctor si totul pare a fi in regula - capul pare a fi ok, maini, picioare, alea si in plus Nü e baietzel :), asa cum am sustinut io si cu taica-su si lumea nu ne-a crezut. Mie nu mi a masurat nik (col, placenta) asa ca ma simt umpic a nimanui, in schimb m a asigurat ca exista posibilitatea de a programa o cezariana, ceea ce ma linisteste oarecum.
O zi buna va doresc,
CS
PS: Bubble, cand pleci? Acuma am citit, lasa ca mai am timp sa iti zic drum bun.
Aschiutza, ma gandesc la voi - sper sa-ti treaca hematomu'. Nici acum nu ti au spus de la ce ar putea fi sangerarile?
Blue_sea spune:
Campari, felicitari pt ciucurel! Dar de ce ti-a zis ca ar fi cazul de cezariana?
Ashchiutza, bine ca sunteti bine. Repaus la pat si treci tu si peste asta!
Eu de maine sunt in CO! Asa ca o sa intru mai rarut. Luni plecam si noi o sapt la mare (sper sa imi vina pana atunci costumul de baie pe care l-am comandat pt ca altfel o sa trebuiasca sa stau in T-shirt pe plaja...). Mi-am comandat un tanchini (ce am gasit prin magazine nu acopereau burta si aratam ca un tirist cu mieul ridicat deasupra burtii )
12+
manux spune:
buna..sunt noua pe forum..sunt insarcinata in 11,6 sapt si sapt viitoare as vrea sa fac testele de toxoplasma, citomegalovirus etc...voi ce teste de sange, diferite de cele obligatorii, hiv si hepatite ati facut?...tks
Bubblegum spune:
Campari Bine ati revenit!! Si felicitari pentru baietel:)))Chiar asa,d e ce ti-a zis ca s-ar putea ajunge la cezariana?
Aschiutza ce ghinion cu hematomul ala....2 saptamani in spital of!Sper sa dispara cat mai repede astfel incat sa te poti bucura de sarcina asta cu toate fortele:)
Majia felicitari pentru schimbarea semnaturii! Noi plecam in vacanta in turul californiei combinat cu nunta verisoarei mele de acolo.
Blue ai niste catzei foarte scumpi ;-)!!Eu mi-am cumparat costum de baie din doua piese chilotul respectiv si un fel de maieu sper sa fie suficient
Kmy eu faceam modificarile alea intr-o vreme dar la un moment dat pana ma trezeam eu erau deja facute:)
12+ cu little bubble
CampariSoda spune:
Blue-sea, concediu placut!
Cu cezariana e in felu' urmator - eu sunt absolut terifiata de miracolul nasterii (am o sora mai mare cu muuulte dizabilitati din pricina de hipoxie la nastere), asa ca daca exista posibilitatea eu as cam vrea...nu ca ar fi cel mai sigur cezariana, dar cu siguranta sunt mai putine necunoscute.
Poate ma mai razgandesc pana atunci :).
Blue_sea spune:
Campari, lucrurile s-au mai schimbat de acum 30 de ani cand nasteau mamele noastre. acum poti vorbi cu medicul tau si sa ii explici clar ca daca travaliul nu avanseaza sa iti faca cezariana. Si la noi in familie sunt sechele: fratele meu nu vede cu un ochi din cauza ca l-au zgariat la nastere
Eu sunt chitita pe naturala, dar vreau sa le fac foarte clar ca la cel mic semn ca bebe sufera sa-mi faca cvezariana.
Bubbles, nici cu "matele" tale nu mi-e rusine
12+
lorena_86 spune:
buna fetelor
felicitari pt baietel blue
eu ieri am ajuns la urgenta cu spasmofilie si glicemia scazuta dar dupa o perfuzie cu b-uri mi-am revenit
azi am fost si l-am vazut pe bebe, e foarte bine, miscaret tare, in grafic, totul absolut normal
de maine incep o cura de perfuzii ca tot asa mananc putin si sa fim siguri ca bebe are de unde sa-si ia papa
la noi s-ar parea ca e carucior roz dar cel mai bine aflam peste doua saptamani
d-na dr s-a tot chinuit sa-l prinda sa vada bine dar in lipsa de outze si cocosel am tras concluzia ca e fetita ca nu se vede nimic intre picioare
a mai recuperat putin
maine facem 13 saptamani desi pe miercurea viitoare trebuia
deci e bine
translucenta nucala la mine e de 1,5 mm
sper ca e bine desi imi zicea dr daca era ceva
va pup
11+
Katy82 spune:
Ce de carucioare au aparut si vad ca majoritatea sunt albastre. felicitari fetele.
Lore asteptam confirmarea de carucior roz. Sanatate multa!
6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png