BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

felicitari Majia pentru schimbatul saptamanii

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!nu am mai trecut demult pe la voi, dar din lipsa de timp!!!
citisem fragmentar ca unele dintre voi sneti interesate de arcadia!drept pt care va postez link-ul in care sunt burtici si mamici de Arcadia:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173118&SearchTerms=nasterea,la

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Citat:

Multumesc, AncaB! Cum simti? Ca parca imi e si teama sa ma bucur atat de tare! Eu am simtit ca si cum un corp s-ar fi rasucit inauntru, sub buric, la cativa cm.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mena, cam asa cum au descris si fetele, e ca o aripa de fluture, insa un pic mai puternica...a fost ca si cum s-ar fi intors prin burtica. cred ca am simtit mai puternic si pt ca e doua sarcina si pt ca eram destul de relaxata in mijlocul noptii
peste zi nu-l simt inca

Anca si Stefan (13.01.2008) si 15+
Povestea Nasterii

Acum sunt sigura ca l-am simtit. La 5 dimineata se juca probabil si m-a atins foarte usor, stateam cu fata in sus. O sa il simt in fiecare zi, nu?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

nu e sigur ca il vei simti in fiecare zi, mai ales acum, la inceput...dar va misca din ce in ce mai des si mai puternic. asa ca nu te ingrijora daca intr-o zi nu simti nimic...kiss!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am schimbat si eu saptamana...

Bine ati reveit din concediu, fetelor! cand ma gandesc ca mai am inca o luna pana la al meu ma apuca disperarea...musai sa facem o iesire pana atunci, chiar daca numai pt 2-3 zile, undeva la munte, pe aproape, cat sa nu conduc mult, ca am un rau de masina, ceva de speriat.

o seara frumoasa si bebei miscaciosi!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 16+
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Majia mie mi-a dat dr. la care am facut eco si interpretarea dublului test facut prin metoda Nicolaides . Valorile de risc sunt:
- Trisomie 21- 1:12196 iar valoarea bazala este de 1:610
- Trisomie 18 - 1:31188 iar valoarea bazala este de 1:1559
- Trisomie 13 - 1:97438 iar valoarea bazala este 1:97438
adica 1 din 610 femei in medie are o sarcina cu Trisomie 21 sau 1 din 1559 are o sarcina cu Trisomie 18.
Mai am trecute si valorile :
Risc de preeclamsie precoce - 1:10000
Risc de preeclamsie la orice varsta gestationala - 1:482
Risc pt. toate bolile hipertensive - 1:144
Deces intrauterin - 1,1%
Risc de nastere prematura 0,8%
Mai sunt multe alte chestii scrise acolo si sunt constienta ca se poate intampla orice dar eu prefer sa fiu un pic mai optimista . Trecem noi si peste astea si sa ne vezi peste un an " nu mananca bine ", nu a luat in greutate cat ar trebui ", " are temperatura " ....

www.gradinacris.blogspot.com
15 +

ma uitam la riscurile trecute de tine , eu la chestia cu preeclampsia am observat ca nu se analizeaza "pe bune " decat daca te depisteaza cu probleme : ti-a dat analize ceva gen PIGF shi inca 3 dar nu am in fata buletinul .. ca mie initial imi trecuse doar din oficiu cu o tensiune medie pe care el nu a masurat-o ..am spus de tensiunea mea marisoara ..am facut a doa zi o analiza speciala de se face doar la regina maria si costa 345 ron ..shi abia pe urma poate calcula riscul ... dar acum ..poate mai sunt varante ..eram curoasa daca tu ai facut ceva in plus sau doar programelul a calculat riscurile pe baza eco shi analize la btest ... offf am zis ca nu ma mai gandesc la tensiune .. dar ... din cand imi cand imi amintesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Citat:

Multumesc, AncaB! Cum simti? Ca parca imi e si teama sa ma bucur atat de tare! Eu am simtit ca si cum un corp s-ar fi rasucit inauntru, sub buric, la cativa cm.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mena, cam asa cum au descris si fetele, e ca o aripa de fluture, insa un pic mai puternica...a fost ca si cum s-ar fi intors prin burtica. cred ca am simtit mai puternic si pt ca e doua sarcina si pt ca eram destul de relaxata in mijlocul noptii
peste zi nu-l simt inca

Povestea Nasterii

Acum sunt sigura ca l-am simtit. La 5 dimineata se juca probabil si m-a atins foarte usor, stateam cu fata in sus. O sa il simt in fiecare zi, nu?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

ce dragutz ! noi azi am implinit 15 saptamani dar nu simt nimik inca ... dar avem rabdaree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu azi m-am speriat putin ca din senin a inceput sa-mi curga sange din nas
destul de mult cantitativ si mult timp
abia s-a oprit
maine la prima ora merg la fundeni

voi ati patit vreodata?

ma doare tare tampla stanga si mi-a curs din nara stanga
sigur mi s-a spart vreo vena
sper sa nu fie grav

va pup

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

eu azi m-am speriat putin ca din senin a inceput sa-mi curga sange din nas
destul de mult cantitativ si mult timp
abia s-a oprit
maine la prima ora merg la fundeni

voi ati patit vreodata?

ma doare tare tampla stanga si mi-a curs din nara stanga
sigur mi s-a spart vreo vena
sper sa nu fie grav

va pup

14+

sa fie totul bine, te asteptam cu vesti bune!!!

felicitari la toate burticile care au simtit primele batatii de aripioare in burtica!!!
imi amintesc ca eu l-am sintit fff tarziu pe iustin, chiar ii spuneam dr la morfo de trim 2 ca nu-l simt si is panicata dar el mi-a explicat ca am un exces de lichid amiotic si fff multe kg luate si din acest motiv nu am cum sa-l simt!!!
eu nu am facut parte din categoria burticilor care isi puteau urmari miscarile puiului pe burtica sau sa-l simt ca ma bate cu picioarel de numa-numa, doar spre sf sarcinii il simteam k sta sub coaste, nu mai zic ca al meu sot cred ca l-a simti doar de 2 oti miscand in toata sarcina!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna dimineata !
M-am oprit sa va salut si apoi ma duc sa schimb semnatura, am implinit 18 saptamini azi. Pot sa spun ca suntem aproape la jumatate :))) daca e sa ma iau dupa cit de grabita a fost Ilinca.

Citisem ca singerarile nazale sunt destul de frecvente la gravide, dar cred ca daca esti pe tratament cu anticoagulant, e bine sa consulti medicul care te urmareste.

Va pup si va doresc o zi minunata !

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineatza,

Io am venit sa va spun ca cel mai bun lucru de pe lumea asta sunt blugii de gravida :D, din care am prestat doua perechi ieri. Barbatu' e deja invidios dupa cat am oftat de placere si se gandeste serios cum sa mi-i "imprumute" pentru ca, citez "si barbatii au voie sa poarte pantaloni care nu te strang la burta si mai tin si cald la sale iarna".

Altfel miniB a avut zi de maraton ieri, asa ca azi cred ca trage la aghioase.

Lorena mie mi-a curs prima data in viata mea sange din nas acuma, cu sarcina. Cica e de la vascularizarea crescuta. Da zic si io ca pisigri, daca iei anticoagulante e bine de vorbit cu un medic.

Restul fetelor care au schimbat saptamana - felicitari!

Mergi la inceput