BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui CampariSoda

Buna dimineatza,

Io am venit sa va spun ca cel mai bun lucru de pe lumea asta sunt blugii de gravida :D, din care am prestat doua perechi ieri. Barbatu' e deja invidios dupa cat am oftat de placere si se gandeste serios cum sa mi-i "imprumute" pentru ca, citez "si barbatii au voie sa poarte pantaloni care nu te strang la burta si mai tin si cald la sale iarna".

Altfel miniB a avut zi de maraton ieri, asa ca azi cred ca trage la aghioase.

Lorena mie mi-a curs prima data in viata mea sange din nas acuma, cu sarcina. Cica e de la vascularizarea crescuta. Da zic si io ca pisigri, daca iei anticoagulante e bine de vorbit cu un medic.

Restul fetelor care au schimbat saptamana - felicitari!

Ha! Blugii de gravida rulz intr-adevar.
eu de dimineata ma tot indop cu prune si caise. Sa vedem ce se intimpla

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisigri , cred ca tu ai cel mai mare bebe de la odiseea asta. Ce mare pare 18s! Tot inainte ! La multi ani si pentru Ilinca, cica numele fetei tale deriva de la sf de azi Ilie. Ma rog parerile sunt impartite....
Dankutza si eu am descoperit Radlerul , il gasesc cam greu si incerc sa nu fac exces. Am baut 2 sticle pana acum:-) daca nu sunt indiscreta de ce ai renuntat la Iosup? Il inlocuiesti cu Dinu? Mie dr nu mi-a recomnadat triplu test, voi il faceti?
Si eu fac azi 16 s, azi am programare la Angelsounds:))) credeati ca voi rezista sa nu-l cumpar??? Ei bine nuuuuu

+16s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor
anuntam si noi azi o schimbare de saptamana azi am facut 16 si ne-am inceput dimineata cu triplul test la eco bebelinul dormea foarte frumos cu o manuta sub cap si cu picioarele incrucisate si cu spatele la noi si oricat l-a baltacait doamna doctor, nu s-a intors de nici o culoare sa ne arate ce e cum il intorcea un pic, cum se intorcea la loc dadea din picioruse, isi scotea manuta si le aseza la loc la un moment dat isi sugea si degetul si toata instructia mea cu el a fost de pomana doctoritza zicea ca este un bebe foarte incapatanat si sotul era mandru nevoie mare, ca cica seamana cu el in rest, bebelul e sanatos, nu are semne de nici o anomalie, nici un defect genetic, nici o problema cu coloana, este normal singura chestie: ne-a spus doctorita ca este lung dar dupa ce s-a uitat si la mine si la sot... si-a dat seama ca din 2 lungani... are cu cine sa semene bebe acum speram ca pana miercuri isi schimba atitudinea si se intoarce cu fata la noi ahh, inca ceva... mi-a spus doctorita ca am placenta prinsa de peretele anterior al colului... adica in fata si ca o sa il simt cam pe la 18 saptamani, ca este foarte bine protejat de placenta si de grasimea de pe burtica... si cam atat despre noi
campari... si eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni de gravida si sunt innebunita dupa ei nu ma asteptam sa fie chiar atat de comozi
pisigri, wow... 18 saptamani... parca mai e atat de mult pana atunci!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Haideti mai fetelor, ce mi-e 16, ce mi-e 18 saptamini :)))

E drept, io-s cea mai "batrina" de pe aici
Va doresc un weekend minunat, eu cred ca o tulesc mai devreme de la serviciu, sa sarbatoresc junioara. Si, poate, sa trag un pui de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Haideti mai fetelor, ce mi-e 16, ce mi-e 18 saptamini :)))

E drept, io-s cea mai "batrina" de pe aici
Va doresc un weekend minunat, eu cred ca o tulesc mai devreme de la serviciu, sa sarbatoresc junioara. Si, poate, sa trag un pui de somn

weekend placut! si distractie placuta

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput