BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

pisigri, viki .

Sigur ca ma linisteste faptul ca am mai trecut prin asta si prima data si a fost bine... doctorul meu, pe care l-am avut si la baiat e convins ca nu e nici o problema.

1:250 nici macar nu e o norma medicala sau ceva, e limita impusa de securitatea sociala de aici pentru rambursare...

Nu mi-au spus de ce a iesit mare riscul, probabil combinatie. TN este de 2.4 ... La baiat am avut 2.6 si limita de risc e considerata de la 3 incolo.

Off, speram sa scap de data asta.

13+

Majia - pupam . Daca translucenta nucala si cu osu' nazal sunt acolo si in grafice cred ca de la riscu' biochimic se trage. Din pacate eu nu am valori - poate fetele din .ro stiu mai multe. Dar daca oricum nu faci cvs sau amnio si cu istoria pozitiva a celuilalt baiat...stiu ca e usor de spus sa nu te stresezi, ca oricum te stresezi. Doc tau ti-a sugerat ceva?

Pe mine ma doare burta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

din pacate nici eu nu am valorile exacte de obicei iti da rezultatul de-a gata, o foaie pe care iti sunt expuse toate riscurile pentru fiecare problemuta in parte

campari, imi pare rau ca te doare burtica incearca sa stai un pic in pat sa te odihnesti sau macar stai pe un scaun cu picioarele in sus

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna , mamici ! Ce mai faceti ? Eu am venit de doua zile din concediu darabia acum am reusit si noi sa ne mai punem ordine in gradina .

Blue , felicitari pt. carnet . Eu abia acum am vazut !

Majia daca la prima sarcina ai avut aceleasi valori probabil ca nu ai de ce sa-ti faci griji . La mine scrie asa :
- hCG-liber - 194,8 UI/I corespunzand la 3,030 MoM
- papp-a 1,216 UI/I corespunzand la 0,947 MoM
Nu prea stiu cum sunt valorile ca abia vineri merg cu ele la dr. mea dar asa au iesit . Iar translucenta lucala este 1,4 mm.

Bebe al meu isca mai tare cand se supara pe mami ca nu e cuminte . Cand sunt ceva mai activa sau cand stau culcata in pat pe o parte il simt cum protesteaza .

Senioarele sunteti in concediu sau ati predat stafeta noilor bulgarasi ???

Zbubu si mie imi cade parul in disperare desi iau femibion 2 dar vad ca se si regenereaza ca am o groaza de fire in crestere pe la ceafa care ma termina pe caldura asta ca nu le pot prinde .

toate burticile .

www.gradinacris.blogspot.com
15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

crismac, bine ai revenit!
vineri cand te duci la doctor, iti mai face eco?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Campari si eu am dureri de burtica. Mai iau nospa din cand in cand. Tu ai descoperit alt leac? Maija nu am dublu test la mine, sunt plecata de acasa. Oricum si mie mi-a iesit risc mare biochimic dar combinat cu translucenta a dat un risc final ok. Stiu ca am scris la un moment dat intr-un post, poate cauti in posturile mele anterioare.

+14s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

pisigri, viki .

Sigur ca ma linisteste faptul ca am mai trecut prin asta si prima data si a fost bine... doctorul meu, pe care l-am avut si la baiat e convins ca nu e nici o problema.

1:250 nici macar nu e o norma medicala sau ceva, e limita impusa de securitatea sociala de aici pentru rambursare...

Nu mi-au spus de ce a iesit mare riscul, probabil combinatie. TN este de 2.4 ... La baiat am avut 2.6 si limita de risc e considerata de la 3 incolo.

Off, speram sa scap de data asta.

13+

Stai linistita! E doar un grafic si atat, Relevant e triplul test si amniocenteza. Nu e cazul sa te panichezi, mai ales ca medicul e optimist.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Deci am reusit de m-am ametit de tot.Am sunat la un cabinet care mi-a spus sa ma duc maine ca e tarziu deja, dar ca maine fac doar analiza de sange iar miercurea viitoare ecografia.
Apoi am sunat la alt cabinet unde mi-au spus ca e prea devreme acum si sa ma duc vinerea viitoare cand imi vor face si analiza si ecografia in aceeasi zi.
Eu ce sa fac acum? Mai sun la unul???
Ma mai documentez sa vad cum e mai bine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna fetelor!
Am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati. Ecografia de la dublu test este una si aceeasi cu translucenta nucala? Eu la prima sarcina nu am facut nici una nici alta. Si la cate saptamani e mai bine sa le faci? Eu saptamana viitoare as fi in 11+4 zile. Nu e prea devreme mai ales ca la eco bebe era mai mic cu 3 zile?

Lilimara in saptamanile 11-13 se face dublu testul (medicul recomanda 12 saptamani si cateva zile ca sa aiba ce masura) . Este o eco in care iti va spune si despre translucenta nucala si despre organele copilului, despre batitul cardiac, etc. La maxim 24 de ore se face analiza de sange, care se numeste tot dublu test si care indica riscul ca fatul sa mosteneasca vreo boala genetica. Este un grafic pe care iti recomand sa il faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Majia, tinem pumnii sa fie bine. Eu zic sa ai incredere, mai ales ca si prima data a iesit bine
Pisigri, multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Deci am reusit de m-am ametit de tot.Am sunat la un cabinet care mi-a spus sa ma duc maine ca e tarziu deja, dar ca maine fac doar analiza de sange iar miercurea viitoare ecografia.
Apoi am sunat la alt cabinet unde mi-au spus ca e prea devreme acum si sa ma duc vinerea viitoare cand imi vor face si analiza si ecografia in aceeasi zi.
Eu ce sa fac acum? Mai sun la unul???
Ma mai documentez sa vad cum e mai bine...

De unde esti Lilimara? Daca ai fi din Bucuresti as putea sa iti recomand unde sa mergi si sa mearga mai repede.

Mergi la inceput