BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 15
zbubu spune:
Viki, Mena, Ioana, Campari, Anca (sper ca n-am uitat pe nimeni)
Si eu am inceput sa simt bebelinul, nu foarte des si de obicei noaptea cand stau in pat linistita, abia astept sa merg din nou la control.
Mie de obicei imi da picioare in vezica
12+
majia spune:
Buna fetelor,
Campari, bebe era foarte bine si miscacios si ... trec iar prin cosmarul de la prima sarcina, mi-a iesit rezultat la DT 1:190, limita de risc e la 1:250. Uite asa m-au frecat si la baiat si mi-am facut numai ganduri negre degeaba . Bineinteles ca nu vreau amnio, o sa ma duc sa-mi mai faca o ecografie sa se mai uite la bebe cred. Daca aveti rezultatele voastre la DT, alea cu MoM, sa mi le scrieti si mie va rog, as vrea sa compar.
Si mie mi se pare ca il simt pe bebe, doctorul mi-a zis ieri ca e cam devreme.
O zi buna sa aveti!
13+
vikisor spune:
neata fetelor va pe toate
zbubu, felicitari pentru eco!! te asteptam cu caruciorul in curand
sa stiti sa si eu ma gandeam sa beau un pic de cafeluta inainte de eco combinata cu ceva dulce sa ii dau un plus de energie
la mine e ciudat... dupa saptamana trecuta cand mereu mi se parea ca misca ceva in burtica, saptamana asta nu am simtit mai nimic adevarul e ca nici nu am mai fost asa atenta la micul balerin pentru ca am avut gandul in alta parte iar aseara am iesit in oras la un suc cu niste prieteni si m-am ridicat sa ma duc la baie, si parca ma pocnea cineva in ovar+vezica
15+
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Buna fetelor, Campari, bebe era foarte bine si miscacios si ... trec iar prin cosmarul de la prima sarcina, mi-a iesit rezultat la DT 1:190, limita de risc e la 1:250. Uite asa m-au frecat si la baiat si mi-am facut numai ganduri negre degeaba . Bineinteles ca nu vreau amnio, o sa ma duc sa-mi mai faca o ecografie sa se mai uite la bebe cred. Daca aveti rezultatele voastre la DT, alea cu MoM, sa mi le scrieti si mie va rog, as vrea sa compar. Si mie mi se pare ca il simt pe bebe, doctorul mi-a zis ieri ca e cam devreme. O zi buna sa aveti! 13+ |
Imi pare rau ca se repeta istoria. Pe de alta parte, daca deja stii ca a fost bine o data....ai motive sate gindesti ca o sa fie bine si de data asta.
Nu stiu daca se compara situatiile sau nu, la odiseea cealalta eu am avut o colega care are ceva stramosi mongoli. ma rog, si la primul si la al doilea copil, medicii au bagat-o in boale cu masuratul osului nazal al bebelinilor, ca e prea mic, ca e semn de sindrom Down, c-o fi c-o pati. Ea a refuzat sa faca amnio sau intrerupere si are doi baieti perfect sanatosi, si cirni :))))), mostenire genetica indepartata.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+
vikisor spune:
citat din mesajul lui majia Buna fetelor, Campari, bebe era foarte bine si miscacios si ... trec iar prin cosmarul de la prima sarcina, mi-a iesit rezultat la DT 1:190, limita de risc e la 1:250. Uite asa m-au frecat si la baiat si mi-am facut numai ganduri negre degeaba . Bineinteles ca nu vreau amnio, o sa ma duc sa-mi mai faca o ecografie sa se mai uite la bebe cred. Daca aveti rezultatele voastre la DT, alea cu MoM, sa mi le scrieti si mie va rog, as vrea sa compar. Si mie mi se pare ca il simt pe bebe, doctorul mi-a zis ieri ca e cam devreme. O zi buna sa aveti! 13+ |
Majia, imi pare rau nu te panica incearca sa gandesti pozitiv pentru ca supararea nu ii face bine lui bebe du-te la inca o ecografie si o sa vezi ca bebe e bine daca era ceva, se vedea la eco ti-au spus cumva din ce cauza ti-a iesit marit riscul? din cauza translucentei, din cauza rezultatelor la sange? ca ar trebui sa iti zica
15+
vikisor spune:
si oricum... riscul nu este chiar atat de marit.. adica e diferenta foarte mica intre ce ti-a iesit tie si cat era standard
15+
majia spune:
pisigri, viki .
Sigur ca ma linisteste faptul ca am mai trecut prin asta si prima data si a fost bine... doctorul meu, pe care l-am avut si la baiat e convins ca nu e nici o problema.
1:250 nici macar nu e o norma medicala sau ceva, e limita impusa de securitatea sociala de aici pentru rambursare...
Nu mi-au spus de ce a iesit mare riscul, probabil combinatie. TN este de 2.4 ... La baiat am avut 2.6 si limita de risc e considerata de la 3 incolo.
Off, speram sa scap de data asta.
13+
lilimara spune:
Buna fetelor!
Am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati. Ecografia de la dublu test este una si aceeasi cu translucenta nucala? Eu la prima sarcina nu am facut nici una nici alta. Si la cate saptamani e mai bine sa le faci? Eu saptamana viitoare as fi in 11+4 zile. Nu e prea devreme mai ales ca la eco bebe era mai mic cu 3 zile?
lilimara spune:
Nu te panica!!!! Cum spuneau si fetele daca asa ti-a iesit si la prima si a fost bine mai mult ca sigur va fi la fel si acum. Fi pozitiva si totul va fi bine.
vikisor spune:
citat din mesajul lui lilimara Buna fetelor! Am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati. Ecografia de la dublu test este una si aceeasi cu translucenta nucala? Eu la prima sarcina nu am facut nici una nici alta. Si la cate saptamani e mai bine sa le faci? Eu saptamana viitoare as fi in 11+4 zile. Nu e prea devreme mai ales ca la eco bebe era mai mic cu 3 zile? |
lilimara, ecografia de la dublutest este o ecografie in care iti masoara mai multe chestii la bebelin, inclusiv translucenta nucala (aici gasesti mai multe detalii despre ea: http://mymed.ro/translucenta-nucala.html). iar despre dublutestul clasic, uite aici niste informatii: www.qbebe.ro/sarcina/analize_sarcina/totul_despre_dublu_test_de_sarcina
sper sa te ajute
iar cu bebe, nu ar trebui sa fie problema
15+