BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilimara Deci am reusit de m-am ametit de tot.Am sunat la un cabinet care mi-a spus sa ma duc maine ca e tarziu deja, dar ca maine fac doar analiza de sange iar miercurea viitoare ecografia. Apoi am sunat la alt cabinet unde mi-au spus ca e prea devreme acum si sa ma duc vinerea viitoare cand imi vor face si analiza si ecografia in aceeasi zi. Eu ce sa fac acum? Mai sun la unul??? Ma mai documentez sa vad cum e mai bine... |
lilimara, mai documenteaza-te ca sunt mai multe metode de a face dublutest. metoda clasica - eco si analiza de sange in aceeasi zi. metoda BRAHMS KRYPTOR - unde analiza de sange se face inainte si eco dupa. vezi ca au scris fetele mai in spate cum au facut. eu am facut dupa metoda clasica pentru ca asa mi-a recomandat doctorul. tie cum ti-a recomandat?
15+
majia spune:
Campari, doctorul meu e sigur ca e totul bine si mi-a sugerat o alta ecografie. Incearca sa te intanzi daca ai unde pentru burtica.
ioana, mena multumesc. Eu sunt optimista, cred ca totul e bine.
Lilimara, sunt doua tipuri de dublu test: unul in care eco si sange se fac in aceiasi zi si unul in care eco si sange se fac la doua saptamani diferenta...
Ella, incerc sa gasesc postul tau unde dai valorile.
Cris, sunt foarte curioasa ce o sa-ti zica doctorita ta. Nu vreau sa te ingrijorez dar si HCG tau e mare, normal e 1 si ce e peste 2.5 e considerat mare. Acum s-ar putea ca in combinatie cu celelalte sa iasa risc mic...
13+
CampariSoda spune:
Majia - tare bine ca esti optimista! Eu tin pumnii sa fie bine
Lilimara - daca faci vre-o statistica :D eu am facut DT "clasic", cu ambele teste in aceeasi zi si l-am mai si facut devreme (11s1z). Cupilu' era atunci la limita "masurabilitatii", 4.6 cm. Pana la 14 saptamani nu e tarziu.
lilimara spune:
Multumesc fetelor de sfaturi! Pana la urma inca nu am decis ce si unde il fac.
Problema la mine era ca saptamna viitoare sambata plecam spre Romania unde vom sta o luna. Poate pana la urma il fac acolo. Cei de la laboratorul unde faceau amandoua in aceeasi zi nu vor sa ma primeasca sa il fac ca e prea devreme vinerea viitoare.
Dincolo am sunat din nou pentru ca nu stabilisem ora pt ecografie si imi spune a doua oara sa fac testul de sange abia sapt viitoare cu 2 zile inaintea ecografiei de miercuri( cand alt operator mai devreme imi spunea sa vin neaparat maine ca deja e un pic tarziu pt analiza de sange). Deci mi s-a cam dus increderea in seriozitatea lor.
Ma doare capul .Ma mai gandesc in seara asta daca merg la astia sau il voi face in Romania cand ajung.
La Bucuresti nu pot ajunge dar la Iasi cred ca as putea. Stiti sa imi recomandati un doctor?
Mersi inca o data fetelor!
anca.b spune:
citat din mesajul lui mena1906 Multumesc, AncaB! Cum simti? Ca parca imi e si teama sa ma bucur atat de tare! Eu am simtit ca si cum un corp s-ar fi rasucit inauntru, sub buric, la cativa cm. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin |
Mena, cam asa cum au descris si fetele, e ca o aripa de fluture, insa un pic mai puternica...a fost ca si cum s-ar fi intors prin burtica. cred ca am simtit mai puternic si pt ca e doua sarcina si pt ca eram destul de relaxata in mijlocul noptii
peste zi nu-l simt inca
Anca si Stefan (13.01.2008) si 15+
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Majia, eu am facut DT clasic, cu eco si test de sange in aceeasi zi, la 13 sapt si 3 zile.
valorile care mi-au iesit au fost 1:410 pt sindrom down (cut off 1:250) si 1:3700 pt sindron edwards (cut off 1:100).
la prima sarcina nu am facut deloc DT sau TT. dr mi-a spus atunci ca la eco arata bine bebe si nu are rost sa le mai fac.
acum m-a trimis din cauza virstei mele (voi avea peste 35 de ani la nastere), cu toate ca la eco nu se vedea nici o pb
stiu ca e usor sa zici cuiva sa nu se streseze, dar avand in vedere ca tu ai trecut deja printr-o astfel de experienta, eu zic ca ai motive sa fii optimista
Anca si Stefan (13.01.2008) si 15+
Povestea Nasterii
tweetisor spune:
citat din mesajul lui ioana_55 aschiutza, mie mi-a dat magne b6, 3 pe zi, acu nu stiu ce sa spun, poate mai bine te mai consulti cu doctorul |
buna ..si mie mi-au zis sa iau magne b6 dar pentru tensiune ... ca mai linisteste si are cateva efecte benefice ..mai iau din cand in cand cate un magne Stress
tweetisor spune:
si am revenit ..am fost intr-un mini concediu ... :) v-am citit ..dar mai greu cu scrisul ..
mai am shi eu uneor durri ..adik mai bine zis intepaturi .. mai ales ca am mers cam mult cu masina pe " superbele" drumuri ale patriei ..shi m-am cam zdruncinat ..am luat no spa ..shi am incercat sa fiu calma
bun venit noilor burtici -... sarcini usoare !
pe mine ma termina caldura asta ..inca de 2 zile e mai bine dar tot simt ca nu am aer
tweetisor spune:
egat de nastere Naturala/Cezariana ..ce sa zic imi doresc cezariana daca totul e bine ... dar cu tensiunea mea ... nu stiu daca ma va lasa ..eu sper sa se poata ..ca am un doctor f optimist si zen ..shi nu ma agit can sunt in prejma lui .. dar mai citesc eu articolase si forumele si cam intru in panica :)
tweetisor spune:
citat din mesajul lui majia Campari, doctorul meu e sigur ca e totul bine si mi-a sugerat o alta ecografie. Incearca sa te intanzi daca ai unde pentru burtica. ioana, mena multumesc. Eu sunt optimista, cred ca totul e bine. Lilimara, sunt doua tipuri de dublu test: unul in care eco si sange se fac in aceiasi zi si unul in care eco si sange se fac la doua saptamani diferenta... Ella, incerc sa gasesc postul tau unde dai valorile. Cris, sunt foarte curioasa ce o sa-ti zica doctorita ta. Nu vreau sa te ingrijorez dar si HCG tau e mare, normal e 1 si ce e peste 2.5 e considerat mare. Acum s-ar putea ca in combinatie cu celelalte sa iasa risc mic... 13+ |
si eu cand nu gasem pe net valorile mele ..ma ingrijoarasem ..dar cred ca ..atunci cand corelezi cu eco si alti parametrii ... se mai schimba statistica ... deci nu tre sa te ingrijorezi ... stai linistita ca totul tb sa fie ok