BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 14
zbubu spune:
Fetelor, am fost la control, si s-a uitat doctorita si mi-a schimbat DPN-ul pe 19 ianuarie :)) se pare ca e mai dezvotat decat stiam noi pana acum. Trebuia sa am 12 sapt si cateva zile, eh se pare ca am cu o saptamana mai mult. Se poate asa ceva?
I-a facut toate masuratorile, toate bune, a stat vreo 10 minute sa caute sexul sa mi-l spuna macar asa orientativ, a zis ca are ea asa o banuiala cam 80% dar ca e mult mai sigur daca vin la 15 saptamani. Nu voia deloc sa stea in pozitie bebele, si nici figura nu am putut sa i-o vad ca statea cu mana la ochi ca un om care se fereste de soare
12+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zbubu Fetelor, am fost la control, si s-a uitat doctorita si mi-a schimbat DPN-ul pe 19 ianuarie :)) se pare ca e mai dezvotat decat stiam noi pana acum. Trebuia sa am 12 sapt si cateva zile, eh se pare ca am cu o saptamana mai mult. Se poate asa ceva? I-a facut toate masuratorile, toate bune, a stat vreo 10 minute sa caute sexul sa mi-l spuna macar asa orientativ, a zis ca are ea asa o banuiala cam 80% dar ca e mult mai sigur daca vin la 15 saptamani. Nu voia deloc sa stea in pozitie bebele, si nici figura nu am putut sa i-o vad ca statea cu mana la ochi ca un om care se fereste de soare 12+ |
E posibil sa fie mai dezvoltat! Felicitari! Ti-a sugerat cumva ca ar fetita sau baiat? La 15-16 se vede, intradevar mai bine .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
anca.b spune:
Mena, eu l-am simtit de mai multe ori pana acum...cel mai tare a fost acum doua nopti cand m-am trezit pe la ora 2, si pana sa adorm la loc (pe la 4) am avut parte de "zbenguiala" :)
Zbubu, e foarte posibil ca varsta determinata calendaristic sa nu fie exact la fel cu cea determinata ecografic...si se poate si schimba raportul de la o eco la alta...nu-i nici o pb, atat timp cat e bebe ok, va veni el cand va fi pregatit, cele 40 de sapt nu sunt batute in cuie
Anca si Stefan (13.01.2008) si 15+
Povestea Nasterii
zbubu spune:
Multumesc pentru raspuns fetelor, Anca Mena
Mi- a spus ca s-ar putea sa fie baiat dar nu pun inca la semnatura caruciorul albastru pana nu aflu cu siguranta.
12+
ralu_15 spune:
Vikisor, eu am facut genoflexiuni, fadari, aplecari.. mai aveam putin si faceam si flotari ca sa-l trezesc pe bebe pentru ecografie :d. nu l-a deranjat nici moasa, nimic! pana la urma am fost o jumatate de ora la cafenea, am mancat ceva dulce si am baut putina cafea - dupa "tratament"bebe incepuse deja sa se miste vioi :). parerea mea: nu veni direct de pe drum, ia-ti 15 min pentru o pauza de o gura de cafea inainte de eco.
Ralu 14+
mena1906 spune:
Multumesc, AncaB! Cum simti? Ca parca imi e si teama sa ma bucur atat de tare! Eu am simtit ca si cum un corp s-ar fi rasucit inauntru, sub buric, la cativa cm.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui simina_kin Neata burtici Ioana si eu am vazut ca avem aceleasi date, dar bb-ii sigur se vor naste in zile diferite Mirunda bine ai venit. Chiar ca este o minune.Te-am trecut in listuta. Daca vrei sa ne spui si um, dn a ta si a fetii Referitor la nastere naturala/cezariana , fiecare alege cum vrea (daca se poate). Eu am vrut naturala, acum cu atat mai mult as vrea naturala , dar nu se poate , la 3 ani dupa cezariana. Daca ma intrebati pe mine , sigur as raspunde NATURAL......ca la cate dureri am avut dupa operatie, 5 zile am zis ca mor si de burta si de cap. Dar, na , ma imbat cu apa rece , si sper sa nu mai trec iar prin ce am trecut SI MAI SPER, DIN TOT SUFLETUL,DE DATA ASTA SA POT ALAPTA |
Parca ai fi Io . Si eu as vrea natural (la mine prima a fost naturala si pot spune cu mana pe inima ca o recomanda in orice clipa si o prefer de 1000 de ori cezarienei) si imi doresc enorm sa pot alapta cat mai mult (Pe Dragos l-am alaptat 4 luni jumate si alea chinuite)
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
ioana_55 spune:
Buna fetele. Va invit la o , ceai, limonada, pe alese.
Zbubu, felicitari pentru eco!
Va citeam si ma gandeam ce frumos tre sa fie sa il simti pe bebe cum misca... of, al meu e asa mic (7+).... de abia saptamana viitoare ne ducem la prima eco. Da las, ca ne facem noi mari.
Fetelor, morfofetala de prim trimestru stiu ca se face intre 11-13 saptamani, da nu stiu cum o calculez, cu tot cu alea 2 saptamani de la ultimul CM pana la ovulatie??? Help. As vrea sa fac programare din timp.
Si inca o intrebare. E o regula, se face dublu test inainte de eco sau dupa, sau nu conteaza ordinea?
pe toate
pisigri spune:
citat din mesajul lui ioana_55 Buna fetele. Va invit la o , ceai, limonada, pe alese. Zbubu, felicitari pentru eco! Va citeam si ma gandeam ce frumos tre sa fie sa il simti pe bebe cum misca... of, al meu e asa mic (7+).... de abia saptamana viitoare ne ducem la prima eco. Da las, ca ne facem noi mari. Fetelor, morfofetala de prim trimestru stiu ca se face intre 11-13 saptamani, da nu stiu cum o calculez, cu tot cu alea 2 saptamani de la ultimul CM pana la ovulatie??? Help. As vrea sa fac programare din timp. Si inca o intrebare. E o regula, se face dublu test inainte de eco sau dupa, sau nu conteaza ordinea? pe toate |
Ioana, numarul de saptamini de sarcna se calculeaza in functie de prima zi a ultimei menstruatii, pt ca desi majoritatea femeilor ovuleaza la 14 zile de la aceasta data, totusi nu este o regula. Deci...nu calcula altfel, ca te zapacesti cum am facut eu la prima sarcina, ca nu mise parea corect deloc.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+