Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, te sfatuiesc sa iti scrii intotdeauna intrebarile pe hartie, fiindca acolo sunt si emotii si nerabdare si graba si mai stiu eu ce si sigur ceva ramane neintrebat/nelamuit/ scapat.

Asa ca scrie frumusel pe hartiutza ce iti trece prin cap si pune hartiuta intr-un carnetel-portofel- ma rog,ceva ce porti mereu in geanta -si apoi stai linistita
Am citit undeva o chestie care mi-a placut in care zicea ca in sarcina orice intrebare poate fi pusa, oricat ar parea de aiurita, nebuna, ciudata, jenanta.Ca e perioada in care daca chiar ai intrebari si nelamuriri, atunci spune-le cand ajungi la dr tau!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!
Bubule, practic am cazut din pat
Bioana, felicitari pentru rochita!
Mena, iubita, la 15s e prea devreme ca sa fie , mai ai vreo 3 sapt- o luna pana cand o sa stii sigur ca e el

Onutz 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Felicitari,Bioana !!!!!!!!!!!
Sa fie sanatoasa si sa va umple casa numai de voie buna!!!!

Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu cand am fost in spital faceam repetitii cu sotul ce trebuie sa intreb cand ajung sa imi faca ecografie.Si tot am uitat vreo 2 intrebari asa ca acum merg cu hartiuta in mana ca sa stau linistita si sa fiu sigura ca nu uit nimic.

Mena e prea devreme sa il simti pe bebe,mai asteapta putin si o sa vina si momentul cand o sa miste.Al meu a inceput sa miste la 16 saptamani si 3 zile dar eu nu stiam daca e bebe sau nu.Apoi mi-am dat seama ca el este

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

MULTUMESC DE RASPUNSURI FETELE! Sunt nerabdatoare!
ma bag la ca ma simt ca piscata de musca tze-tze.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Bioana
felicitari pentru fetita!!

mena, intr-adevar mai ai pana vei fi sigura ca este bb...

fetelor eu am inceput sa am arsuri la stomac zilnic...dar am rezolvat problema cu consti... mananc caise la greu!!
altfel alex al meu nu ar eun progam stabilit.. are zile cand este mai agitat.. si zile cand doarme mai mult...

23+

Mergi la inceput

Fretelor, aici ploua cu galeata si asa m-as culca daca as fi acasaaaa..
Onutz, tocmai am citit ca slabirea articulatiior, -glezne, + moliciunde degete maini, picioare, se datoreaza tot unui hormon de sarcina, numit relaxina, deci NU esti tu de vina cu nimic, de la bebeluc se trage, sarcina are si asta inclusa in program:).

Uite, vreau sa pun cateva chestii despre care am citit in pauza, e interesant:

Alimentatia in a 22-a saptamana
Consumati alimente care contin multa apa (rosii, salata verde, castraveti etc.), pentru a putea ajuta organismul la fabricarea lichidului amniotic, care se reinnoieste o data la trei ore, in mod normal. De acest sfat este bine sa tineti cont pe tot parcursul sarcinii.

Cateva precautii te pot ajuta sa preveniti travaliul prematur.
- Aseaza-te intinsa pe pat, sprijinita pe partea stanga, de cateva ori pe zi.
- Bea 2, 3 litri de lichide pe zi, evitandu-le pe cele care contin cofeina.
- Fereste-te sa ridici obiecte grele.
- Urineaza o data la doua ore.

Contractiile Braxton Hicks continua sa apara. Acestea sunt contractii de scurta durata, nedureroase. Ele pot fi simtite de catre fat, dar nu il afecteaza negativ. Daca devin frecvente, dureroase si mult mai puternice, se recomanda consultul de urgenta a medicului ginecolog. Alte simptome pentru care se recomanda un consult de urgenta includ sangerarile vaginale, edemele severe ale fetei si mainilor, pierderea de lichid amniotic, febra ridicata (peste 39 C), varsaturile severe, migrenele prelungite, urinarile dureroase si modificarile in ritmul miscarilor fetale.

Arsurile gastro-esofagiene afecteaza multe femei gravide. Cele mai multe femei insarcinate resimt o senzatie de arsura in piept, dureri de stomac. Arsurile gastrice si indigestia fac parte pana la un punct din evolutia normala a sarcinii. Arsurile se datoreaza aciditatii stomacului, care ajunge la nivelul esofagului, un proces numit reflux gastro-esofagian. Hormonul de sarcina progesteron incetineste procesul digestiei

si acum cea mai faina chestiune, pentru sapt 22
Ce se întâmpl#259; cu copilul t#259;u în a 22-a s#259;pt#259;mân#259; (6luni) de sarcin#259;?

BEBELUSUL
-La 22 de s#259;pt#259;mâni, bebelu#351;ul cre#351;te într-un ritm constant #351;i este mult mai activ; activitate, pe care, probabil o sim#355;i#355;i #351;i dumneavoastr#259;.
-Bebelu#351;ul are o înf#259;#355;i#351;sare tot mai uman#259;, îi cresc mâinile, p#259;rul #351;i unghiile, încep a se forma mugurii dentari #351;i se dezvolta reflexul de a apuca.
-Simtiti bine miscarile copilului.
-El începe a reactiona la lumina #351;i î#351;i deschide ochiisorii, atunci când înghite lichidul amniotic începe a simti gustul.
-incepând cu aceasta vârsta, poate recepta sunetele #351;i aude bine. El poate reactiona la înaltimea sunetului #351;i ritmul melodiei. Ascultarea muzicii de catre copila#351;ul intrauterin este o #351;ans#259; unic#259; de a influen#355;a dezvoltarea intelectual#259; si muzical#259; a copilului dvs. Se recomand#259; în special simfoniile. În afar#259; de muzica, e de dorit ca atât mama, cât si tatal sa mângâie abdomenul #351;i s#259; vorbeasca ginga#351; sau s#259;-i cânte bebelu#351;ului

ok, mamicutzelor, spor la cantat, la dormit si la bucurat de gagalici!
va pupacesc, sper sa va placa lectura:)

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

multumim mult de urari!!!sunteti niste dulci. pe toate!!
i-am cumparat la gagica o haina de iarna din kiabi.o duc la lourdes la catedrala...

inca ne mai gandim la nume...ceva cu andreea, diana, emilia.....

e fain ca acum ca stim ca e fetita stim dupa ce sa ne uitam...am niste emotii ca nu pot sa fac o propozitie.......

la noapte o sa visez numai codite...

embarazada de 20+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ioana felicitari pt caruciorul roz! O sa fie topit tot sotul tau,stii ca ei sunt cu fetele
Bubu ce frumos povestesti tu acolo de Nicholas,colaborati bine nu gluma
Almy bafta la eseuri,hai poate scapi de examene pana nasti.Eu ti-am zis,am luat pauza ca nu mai am chef...si tu cu inca 2 copilasi,cred ca e destul de greu.

Cu tocurile nu am cum sa va ajut,eu din luna a2a nu m-am cocotat pe nimic ca nu pot sa merg...si asa sunt impiedicata
Azi m-am intalnit intamplator cu dr mea in mall, abia astept sa ajung vineri la ea sa va zic culoarea caruciorului Nu stiu daca voi ati simtit ce e,dar eu sunt fix 50%-50%

Va pup burtici,mi-e asa drag sa intru aici, parca suntem toate pe aceeasi lungime de unda...bebelusii nostrii or sa fie cei mai iubiti

Mergi la inceput

Dana draga, stii cum e? Taticii care asteapta cu infrigurare sa isi tina bebelusii in brate sunt topiti dupa..orice!,- fie fata fie baiat!!
Iubi meu si-a dorit o fetita tot timpul si cand a vazut cuculetzul pe ecran s-a topit tot si nu mai putea de mandrie si din baiatul tatii nu il mai scotea, ziceai ca sotul meu e o inghetata uitata pe scaun la topit .Sigurar fi avut aceeasi reactie si la fetita,-fetita tatii-, cred ca e o reactie absolut normala la ei, ca si la noi.
Pai uite:
Cele care stim deja ce dospim in burtici am asteptat cu sufletul la gura de nerabdare si acum suntem in culmea fericirii si parca intram intr-o alta poveste, iar cele care acum urmeaza sa descopere sunt in nebunia aia de stare frumoasa de curiozitate amestecata cu nerabdare cu dorinta de a sti, cu de toate!
Si daaaaaa!:
Si mie mi se pare absolut minunat si cald locul asta si sunt mereu nerabdatoare de nu mai pot sa aflu nouatatile, sa stiu ca sunteti bine, sa aduceti rezultate si vesti bune de peste tot, sa stiu ca va e bine si ca suntem, intr-adevar, ca o familie!Mi-e atre drag sa vin aici la vorba cu voi!

Va dati seama? Dupa ce aducem bebeii pe lume, facem sezatori -in continuare- in care, in masura timpului, venim sa intrebam, sa cerem sfatul, sa vedem cum mai sunt puii si noi.. Mi-nu-nat!

Hai va pup, ca mi se inchid ochii si mai am ceva destule chestii de facut pana sa aterizez in pat.
Pe maine!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput