Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

O FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa o pupe mama pe ea, ca tare mai dadea din craci!!!!!!totul e ok!!revin

embarazada de 19+

Felicitari draga noastra! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Pupam

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ce fericire pe capul nostru!!!!!!!!! nu am cuvinte sa va spun...ne-am topit cadn am vazut cum se misca pe acolo....
astia nu dau multe detalii, ca de obicei.doar ca totul e bine....am pe foaie niste date, dar nu le inteleg pe toate.dar cum dr a zis ca ce vede e bine sunt linistita.placenta e ok, lichidul amniotic la fel.
pune DBP 52 mm, coresp. la 22 sapt. FO 61 mm
FEMUR 34 mm, coresp la 21 sapt
HUMERO 33 mm, coresp la 21 sapt.......

mioma a crescut, s-a dublat chiar, dar a zis ca nu e problema, ca e in afara uterului, nu il atinge.endometrioza a crescut mai putin.

pana nu merg la consultatie, pe 16 august nu stiu mai multe. sa ma lamureasca, e mai mare de 20 de saptamani?

embarazada de 20+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari Ioana pentru , sa fiti sanatoase amandoua in continuare!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Biona felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii

Mami daca te simti bine cu sandale cu talpa inalta nici o problema,as vrea sa port si eu dar pe mine si asa ma doare mijlocul si picioarele si nu indraznesc.Cu tocuri stiam ca nu prea e voie mai ales cand sarcina incepe sa fie mai mare.

Bubu ce bine va intelegeti voi doi,iar Nicholas este un scump

epopeasca si eu stiam ca fetitele sunt mai mici,dar bine asta nu este o regula.Daca te doare burtica cel mai bine este sa stai cumintica

19+ cu

Mergi la inceput

Azi am schimbat si noi saptamanasi tot de azi bebe si-a reluat activitatea intensa

Burtica mea se tot intareste in fiecare zi de cel putin 3-4 ori dar fara dureri.Este de rau?

19+ cu

Mergi la inceput

Bioana e posibil sa fie mai mare cu o saptamana. Nu e nimic neobisnuit in asta. Felicitari.

Mergi la inceput

Fetele, poimaine fac 15 saptamani, azi am avut o senzatie ca si cum ar misca .. Dar nu stiu sa explic, nu era ca un muschi, nici ca o falfaire ci ca si cum as avea ceva sub ombilic, care se intoarce si se rasuceste... Oare sa fie printul sau altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Uraaaaaa, Bioanaaaaa!! O fetitaaaa!Iu-huuu, carucior roz ce aveti voi, dragilor!Stiam eu ca voi sunteti deja in starea de pluteala! ce minunaat! FELICITARI!!
Mamicuto, ne incuscrim?hi hi

BRAVO!!Ne bucuram din toata inima si va pupam mult mult mult, pe toti trei!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, felicitari pentru schimbarea saptamanii!
Dupa cum vorbeau fetele, faza cu intaritul burticii e de la contractiiel alea Braxton, care sunt normale, se spune ca uterul isi face pregateala pentru nastere:)
fetele de regula cred ca iau No-spa, eu am avut si eu rar, e drept, dar daca am stat cumintica in pat 30 min si am mangaiat burtica, a trecut.
Asa ca relax si enjoy!

Mena, e prea devreme, sigur nu e bebele.mai ai rabdare un pic:), mai e mult pana ajunge el la nivelul buricului:)

pup faele!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Bubu saru-mana
Si eu iau no-spa cand contractiile sunt la intervale mai mici si trec,deci stau fara griji.Oricum peste o saptamana merg la eco si am mai multe intrebari pe care sa le pun dr.

19+ cu

Mergi la inceput