Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
norocila spune:
Buna dimineata si o cafea fara cofeina/ ceai/ lapte si ce mai vreti...virtuale bineinteles
M-am bucurat sa citesc atatea vesti bune pe aici..asa sper sa fie si in continuare. Felicitari!
Almy- spor la invatat. Si eu sunt 'scolarita' dar mi-am luat pauza vara asta, fiind ultima vara numai in 2 :) Acum inca ma gandesc daca sa iau un curs din septembrie..si care se termina la sf lui noiemb. E on-line asa ca nu tre sa stau ore intr-o sala de clasa..dar oricum inca nu-s hotarata.
Ce vreau sa va intreb e daca pe voi va mai doare burtica si cum is durerile 'normale' Pana de curand simteam niste intepaturi pe ici pe colo mai ales daca stateam mult intr-o pozitie- dar cum schimbam pozitia cum dispareau. Acum simt din cand in cand unele dureri ..pe lateralele burticii si inghinal. Nu sunt puternice... si trec singure destul de repede ..in cateva minute ( in general schimb pozitia, incep sa masez locul, ma ridic de pe scaun etc). In general simt astea numai la servici probabil fiindca stau mult asezata pe scaun. O sa intreb si la dr sapt viitoare- google zice ca-s normale.
Uitam- in caz ca e prea cald va astept in vizita In general sub 30 de grade, noaptea sub 20 si acum ca s-a oprit cu ploile de vreo 2 sapt e chiar placut.
Sa continuam cu vestile bune..
17+
menics spune:
buna dimineata
norocila, sunt normale acele intepaturi/dureri, nu-ti face probleme...
azi merg la medicul de familie, sa vedem ce-mi mai spune.. si apropos: am 70kg!!!!!!! eu sunt cea mai grasa bine ca nu mi-au aparut vergeturi, inca... bine vorbesc de ceva noi .. ca aveam eu mai vechi pe coapse...
valicutza???
vad ca alex danseaza ..ii place "vama"
va pupicesc, o zi buna sa aveti!
23+
valicutza spune:
neata , sunt si eu pe aici, ca de obicei, va citesc zilnic, dar nu am mare lucru de raportat, pe 31 mai mergem la dr pt eco, in rest ma simt bine, dorm bine, nici nu zici ca as fi in luna a 6 , dar burtica e super mare , cu toate ca de mancat mananc normal , fructe si lactate,cam atat..si astept sa intru in 28 sapt sa fac primul vaccin pt rh negativ . ieri ma prinsese febra botezului ma gandeam pe unde sa il facem , pe cine chemam, ce decoratiuni vom avea..hi hi..nu sunt intreaga la cap, bebe nici nu s-a nascut si eu ii planific botezul .
va pup
o zi usoara
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
24+ fericita cu dragonel de 2012
valicutza spune:
felicitariiii Bioanna pentru fetita, sa fie sanatoasa !!!!!
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
24+ fericita cu dragonel de 2012
bioana spune:
neata,
ce fac fetele mele?eu care ziceam ca o sa dorm ca un bebe,am avut o noapte....m-a suparat stomacul...mama lor de arsuri...m-am trezit pe la 2 dimineata si pana la 5 m-am tot invartit..daca nu imi era prea lene si somn ma ridicam si mancam ceva si poate era mai bine...data viitoare.acum am un somn....pitica lui mama a miscat toata noaptea.mi-a tinut de urat...sa nu ma simt singura, ca tati dormea asa de bine...
sunt de acord cu notatul intrebarilor pe foaie inainte de a merge la consultatie.si eu fac la fel.
pe tocuri nu ma urc de cand am ramas insarcinata...deloc..inainte foloseam dar mai rar.nu de mers la munca.asa, cadn ieseam la plimbareala...asa ca nu le simt lipsa...
ONUTZ ai grija cu cazaturile, draga. ca o sa sperii baietelul...
MENA si eu cred ca e prea devreme sa fie bebele....eu l-am simtit la 17 saptamani fara 2 zile...
BUBU imi imprumuti o galeata de ploaie....ca iarasi am sarit de 40 de grade...please...
ALMY multa bafta!!
NOROCILA eventual un pahar cu lapte...
si eu ma simt foarte bine aici.abia astept sa va citesc,ma strecor cateva minute inainte de a merge la munca si apoi dupa-masa sau seara din nou...sotul imi deschide pagina, dimineata inainte de a merge el la munca, sa nu mai pierd timpul...
o zi faina va doresc si eu si numai vesti bune.
embarazada de 20+
o fetita...
bioana spune:
neata, vali.si mersi de urari. te cred ca abia astepti urmatoarea eco...ca noi toate.si eu o sa fac vaccinul de rh negativ.
aseara am fost la medicul de familie sa imi dea ceva,ca de la caldura pielea mea sufera...iar ma mananca burtica si mi-a iesit si pe picior niste buburuze....a zis ca cum sunt insarcinata nu imi da nimic ci ma trimite la dermatolog. acum astept sa ma sune de la spital sa imi dea programarea.ea a cerut o consultatie in 2, maxim 3 zile .sa vedem....
o tai la munca. sa fiti cuminti...
embarazada de 20+
o fetita...
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!!
felicitari Biona pt fetita!! ce frumos:X:X:X:X
ps: pt arsuri, tie nu iti trec daca bei un pahar de lapte? ori caldut ori rece., ideea e s ail bei..mie imi trece orice arusa in maxim 20-30 de min daca beau lapte am observat.
Valicuzta asa sunt si eu:)))) nici nu s-a nascut bebe bine si eu ma gandesc asa imi mai fuge gandul: oare cand o sa facem botezul, ce aranjamente o sa luam, va fi iarna, ce va merge,etc=))) nebuneli d-astea placute:))
am o prietena acum care face botezul fetitei pe 19 august si am fost ieri la ea : toata tema va fi : buburuza. are totul cu buburuze, de la carduri, marturii, aranjamente florale in forma de buburuza superbeee din poze, imbracamintea fetitei(mi se pare ideala, am furat si eu ideea ca eu nu ma prea omor cu bebelusii imbracati in printi si printese, ei trebuie sa fie haiosi si dulci, au timp sa fie printese later;)) si sa ii vad int-un costum de buburuza cred ca ma topesccccc!!! )
21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
mena1906 spune:
Vad ca vb de botez:) . Toata noaptea numai invitati si marturii de botez am visat. Si m-am trezit cam chinuita mai ales ca am ramas cu sechele dupa nunta :)). Exagerez, in orice caz la botez vor fi cat mai putine persoane si vom avea ursitoare.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
andie_n spune:
Buna dimineata tuturor! Azi ne-am trezit si eu si sotul pe la 6 dimineata, si cand m-am trezit eu s-a trezit si bb si a inceput sa se miste , dar nu m-a mai lasat sa adorm la loc ca lumea si acuma mor de somn.
Eu nu m-am gandit inca la botez, oricum nu cred ca il vom face foarte repede, ca o sa fie iarna si frig. Ma gandesc mai degraba la camera lui bb, ce tb sa facem sa o amenajam, avem destul de lucru cu asta.
O zi buna si sanatate sa aveti cu toate!
Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston