Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
Bubulina42 spune:
hellooo, burtici,va pupacesc!
E inca weekend, ce super!
E foarte cald si in Montreal zilele astea, ne-am cap topit si noi..
Looana:), e faina rau faza asta cu cadoriseala,nu?Irri ne-au zis parintii sotului ca atunci cand vrem, sa mergem sa vedem ce patut cu mobilier de bebe ne place, ca vor sa fie cadoul lor pentru greieras, asa ca am scapat de o mare cheltuiala, ne orientam catre altele..Eu tot nu m-am hotarat inca sa cumpar, fac studii de piata-si cand o sa am suficienta informatie despre ce e mai fain si mai bun, chiar bun, atunci o sa si luam.Dar recunoasteti ca si faza asta cu uitat peste tot, acum ca avem un scop precis si mai ales daca si stim ce minune e in burtica-e suuupeeer!
Fetele, cu kg, faza e relativa..In multe carti si pe multe site-uri sunt date diferite ref la greutatea in anumite periode ale sarcinii.Nu exista un starndard ref . la: trebuie ATAT sau ATAT.
Depinde de organismul fiecareia, absolut!
Eu am luat 2 kg, dar bebe are o gerutate super pentru varsta lui, are suficient lichid, placenta e super ok, sanii sunt ok, pe unul din picioarele mele se cunoaste f bine, din pacate, cat de puternic e fluxul de sange acum, asa ca fiecare organism se pregateste pentru sarcina in felul lui.Cine stie ce suma are sa fie in sapt 40 la kg noastre!:) Important este sa nu uitati ca NICIODATA nu se tine o dieta de slabire cat alaptati si ca organismul are nevoie de tot atatea luni sa dea jos kg acumulate in sarcina cat a avut nevoie sa le puna, ok?
Hopa, s-a trezit minunea mea, cred ca ii e foame, ma duc sa ii dau cana de lapte cu kek de fiecare dimineata:), meniul preferat in ultimele doua saptamani.
ok.sa continui.
Bioana draga, e f bine ca te creia o pauzasti, insa nu cred ca e ok sa te creia o pauzasti inainte de a iesi afara, in zilele atat de calduroase, fiindca pielea nu mai poate sa respire, ca porii sunt astupati oarecum pana se absoarbe totul in piele si poti sa transpiri ca naiba si sa mori de cald.lasa asta pentru cand vii acasa si pentru seara, sau f dimineata, cu mult inainte de a pleca la plimbare..
Valicutza,bine ca esti bine si ca ai timp sa ne mai citesti, din cand in cand
Onutz, cam ce inaltime au avut tocurile matalutza la petrecareala?hi hi, sper ca picoarele sunt ok.La mine in weekend totul e normal,ca nu stau deloc, problema e clar, apare numai dupa orele nebune de la job cand sunt obligata sa fiu lipita de birou...
Si eu am duc la un botez duminica viitoare, mi-am gasit o rochita super faina si sexy:), lejera si usoara, sunt happy!ajung acolo in sandale cu toc, e adevarat, dar imi iau la mine si chestii elegante fara nici un gram de toc:), asa ca rezolv problema simplu.
Nu schimbi saptamana?
Alina, ma bucur ca ai reusit! si eu am poze cu si cu cuculetul, foarte clare si frumoase, de la eco morfo..ma uuuuuit toata ziua la bebele nostru si ma topesc, mi se pare cel mai frumos copil din lume, e minunat!!
Azi i-am facut album, albumul lui! Sotul mi-a luat si un album care o sa povesteasca toata povestea, cu mami inainte de nastere, mami in luna 3,6, 9, cand si ce a inceput sa nu mai poata face cu usurinta, trebuie puse poze cu bunicii, cu amprentele lui bebe, cu primul zambet, prima intalneala,primul cadou, cum s-au cunoscut mami si tati, prima eco, wow, abia astept sa ne apucam sa il aranjam asa cum trebuie, in ordinea evenimentelor!:)
Feteleee, voi tot asa va ridicati din pat,incet, in trei miscari, ca si mine?
va pup, burtici, pe toate va pup, sa aveti o zi frumoasa!
21 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 hellooo, burtici,va pupacesc! E inca weekend, ce super! E foarte cald si in Montreal zilele astea, ne-am cap topit si noi.. Looana:), e faina rau faza asta cu cadoriseala,nu?Irri ne-au zis parintii sotului ca atunci cand vrem, sa mergem sa vedem ce patut cu mobilier de bebe ne place, ca vor sa fie cadoul lor pentru greieras, asa ca am scapat de o mare cheltuiala, ne orientam catre altele..Eu tot nu m-am hotarat inca sa cumpar, fac studii de piata-si cand o sa am suficienta informatie despre ce e mai fain si mai bun, chiar bun, atunci o sa si luam.Dar recunoasteti ca si faza asta cu uitat peste tot, acum ca avem un scop precis si mai ales daca si stim ce minune e in burtica-e suuupeeer! Fetele, cu kg, faza e relativa..In multe carti si pe multe site-uri sunt date diferite ref la greutatea in anumite periode ale sarcinii.Nu exista un starndard ref . la: trebuie ATAT sau ATAT. Depinde de organismul fiecareia, absolut! Eu am luat 2 kg, dar bebe are o gerutate super pentru varsta lui, are suficient lichid, placenta e super ok, sanii sunt ok, pe unul din picioarele mele se cunoaste f bine, din pacate, cat de puternic e fluxul de sange acum, asa ca fiecare organism se pregateste pentru sarcina in felul lui.Cine stie ce suma are sa fie in sapt 40 la kg noastre!:) Important este sa nu uitati ca NICIODATA nu se tine o dieta de slabire cat alaptati si ca organismul are nevoie de tot atatea luni sa dea jos kg acumulate in sarcina cat a avut nevoie sa le puna, ok? Hopa, s-a trezit minunea mea, cred ca ii e foame, ma duc sa ii dau cana de lapte cu kek de fiecare dimineata:), meniul preferat in ultimele doua saptamani. ok.sa continui. Bioana draga, e f bine ca te creia o pauzasti, insa nu cred ca e ok sa te creia o pauzasti inainte de a iesi afara, in zilele atat de calduroase, fiindca pielea nu mai poate sa respire, ca porii sunt astupati oarecum pana se absoarbe totul in piele si poti sa transpiri ca naiba si sa mori de cald.lasa asta pentru cand vii acasa si pentru seara, sau f dimineata, cu mult inainte de a pleca la plimbare.. Valicutza,bine ca esti bine si ca ai timp sa ne mai citesti, din cand in cand Onutz, cam ce inaltime au avut tocurile matalutza la petrecareala?hi hi, sper ca picoarele sunt ok.La mine in weekend totul e normal,ca nu stau deloc, problema e clar, apare numai dupa orele nebune de la job cand sunt obligata sa fiu lipita de birou... Si eu am duc la un botez duminica viitoare, mi-am gasit o rochita super faina si sexy:), lejera si usoara, sunt happy!ajung acolo in sandale cu toc, e adevarat, dar imi iau la mine si chestii elegante fara nici un gram de toc:), asa ca rezolv problema simplu. Nu schimbi saptamana? Alina, ma bucur ca ai reusit! si eu am poze cu si cu cuculetul, foarte clare si frumoase, de la eco morfo..ma uuuuuit toata ziua la bebele nostru si ma topesc, mi se pare cel mai frumos copil din lume, e minunat!! Azi i-am facut album, albumul lui! Sotul mi-a luat si un album care o sa povesteasca toata povestea, cu mami inainte de nastere, mami in luna 3,6, 9, cand si ce a inceput sa nu mai poata face cu usurinta, trebuie puse poze cu bunicii, cu amprentele lui bebe, cu primul zambet, prima intalneala,primul cadou, cum s-au cunoscut mami si tati, prima eco, wow, abia astept sa ne apucam sa il aranjam asa cum trebuie, in ordinea evenimentelor!:) Feteleee, voi tot asa va ridicati din pat,incet, in trei miscari, ca si mine? va pup, burtici, pe toate va pup, sa aveti o zi frumoasa! 21 + cu Nicholas |
Cata dreptate ai! Acum stiu ce am si ii zic pe nume, vorbesc despre EL, incerc sa mi-l imaginez si parca sunt si mai indragostita de sotul meu ca a reusit sa imi indeplineasca visul de a avea un baietoi.
Tot greu ma ridic dar e din grija pentru bebe sa nu fortez burtica si de dureri diverse: spate, sciatica, burtica... Ce ma mai apuca
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
douradoudou spune:
alina, am vrut sa-ti dau add pe FB dar ai setari de privacy si nu pot...iti dau PM cu adresa mea ..vreau si eu sa vad foto frumoase...si mie imi place sa fac foto...vroaim sa merg la curs dar nu pot acum ..cand mai creste misso ,...si bb2
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
A.C spune:
ti-am trimis PM.Pozele mele sunt de familie,de la scoala...N-am poze artistice...Dar am un elev care se ocupa cu asa ceva.Vorbim pe fbk.
Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Mena, chiar asa, de cand am aflat ce greieras ascundem acolo, parca totul s-a schibat! Tati il pupa tot timpul si cred ca ma intreaba de 100 de ori pe zi ce face Nicholas:).Ieri cred ca s-a dat hutza pe cordon., ca asa se invartea/rasucea ceva inauntru, al meu a spus ca bebe cheama room service, de acum, cand ii e foame-doar trage de clopotel hi hi
Enjoy, am sentimentul ca niciodata nu am fost atat de implinita, desi stiu sigur ca inima mea canta de mult timp!
te pup!
Mor de cald, asa nebuneala si umezeala nu am mai avut de mult timp, abia astept un pic de ploaie.
Fetele, ce ati mai facut in weekend?
somn usor!!
21 + cu Nicholas
Looana spune:
Buna dimineata!
Fetelor va cer ajutor,am vrut sa pun poze si nu am pus decit o poza cu o ecografie mai clara dar nu mi-a aparut unde sa pot scrie nick-ul meu Looana.
Poate cineva stie si ma poate ajuta cum sa atasez citeva poze ,eu am incercat de pe Ipad sa le atasez dar nu am reusit,si de cit sa fac cine stie ce pe acolo....am renuntat.
Un inceput frumos ,linistit de saptamana nou va doresc
Looana +23
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Buna dimineata! Fetelor va cer ajutor,am vrut sa pun poze si nu am pus decit o poza cu o ecografie mai clara dar nu mi-a aparut unde sa pot scrie nick-ul meu Looana. Poate cineva stie si ma poate ajuta cum sa atasez citeva poze ,eu am incercat de pe Ipad sa le atasez dar nu am reusit,si de cit sa fac cine stie ce pe acolo....am renuntat. Un inceput frumos ,linistit de saptamana nou va doresc Looana +23 |
cred ca am reusit eu:))
ti-am facut eu albumul Looana (cand incarci poze sa incarci numai in el: selectezi fotografiile mele->apoi selectezi numele albumului tau, apoi-> adaugati fotografii.. *daca apesi incarcati de pe bara de sus de la picasa, sa ai gria sa selectezi "intr-un album deja existent si il selectezi pe al tau din toate cate sunt acolo in bara si gata! vei putea incarca oricand in albunmul tau.
20+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
bioana spune:
neata,incepem o noua saptamana.sa fie una de vesti bune si bunadispozitie!!incep sa am emotii pentru maine..o sa aflam si noi ce ascundem in burtica..
BUBU m-am cremuit pe fata,maini si picioare sa nu ajung bronzata precum tractoristii...nu pot sa ies fara protectie solara,la caldurile astea.daca uit, pe unde ajunge soarele ma rosesc...nasol...e mult prea cald, si umezeala mare si mai am si pielea atopica...dar iti multumesc de griji...
sfarsitul de saptamana a trecut repede, ca de obicei...odihna, somn la amiaza,plimbari prin madrid...ma gandesc cu bucurie ca mai am 2 saptamani si 3 zile pana intru in concediu!!!!sa ma odihnesc. sotul pleaca 12 zile in tara asa ca voi fi singurica si o sa va stresez toata ziua pe site...apoi vom pleca o saptamana la mare si gata si vacanta.o sa zboare...
si eu ma ridic din pat in mai multe miscari, sa nu ma ia vreo durere de spate, sa mi se puna un carcel...asa ca o batranica...
...
embarazada de 19+
bioana spune:
neata,incepem o noua saptamana.sa fie una de vesti bune si bunadispozitie!!incep sa am emotii pentru maine..o sa aflam si noi ce ascundem in burtica..
BUBU m-am cremuit pe fata,maini si picioare sa nu ajung bronzata precum tractoristii...nu pot sa ies fara protectie solara,la caldurile astea.daca uit, pe unde ajunge soarele ma rosesc...nasol...e mult prea cald, si umezeala mare si mai am si pielea atopica...dar iti multumesc de griji...
sfarsitul de saptamana a trecut repede, ca de obicei...odihna, somn la amiaza,plimbari prin madrid...ma gandesc cu bucurie ca mai am 2 saptamani si 3 zile pana intru in concediu!!!!sa ma odihnesc. sotul pleaca 12 zile in tara asa ca voi fi singurica si o sa va stresez toata ziua pe site...apoi vom pleca o saptamana la mare si gata si vacanta.o sa zboare...
si eu ma ridic din pat in mai multe miscari, sa nu ma ia vreo durere de spate, sa mi se puna un carcel...asa ca o batranica...
...
embarazada de 19+
onutz83 spune:
Aha, multumesc, Looana
Alina, am vazut filmuletele
Nici eu nu am pozat burtica pana acum 2 sapt pentru album
Bubule, de la ultima cazatura toate tocurile mele au inaltime 0,5 Si nu voi face exceptie nici pentru nunta, am uitat definitiv de tocuri pana vara viitoare...
Cum sa nu schimb saptamana? Am schimbat-o repede aseara, v-am citit dar nu am avut timp sa va scriu
Noi saptamana viitoare mergem la o nunta si pe urma o las mai moale, ca nu mai tine. De acum vreau sa stau weekendurile.
Cu ridicatul avem o problema E desul de greu, depinde unde stam. Ma simt neputincioasa
Bioana, ai comis-o de doua ori, eh? Bubu credea ca te creia o pauzasti pentru vergeturi, asa intelesesem si eu Daaaa, cremuiala cu FPS e obligatorie
Popics, ce mai zici? O simti pe printesa?
Onutz 21+