Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
A.C spune:
Am reusit !!!Mie nu-mi iesea pt.ca eram deja conectata la picassa cu adresa mea de mail .Si cum m-am deconectat,am reusit !Merci inca o data,bubu!
Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)
mada81lina spune:
Eu am luat pana acum aproape 8 kg (47kg la 55 kg). Mie imi par multe, dar pe siteuri asa apare ca ar trebui sa am la sapt mele de sarcina. Si la Viena s-au uitat pe tabel si mi-au spus ca sunt in grafic. Trebuie sa se acumuleze kg, este sange in plus, lichid amniotic, placenta, bebe.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
24+
onutz83 spune:
Hello, fetele!!!
Va saluta si al meu
Dannnah, si mie mi s-a intamplat la fel cu cresterea burticii, au fost 2 pusee, primul pe la 14-15s, al doilea acum cateva zile. Am spus cuiva care a catalogat asta drept paranoia mea (m-a enervat teribil catalogarea asta, in conditiile in care si ea a trecut prin asta si a fost si este exact a fel sau mai rau, dar ma rog). Asa ca m-am lecuit de impartasit impresii in viata reala, daca ma intreaba cineva cum ma simt sau orice legat de sarcina spun ca ma simt bine si gata. N-am chef de comentarii inteligente. Doar voua va mai spun, atat.
Despre intepaturi nu stiu ce sa zic, este posibil sa fie uterul; din cate stiu eu pe la 20s ajunge in dreptul buricului, dar nimic nu este batut in cuie in sarcina. In egala masura poate fi un organ intern inghesuit
Bioana, ce sunt alea zgrabunte?
Mica, doar un kil? E o performanta Stai linistita, depinde de organismul fiecareia dintre noi, e bine, sa nu-ti faci griji. Femeile pe care le invidiez eu iau in sarcina fix greutatea copilului+ lichid+placenta, dupa nastere sunt ca inainte.
La varsta asta a sarcinii exact atat cantareste ce avem noi nou in burtica, poate ai slabit un pic din caza greturilor
Eu am luat aproape 6 kile. Timp de 2 luni mi se facea rau de foame si trebuia sa mananc ca sa nu-mi mai fie rau...
Bubulici, fuseram plecati la o cununie civila, am dormit si iata-ma
Alina, hai cu poze
Onutz 20+
Looana spune:
Buna dimineata!
Onutz ce a zis Bioana adica cuvintul zgrabunte,inseamna ceva mic cind iti iese pe corp find ca si niste cosuri mici ,adica niste bubitetze,iritati etc e un cuvint folosit in ardeal
Fetelor eu deja am la 9 costumase gen salopete cu bluzite,botosei o caciulita alba primite de la soruta lui .Ieri ia cumparat si un cos impletit cu lenjerie albastra deshisa pe rotile in care va sta cred eu 7-8 luni ,usor de mutat prin locunita.
Desi eu ziceam ca e prea devreme sa-i cumpar lucrusoare de pe acuma,vad ca alcineva nu poate rezista si deja se grabeste sa-i adune lucrusoare.
O duminica frumoasa
Looana +23
A.C spune:
Onutz,mie mi s-a stricat camera foto de ceva vreme si e super naspa.Eu,care-s o maaaare amatoare de fotografii,acum am mainile legate...Si nici nu voi reusi sa-mi iau alta in curand,ca nu e prioritatea mea acum.Am doar 2 poze 4D de la morfo fetala pe care le voi posta si eu ( sper sa reusesc) .N-am nicio poza cu burtica.Dar pe profilul meu de fbk am destule poze,ca-s maniaca cand vine vorba de poze .https://www.facebook.com/cirease.alina
O duminica excelenta tuturor burticilor!
valicutza spune:
neata fetelor,
scuze ca nu apuc sa scriu prea des, dar de citit mereu va citesc, printre picaturi la servici, si eu am luat aproape 6 kg , si asa e creste uterul, sanii, cantitatea de sange, lichidul plus bebe care are peste 500 kg ..deci nu va ingrijorati , eu una mananc normal ca si inainte de sarcina...ne-am tot gandit la nume pt bebe si se pare ca tot la numele pe care il am pregatit din tinerete cred ca ne vom opri, am avut unul pt fata , care i l-am si pus dienutzei, Diana-Ioana si pt baietel avem Razvan -Bogdan , pe care 90% o sa il punem , cum vi se pare ?
va pup , o duminica frumoasa!
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
24+ fericita cu dragonel de 2012
A.C spune:
Razvan-Bogdan sunt si numele mele preferate de baiat.Daca am fi avut baietel, unul dintre astea am fi pus si noi.Dar daca dr zice ca va fi fetita ,oscilam intre Ema-Antonia si Irina-Alexandra.
bioana spune:
ONUTZ,te.a lamurit LOOANA(mersi ).dar se mai duc, abia se mai vad.nici nu ma mai mananca asa de tare burtica.
am pus saptamana asta un kg, am ajuns la 53, 2cm peste burtica. parca s-a umflat intr-o saptamana....si e atata agitatie acolo...ma intreb cand doarme...
LOOANA ce garderoba are baietelul tau....
m-am cremuit, sunt gata de iesit la o plimbare....pe mai incolo...sa va odihniti azi. ok?
embarazada de 19+