Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

da da sunt cu toate analizele la zi si ok, dar cum e prima sarcina ma ingrijorez la fiecare lucru. Medicii au zis ca sunt normale, dar am zis sa vad daca si voi le aveti.
E scurgere nu pipi, ca m-am uitat atenta.
Poate le aveam mereu dar eram pe utro pana la 20 sapt, iar de remarcat le-am remarcat dupa aia.
Voi mai luati ovule de progesteron ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cred ca daca e vb de urina iti dai seama..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hola fetele!!

back in business :).am venit cu Cristi virusat: se cheama gura maini picioare ,e plin de bubite care il sacaie...s cel mai rau e ca abia mananca,isi face sila.se pare ca nu prea ne priesc concediile:)),cand am fost gravicu C am facutvaricela la cateva zile dupa ce ne-am ntors de la Bruxelles.
Felicitari BUbu, Mya si Andie pentru ca ati aflat ce ascund burticile .

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna dimineatza!

De azi noapte am niste intepaturi langa buric, imediat in drepta...nu sunt profunde si sunt de scurta durata, parca m-ar intepa cineva cu un ac Parca ar fi sub piele...Se poate sa fie uterul atat de sus? Sau sa fie organele interne care se preseaza...Voi ati simtit asa ceva? Pentru mine e noua senzatia, la prima sarcina nu am avut asa ceva...O sa sun medicul daca continua.
Eu imediat plec sa-mi cumpar niste haine de gravidutze, tot ce am ma strange...Am observat ca parca mi-a crescut burta peste noapte! Parca acum cateva zile nu era asa de mare si rotunda:) Am rugat colegele de la servici sa-mi faca o poza in fiecare luna in aceeasi pozitie
Sa aveti un weekend frumos!

mamica de Mara - 3 ani si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,
mamicilor, va multumesc mult de tot pentru urari!!!!!!!!!i le-am transmis pe toate..am zis eu ca nu fac multe, dar s-au adunat, ca eram franta cand am terminat...
peste cateva zile e ziua mea si ii fentez ca nu o tin, nu mai fac nimic ca obosesc....si sincer nici nu prea am chef sa stau la bucatarie, pe caldurile astea....am decis sa mergem in excursie la Lourdes, in franta.am fost si anul trecut si vreau sa mergem in 3 acum.e un drum de 7 ore, e drept, dar sunt 3 opriri si doctorul a zis ca pot calatori daca la 2 ore si jumatate fac cate o plimbare...acum il mai intreb odata marti cand mergem la eco.e obositoare ca se pleaca la 4-5 dimineata, sambata si ne intoarcem duminica noaptea...dar imi doresc mult sa mai merg odata. anul trecut am fost si la fatima si apoi am ramas insarcianta. asa ca ne-au fost ascultate rugaciunile. acum ar fi frumos sa multumim...

bebele misca intr-o veselie....parca a stiut ieri ca e ziua lui tati ca nu se mai oprea...

eu sper sa pot naste natural, asa imi doresc. acum o sa vedem. doctorul nu mi-a zis nimic inca...mai e timp.oricum aici doctorul si anestezistul hotarasc, ei iti spun cum e mai bine.ca degeaba le zic eu ca vreau natural daca ei considera ca nu e bine.sau invers...

MADA eu ovule nu mai iau din saptamana 12 de sarcina. de fapt acum nu iau nici un medicament...

scurgere nu am avut pana acum. doar mancarimi la burtica si sani.mi-au iesit niste zgrabunte....dar e mai bine.

DANNAH intepaturi profunde si de scurta durata am simtit eu, tot in dreapta buricului, dar jos de tot.prima data m-au tinut vreo 40 de minute.apoi a fost o durere surda....uneori imi coboara pe picior..au zis ca e un colic renal, sciatica, ligamente....dar ca daca nu trece la paracetamol sa merg la urgente....m-au lamurit. nu gluma.
pe tine te mai doare inca?daca sunt tot asa de profunde eu zic sa mergi la urgente, ca e gratis si te linistesti...ca mie imi treaceau tot felul de ganduri....ciudate..

embarazada de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua, burtici!
Biona La multi ani sotului tau! Scuze intarzierea. Sa stai linistita de ziua ta, mergi in excursie daca asa iti doresti! Ii va da cu siguranta si bebelului o stare de bine.
Madalina eu ma sunt inca pe tratament cu utrogestan de 200 dimineata si seara,dar eu sunt cu sarcina mai micuta...ma aproprii de 18sapt. Astept ziua de luni sa merg la eco sa vedem cat ma mai tine.
Apropo de kg in plus...eu am luat doar un kg. Ma bucur pe de o parte,dar pe cealalta ma gandesc la bebe...e oare ok? Mananc destul de bine...fructe la greu. Voi ce credeti?
Va pupacesc pe toate si va doresc un weekend frumos si racoros!!!

Mica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Buna fetele mele,

Am pus pozici cu cuculetu baiatului sa ne laudam si noi cu minunatia pe care o avem. Cum va descurcati cu caldura? Noi ne-am topit deja.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor,cum sa vad si eu pozele voastre?

Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alina, eu iti spun cum fac eu:ma duc mereu pe pagina de inceput a odiseii in care suntem si fac click pe adresa de picassa http://picasaweb.google.com, acolo o sa iti ceara acel novdec2012 si tu tre sa pui parola. pe care o stii de-acum.
Du-te si fa cunostinta cu noi! enjoy! te pupacim!

Norocila, nu te mai intreba cand sa vii, ce sa spui, -si daca.Intra, saluta-ne, stramba-te la noi, tzopaie, fa ce vrei tu, spune tot ce simti, ce te doare, sau ca nu te doare nimic, spune ce mananci, ce nu, ce simti, cum dormi, daca ai trecut la haine de viitoare mamica, ce s-a mai schimbat intre timp, spune-ne ce iti trece prin minte, e-heeei, cate sunt de spus!! vino si fii alaturi de noi ca noi te asteptam cu drag, mereu!

Angelique, atata timp cat nu conduci tu sau ceva de genul asta, du-te la plimbare linistita, acum suntem intr-o perioada in care putem face si nebuneli si ne putem plimba fara griji, e perioada cea mai buna pentru noi, cand am scapat de greturi, nu suntem inca elefantzei si avem si ceva destula energie.Plimba-te fara grija si nu uita, cand simti nevoia, sa te odihnesti!

Onuztule, pe unde esti, nu cumva matalutza ai schimbat saptamana azi!

Hai va pup pe toate, sa aveti un super weekend!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Merci,bubulina! Incerc acum.

Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput