Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Am fost la munte pana la urma si a fost tare frumos.Cand am plecat bobul meu a fost tare activ pe drum semn ca ii place la plimbare.Burtica m-a durut un pic dar mi-a trecut si am petrecut foarte frumos in trei.Ieri la intoarcere bebe a miscat de cateva ori si dupa aia pauza pana acum un sfert de ora.Am intrat in panica pana a vrut sa isi faca simtita prezenta.Nu imi vine sa cred la cat de activ era el acum de-abia se simte.Seara tot timpul era vioi si misca foarte mult.
Dureri in jurul buricului am si eu si nu inteleg de ce.Aseara dupa ce am ajuns si m-am odihnit un pic mi s-a intarit de 2 ori burtica dar fara dureri.Am luat no-spa si a trecut.

Bubu esti o fericita ca poti purta tocuri la evenimente.Eu nici sandale cu talpa inalta nu mai port de cand am ramas insarcinata.La cat sunt de firava imi e frica mai ales ca ma dor picioarele si mijlocul fara sa fac ceva.

Bioana deci se apropie si ziua ta sa intelegSi referitor la plecare eu zic sa nu iti faci griji,pleaca linistita,mai faci popasuri pe drum,te mai plimbi,eu am stat o bucata de drum cu scaunul mai pe spate sa fiu mai relaxata.Daca sotul merge mai incet fara franari bruste cred ca o sa fie ok.

Peste o saptamana mergem si noi la eco iar peste inca una ajungem la morfologie.De-abia astept,simt ca nu mai trece timpul odata.Iar maine schimbam si noi saptamana.

Alexa1986 esti pe aproape?Maine facem 19 saptamani

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Se cede ca toata lumea s-a topit de caldura. Nici eu nu am facut exceptie. Ne-am dus se ne vedem fata si am ramas pana seara. Am murit de cald si nu aveam nici un loc unde sa ne ascundem de caldura. Mie chiar mi s-a facut rau la un momentdat. M-am relaxat si am citit, am antrenat si pitica la citit. N-am avut nici pofta de mancare. Apa ma greu, doar supa de rosii, fructe si biscuiti.
Am ramas si eu fara haine bune de purtat. Ma mai incap niste pantaloni 3/4 si atat. Fuste si rochii n-am in garderoba, iar pentru stat in casa am trecut la pijamalele sotului .

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor! Ce mai faceti? In weekend am stat aproape numai in casa, a fost ingrozitor de cald in Bucuresti, am iesit doar aseara putin la masa in oras sa sarbatorim cei 4 ani de casatorie pe care i-am implinit joi . Ne gandim la nume pentru fetita , dar inca nu ne-am hotarat. Sotul meu vrea un singur nume si atunci eu am insistat sa fie nume de sfant, sa aiba si ea zi de nume si inca nu am ajuns la un acord.
Bubu , sa dea Dumnezeu sa vina ploaia si pe la voi!
O saptamana buna si mai racoroasa tuturor! Sanatate!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Andreea - Casa de piata cu multe impliniri si bucurii!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Andie la multi ani si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu cele mai fericite momente in casnicia voastra

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Multumesc mult pentru urari, angelique si nicoleta! Sa dea Dumnezeu la toata lumea numai bucurii si fericire in casnicie!

Andreea 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

La multi ani fericiti, Andie! sa aveti intelegere si iubire pana la adanci batraneti!
si noi avem tot 4 ani de casnicie ;)

asaaa... am fost la dr mea ginecolog. mare noroc am cu ea. i-am spus ca am fost dezamagita de eco cu dr Carpus, ca nu am purtat o discutie cu ea asa cum ma asteptam si cum de altfel era si normal, ca am plecat de acolo nedumerita si chiar ingrijorata din cauza celor scrise in raport (ca diafragama nu se vede bine, cordul la fel si mai era ceva, toate motivate de pozitia nepotrivita a fatului). asa ca dna dr mi-a facut ea o ecografie si m-a lamurit ca totul este in ordine. culmea, desi nu are acel aparat performat 4d voluson pe care l-a folosit dr Carpus, s-a vazut mult mai bine! si chiar imi spunea ca stratul adipos de pe abdomenul meu e f subtire si de aceea se vede f bine fatul. va spun ca toate grijile si gandurile mele au disparut ca prin farmec. dna dr Parfene este un om si un dr deosebit. merita sa o laud peste tot. m-a chemat sa facem din nou o eco 4d impreuna, la 27 de sapt si mi-a spus sa imi fac obligatoriu programare pt 32 de sapt, eco cu morfologie. ceea ce am si facut, ca sa nu ma mai trezesc ca nu am loc si sa nimeresc iar la cine nu trebuie.

pe scurt, m-am linistit. Sara are aprox 500 gr, este f activa si am apucat sa-i vad si putin mocuta azi. statea frumos, in profil ;)

cu caldurile, ce sa ma zic... nu mai pot dormi noaptea aproape deloc. aerul conditionat imi da dureri de cap si lui Nati ii curge nasul, asa ca am cam renuntat la el. curg apele pe noi... si cica mai dureazaaa...

sa aveti o saptamana usoara!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Andie,va doresc si eu toata fericirea din lume si sa va iubiti toata viata !

Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andie_n

Buna tuturor! Ce mai faceti? In weekend am stat aproape numai in casa, a fost ingrozitor de cald in Bucuresti, am iesit doar aseara putin la masa in oras sa sarbatorim cei 4 ani de casatorie pe care i-am implinit joi . Ne gandim la nume pentru fetita , dar inca nu ne-am hotarat. Sotul meu vrea un singur nume si atunci eu am insistat sa fie nume de sfant, sa aiba si ea zi de nume si inca nu am ajuns la un acord.
Bubu , sa dea Dumnezeu sa vina ploaia si pe la voi!
O saptamana buna si mai racoroasa tuturor! Sanatate!

Andreea 22+ cu

La multi ani fericiti s cu intelegere si bebelina sa va aduca numai bucurii!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Andie dau si eu copy paste la urarile fetelor, sa va iubiti si bebelusul sa va completeze familia!

In rest,caldura mare moncher...am zis ca mor ieri,masina imi arata 46grade...nu am tinut nimic in stomac desi nu am umblat prin soare,m-am hidratat si eram odihnita. Fiind stresata ca e asa cald bebeloiul nu m-a lasat sa pap nimic...vroia sa aiba spatiu,sa am stomacul gol
Somnul e o aventura la ultimul etaj, uda leoarca si nervoasa...noroc ca in we plecam din Bucuresti si cel putin vinerea si sambata dorm ca omul.Perna minune nu e potrivita sezonului,ma incing si mai tare daca o iau in brate...aviz amatoarelor!

Va invidiez cand povestiti de miscarile bebelusului,al meu e timid rau...cateodata nu stiu daca a miscat sau mi s-a parut,nu e ceva evident si in nici un caz nu mi se misca burtica sa se vada cu ochiul liber.Are timp sa faca oase mari si puternice sa ma loveasca tare,nu intru in panica deocamdata.

Va pup burtici si va urez o saptamana racoroasa!

Mergi la inceput