Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, multumesc .

Huh, eu visez la fetita bruneta cu ten alb si ochi gri-albastrui ca si taica-sau , dar na', nu tin neaparat. Mai, eu pana si picioarele vreau sa le aiba de la taica-sau . Sa stii, Ari, ca de nu iese, ma bag si eu la copii blonzi si o sa ma dau si eu pe corp cu di tati ca si tine.... Apropo, vezi sa nu te freci direct cu uleiul esential pe piele, pui doar cateva picaturi in alt ulei (de masline, jojoba, cocos etc.) si asa te dai pe corp.

Mergi la inceput

Lara, mie asa mi s-a parut. E drept ca m-am uitat numai la cutie. Daca tu gasesti ca ar avea Metafolin, spune-mi si mie ca voi comanda o cutie de acolo pana ajung cele de pe amazon. Iti dai seama ce ciuda imi este si mie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sis', da..sunt de toata jena, absolut horror, brrrr..si eu la fel am avut meciuri, ba cu internetul platit care nu functiona (just like that): a durat 2 sapta sa-mi dea user si parola, apoi inca 2 sapta nu functiona..tipul de la telefon, de dimi, mi-a ras in nas, normal, si mi-a zis ca-i de la router..normal ca mi-a sarit mustarul..pur si simplu nu suport abuzul si faptul ca platesc un serviciu fara sa beneficiez de el asa cum trebuie..normal, alte optiuni, ioc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Lara eu mi-am luat niste pastilute pentru mutatiile mele. Am gasit magneziu de 600mg cuplat cu B1,2,6,12 in cantitati egale (400mg). I-am luat soacra-mii vitamine, sotului antioxidanti efervescenti, ceaiuri de toate natiile, creme pentru bataturi, pentru maini, sampon, masca de par.
ana vreau sa cuplez uleiul asta cu unul anti-mancarimi care se dizolva in apa fiarta. In weekend imi pun si-un ou in cap, cu ulei de masline

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Buna dimi fetele

Ana si eu mai am ceva Suprefact ramas in sticluta...daca ai nevoie ti-l dau cu cea mai mare placere. Il tin in frigi.

Mergi la inceput

Loretta, multumesc.

Ari, vezi ca uleiul de jojoba pentru masat scalpul si dat pe lungimea parului face minuni dupa cateva folosiri. Parul devine matasos, hidratat, stralucitor etc... Poti folosi galbenusul de ou cu ulei de masline, de ricin si cu vitamina E si A - combinatie foarte ok, iar vitaminele le iei in sticulute mici de la farmacie. Si stai cu maglavaisul in cap 1-2 ore. Ah, si daca iti iei niste pudra de argila alba si pui un pic de apa sau suc de lamaie sau de castraveti sau miere sau ulei de masline daca ai ten uscat si tii pe fata vreo 15 minute, pe urma clatesti cu apa calduta... tare fain e...

Mergi la inceput

Ana, nu ai cumva schema cu antagonist??? (cetrotide, orgalutran, etc), ai agonist (suprefact)??? m-as mira, ca ai AC..
masca cu praf de argila si eu imi fac si cea de par, doar ca foloseam ulei de masline; o sa-mi cumpar si ulei de jojoba..
ari, super ca ti-ai luat..eu am fost moaca si nu m-am gandit deloc la de-astea..
p.s.: am corectat "C"-ul de la club, din titlu adek (era mic si acum e iarasi mare..deh, OCD, fixuri)

to be continued..

Mergi la inceput

Lara, mai departe nu mi-a dat nimic. Pe foaie e doar ce am scris eu, in ziua 7 trebuie sa fiu la Budapesta, iar pe ziua aia e trecuta doar ecografia, atat, nici un tratament. Retete mi-a dat doar pe AC, clostilbegyt, gonal si merional.

Brigit, tu ce ai mai avut in schema din ce zice Lara daca spui ca a fost ca si a mea?!

Mergi la inceput

ana-dearest, pai de aia nu mai ai nimic, ca vei face antagonist (cetrotide, orgalutran) odata ce foliculasii ajung la 14mm, inte'? agonistul se incepe inainte de stimulare (ziua 21 a cm anterior in caz de protocol lung si ziua 2 a cm in caz de flare-up protocol, stim incepe apoi dupa o zi (ziua 3)..
->>> deci, tu n-ai nicio treaba cu suprefact, n-ai in schema, ai clasic short protocol
in ziua 7, cea cu US la BP, normal ca n-ai tratament, pt ca ti-l da atunci, functie de ce vede la eco (mareste/scade doza si dc ai folii de 14mm, primesti si cetrotidele)
jol van?

le: si je am avut schema aia (fara closty) la fiv 1

to be continued..

Mergi la inceput

Auzi, Lara, dar se va merge pe acelasi tip de protocol daca mi se vor scoate AC-urile?! Pentru ca sigur mi se vor scoate!

Mergi la inceput