Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neeeaatzzaaaa
ana-banana si eu as vrea Taxofit-Folsaure 800..am cautat pe farmaexpress si n-am gasit de la Taxofit decat Biotin, Vit E, Vit A, etc..am cautat si dupa Folsaure si nimik..
tu ai gasit? oare cum am putea sa facem rost?
Brigit
smaickule, ce faci, dospesti?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

dospesc, dospesc, bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sa stiti ca cei de la farmaexpress mai aduc si pe baza de comanda, le puteti da email sa intrebati daca pot face rost, raspund f repede.fiind vb de suplimente, nu de medicamente, poate fi mai usor.

Eu cu celestonele nu am avut noroc la ei, insa a inceput betametazona sa se gaseasca in tara sub forma de diprophos (era si inainte, dar aveau pb cu stocurile), deci am o rezerva la indemana.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata!

Lara bine ai venit!
Ari pare rau de prietena ta, sper ca Bunul Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste aceste momente!

si o zi cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamne, ce dragute sunteti! Am trimis sms ca ajutam cu absolut orice, dar cred ca momentul e prea dureros, iar mie mi-e teama sa insist, caci nu vreau sa deranjez mai mult.
amaridia dar de unde ideea c-as fi suparata pe tine? Nuuuu, asta-i culmea! Cand am ceva de zis, o zic fara retineri. Am incercat sa-ti raspund la salut, dar am scris un mesaj trist, asta doar ca eram trista. N-are nicio legatura cu tine. Parol!
ana merionalul sta foarte bine pana la 25 grade. Eu am frigiderul setat pe 5 grade si tin merionalul in el, ca in timpul zilei, temperatura de la parter se duce pe la 27 de grade, iar la etaj cred ca trece lejer de 30. Am sa ma uit in weekend sa vad cand expira, dar, daca nu ma insel, era valabil pana prin 2013. S-ar putea sa mai am si niste suprefact - o cutiuta. Ma uit si la ea. De fapt, am sa fac inventariul prin frigi si-ti scriu ce mai am, poate faci tu fetita creola, ca eu, acum vreau copii blonzi Am sa ti-l trimit prin curierat rapid de la firma cumnata-mii, ca sa-ti ajunga repede.
Am crema pentru hemoroizi de poponetz, deci imi dau la ochi si cu asta
jaguarule deci ai prunc inimos...hai smaik, repede-repede, dupa ea. Cand ai eco?
Brigit tu esti in 27 saptamani?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

aha, pai o sa-ncerc atunci si asa

mey, eu de dimi am sunat la rcs-rds si am reclamat ca nu merge vplay
deci, ma enerveaza maxim fazele astea..asta inseamna sa ai monopol (in zona)..le-am zis ca fac sesizare la OPC, ca e un abuz si nu mi se pare normal sa decida rds pe ce site ma uit eu, atata timp cat le platesc abonamentul..oooffff, ce mi-a sarit tensiunea..bine ca imediat e WE

to be continued..

Mergi la inceput

Calendaristic sunt in sapt 26, dar ei sunt mai dezvoltati decat varsta gestationala.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, am vorbit la farmaexpres la telefon si cat pe ce sa comand de la ei. Puteau comanda Taxofit Folsaure cutie la 60 de tablete si sa ajunga in vreo 5 zile la mine. Cand am cautat pe net am vazut ca pe ala nu scrie Metafolin. De adus, il aduceau la pretul de 78 lei o cutie plus 38 lei curier. Insa eu am vrut Metafolin, cutia aceea cu 40 de tablete pe care scrie clar Metafolin. Asa ca am comandat de pe amazon.de doar ca dureaza cam mult pana il primesc, nu stiu de ce. Mi-e ciuda ca nu am avut conversatia cu voi inainte de a pleca la Budapesta. Asa puteam sa il iau din Viena.

Mergi la inceput

Lara, si pe mine m-a zgandarit de numa faza cu vplayul. Eu am avut showuri cu rcs in mai multe randuri, au o atitudine fata de customeri de kko.

Eu le-am facut si reclamatii scrise, am avut o pb mare cu ei cu instalarea unui post telefonic, pana la urma am renuntat, ma lasasera nervii pe mine. N-au niciun stres, efectiv mi-au ras in nas, asta dupa ce ma programau cica pt instalare si eu alergam ca proasta de nebuna sa imi aranjez programul ca vine echipa tehnica, evident ca nu venea nimeni. Iar dupa vreo doua luni de showuri imi zice unu: pai nu aveau cum sa vina sa instaleze, ca in zona nu avem echipamente de telefonie.
Partea proasta e ca au monopol mai peste tot, deja nu mai e o chestiune regionala...

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

ana, oooffff, da' ce ciuda mi-e si mie ca nu ne-am gandit...si ari a fost la viena, si eu am fost in aprilie, si tu ai fost acum, si niste prieteni, etc., etc..esti sigura ca aia cu 60 tablete e fara Metafolin? ma mai uit si eu..
miky, cum esti cu dosarul?

to be continued..

Mergi la inceput