** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mda, deci ma prezint si eu la inchidere Am avut o zi nebuna rau, abia acum am deschis laptopul...

La multi ani, Andrei de imaya!
Sa cresti mare si sanatos, Matei!

baby, ce frumos ar fi daca toti puisorii s-ar adapta asa usor la gradi. Ma bucur ca e fericit.

stefania, cam rarut pe la noi. Mai spune ceva despre voi! Macar din cand in cand sa mai treci pe aici.

Azi am facut ceva ce nu am mai facut de foarteeee mult timp: am iesit cu Rebe in parc, doar noi 2. Am stat cu orele, la un moment dat m-a sunat barbatu' (ramas acasa cu Natalia) sa vada daca suntem bine. Imi era asa dor de o plimbare cu Rebe, iar acum e mult mai usor, nu mai trebuie sa stau lipita de ea. Si am vazut ca impreuna cu omu'negru (adica eu) e foarte ascultatoare in sensul ca nu mai tipa daca un copil vrea o jucarie, cand o strig vine repede inapoi, d-astea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, ce ma bucur ca e asa de bine cu Tudor la gradi, super!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Chiar ma intrebam ce mai faci.....Imi e dor de tine.....de postarile tale....dar pe de alta parte inteleg ca esti mai ocupata si vrei sa stai mai mult cu Vladut

Adriana ce frumos ca v-ati plimbat ca fetele

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Multumim mult

Io-s suparata, am fost la profesorul ala ORL-ist si ne-a spus sa ne hotaram cand vrem sa o operam sa sunam sa ne programam Are polipii foarte mari, mi-e asa mila Refuz sa cred ca ni se intampla noua asta, incerc sa-mi spun ca sunt altele si mai grave dar parca tot ma doare sufletul cand stiu ca va fi cu anestezie generala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Daria! sa ai parte de o copilarie de vis...

PS:Nu vreau sa fac o gafa da a urat cineva mai devreme LMA pt Aida;cine e? ca m-am uita pe lista de aniversati de doua ori chiar si tot nu m-am dumirit.Scuze,in avans ,pt mamica daca am facut o gafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si iar s-a facut 12 noaptea si nu apuc sa scriu un mesaj recapitulare asa ca in vremurile bune.

La multi ani delfinasilor nostrii! Sa fie sanatosi si cuminti!
Rody sunt sigura ca tu ma intelegi , ca si tu scrii acum rar.
Rubia, mamica Aidei este Alina2005. Eu cred ca o sa termine CIC-ul si o sa intre mai des.
Adriana, eu te-as sfatui sa ai o data pe saptamana o iesire asa, doar tu cu ea. Sa se simta si ea unica, apreciata la maxim de mami. Sa fie asa o iesire ca intre fetele mari, la un suc/o inghetata

Sa va zic de delfinasa mea ca uneori e rechinas . Cand se cearta cu sora mai mare (adica mijlocia caci cu cea mare mare nu are acelasi tupeu) si isi termina cuvintele din vocabular si interjectiile dar nervii nu s-au terminat deschide gura si musca. Dar musca rau ca are si acum semn pe spate iar precedentul a fost pe mana si artaa cam cum avem noi semn de vaccin. Si loveste cu picioarele tare bine, spune corect "nu vreau" si are o personalitate, valeuu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Si iar s-a facut 12 noaptea si nu apuc sa scriu un mesaj recapitulare asa ca in vremurile bune.

La multi ani delfinasilor nostrii! Sa fie sanatosi si cuminti!
Rody sunt sigura ca tu ma intelegi , ca si tu scrii acum rar.
Rubia, mamica Aidei este Alina2005. Eu cred ca o sa termine CIC-ul si o sa intre mai des.
Adriana, eu te-as sfatui sa ai o data pe saptamana o iesire asa, doar tu cu ea. Sa se simta si ea unica, apreciata la maxim de mami. Sa fie asa o iesire ca intre fetele mari, la un suc/o inghetata

Sa va zic de delfinasa mea ca uneori e rechinas . Cand se cearta cu sora mai mare (adica mijlocia caci cu cea mare mare nu are acelasi tupeu) si isi termina cuvintele din vocabular si interjectiile dar nervii nu s-au terminat deschide gura si musca. Dar musca rau ca are si acum semn pe spate iar precedentul a fost pe mana si artaa cam cum avem noi semn de vaccin. Si loveste cu picioarele tare bine, spune corect "nu vreau" si are o personalitate, valeuu.

chiar ma gandeam azi la fetele tale super frumoase si la cum e sa fie zilele atat de lungi si noptile atat de scurte cateodata , eu si-asa dorm putin -pai daca ar mai fi si lumina afara, n-as mai dormi 6 luni

si Isa musca dar, cum sa zic, nu tare si cu rautate ci mai mult ma pupa tare si prinde si cu dintii, o face de prea mult drag si nu mai stie ea cum sa se manifeste

rubia, ti-a raspuns otilia cine e Aida , o delfinasa de-a noastra draga

la multi ani, Daria! papusa scumpa, sa fii fericita!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Multumim mult

Io-s suparata, am fost la profesorul ala ORL-ist si ne-a spus sa ne hotaram cand vrem sa o operam sa sunam sa ne programam Are polipii foarte mari, mi-e asa mila Refuz sa cred ca ni se intampla noua asta, incerc sa-mi spun ca sunt altele si mai grave dar parca tot ma doare sufletul cand stiu ca va fi cu anestezie generala

-------------------------------------------Mami de Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

asa cum sti noi am trecut printr-o aneztezie generala saptamana trecuta, discutia avuta cu anestezistul a fost cam asa, ceea ce se foloseste acum ca si anestezic este de ultima generatie cu actiune scurta si ff scurta in timp, dupa anestezie se trezesc destul de suparati dar isi revin destul de repede, nu le este rau nu vomita (in cazul vostru ar trebui ca dupa ce se trezeste sa vomite obligatoriu sangele care il va inchiti in timpul interventiei). Si eu am fost ingrozita de ideea anesteziei, dar acum can am vazut cum stau lucrurile, parca am ceva curaj!

Vlad a fost operat de polipi la 2 ani si 2 luni, atunci a fost cu anestezie locala, toata interventia a durat 20 de minute, dupa ce a elimita acel ghem de sange am mai stat o ora maxim si ne-a dat drumu acasa!

Intr-un cuvant la ora 8 am intrat cu el in sala de operatie la 8.30 era in salon cu mine si pe la ora 10 am plecat la 10.30 eram acasa!

in ziua cu operatia a mancat pasat nu ff cald i-am dat paracetamol si nurofen si de a doua zi nu a mai avut nimic!

Sanatate si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata! cine vine la un frape racoritor?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Euuuuu!
Neata!
La multi ani Daria!

Mergi la inceput