** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Multumim mult

Io-s suparata, am fost la profesorul ala ORL-ist si ne-a spus sa ne hotaram cand vrem sa o operam sa sunam sa ne programam Are polipii foarte mari, mi-e asa mila Refuz sa cred ca ni se intampla noua asta, incerc sa-mi spun ca sunt altele si mai grave dar parca tot ma doare sufletul cand stiu ca va fi cu anestezie generala

asa cum sti noi am trecut printr-o aneztezie generala saptamana trecuta, discutia avuta cu anestezistul a fost cam asa, ceea ce se foloseste acum ca si anestezic este de ultima generatie cu actiune scurta si ff scurta in timp, dupa anestezie se trezesc destul de suparati dar isi revin destul de repede, nu le este rau nu vomita (in cazul vostru ar trebui ca dupa ce se trezeste sa vomite obligatoriu sangele care il va inchiti in timpul interventiei). Si eu am fost ingrozita de ideea anesteziei, dar acum can am vazut cum stau lucrurile, parca am ceva curaj!

Vlad a fost operat de polipi la 2 ani si 2 luni, atunci a fost cu anestezie locala, toata interventia a durat 20 de minute, dupa ce a elimita acel ghem de sange am mai stat o ora maxim si ne-a dat drumu acasa!

Intr-un cuvant la ora 8 am intrat cu el in sala de operatie la 8.30 era in salon cu mine si pe la ora 10 am plecat la 10.30 eram acasa!

in ziua cu operatia a mancat pasat nu ff cald i-am dat paracetamol si nurofen si de a doua zi nu a mai avut nimic!

Sanatate si curaj!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Multumim de incurajari si de detalii, imi face bine sa stiu ce se va intampla exact si cum va fi ea dupa operatie. Cum a fost Vlad dupa operatia de polipi?A respirat bine? A facut forme mai usoare de viroze? Era in colectivitate? Nu s-au refacut,nu? Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

noua ne-a recomandat ca interventia sa o facem in sezonul rece, cica sunt mai aeficiente, da era in colectivitate, l-am, tinut acasa o luna dupa pt ca era ff frig in brasov la acel moment si am vrut sa il feresc sa se refaca, de racit nu a mai racit asa ca pana atunci, cea mai nasoala chestie a facut-o prin octombrie o laringita si cam atat, in rest nu mi-a mai racit ca pana atunci.

Ne-a recomandat sa mergem la mare si sa facem aerosol!

Inainte de opearatia de acum anestezistul a completat o fisa m-a intrebat de toti si despre vladut a vrut sa stie tot, cum spun eu de la bacterie incoace si mi-a spus toti pasi cum va decurge acest proces al anesteziei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Euuuuu!
Neata!
La multi ani Daria!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

No, hai sa ii facem de petrecanie la frapeul acela aburind!
cica vine o nouas zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata!

La multi ani, DARIA! Iti doresc tot binele din lume!

Am sunat acasa si SN inca doarme la ora asta, dupa o noapte foarte agitata. Banuiesc ca sunt de vina caninii de sus.

Ma bag si eu la frappe, sar fara cofeina.

O zi racoroasa!

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

Cris ne vedem zilele acestea sa iti dau bundita?
Azi am programare la medlife la ofta si cardio dar maine sunt in zona daca vei putea si tu!

Mergi la inceput

Gabriela, imi pare rau ca nu aveti scapare.
Si SN are polipi, dar inca mai tragem cu ei. Sa vedem cum ne descurcam in anotimpul rece. Noua ne-a spus ORL-ul ca la a treia otita facuta in scurt timp dupa altele musai operatie, ca dupa, afecteaza urechile...
Tinem pumnii sa treceti usor peste asta.

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Cris ne vedem zilele acestea sa iti dau bundita?
Azi am programare la medlife la ofta si cardio dar maine sunt in zona daca vei putea si tu!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Unde te duci la medlife? Si eu azi sunt la medlife pe Grivitei.
Maine petrecem. Ramane pe saptamana viitoare.

Mamica Nataliei, 12+

Mergi la inceput

la medlife la Favorit! ok saptamana viitoare!

Mai aveti putin pana pe 17 si faceti 2 anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, Matei!
La multi ani, Aida!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Daria!
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata, delfinasi scumpi!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Gabriela, imi pare rau ca nu aveti scapare.
Si SN are polipi, dar inca mai tragem cu ei. Sa vedem cum ne descurcam in anotimpul rece. Noua ne-a spus ORL-ul ca la a treia otita facuta in scurt timp dupa altele musai operatie, ca dupa, afecteaza urechile...
Tinem pumnii sa treceti usor peste asta.

Mamica Nataliei, 12+

Maria are noroc daca pot spune asta si are doar o otita facuta dar respira greu tare nu numai noaptea ci si ziua. Zici ca are nasul infundat in permanenta iar cand prinde o viroza o tin mucii cu saptamanile
Nu as putea sa stau pana in toamna sa o operez pentru ca deja respira urat( nu stiu cum mai poate ea dar eu nu mai rezist sa o aud asa) si incepe si Matei gradinita in septembrie, adica un nou val de virusi adusi in casa si nu as putea sa o feresc atunci, incep si eu serviciul...e cum nu se poate mai rau. Care o fi explicatia de se recomanda in sezonul rece? Un alt orlist mi-a spus ca e bine sa evitam operatia vara pentru ca fiind cald e risc de hemoragie. Eu am citit ca e bine sa nu se faca in plin sezon de viroze...daca stau sa ma gandesc nu ar trebui sa o facem niciodata pentru ca viroze vad ca sunt si acum vara + risc de hemoragie, toamna-iarna iar virusi la greu...am zis ca atunc cand ma hotaresc sa mergem nu mai dau inapoi pentru ca asa am tendinta mereu cand vine vorba de mers la doctor

Mergi la inceput