** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
La multi anisori sarbatoritilor zilei!
eu acum 2 ani pe vremea asta il tot asteptam pe Mihai..faceam ture de monitorizare si el nimic..statea la caldurica, chiar daca era 40 fix. :):)
azi, fac pregatiri sa cantam la multi ani pt puiul mic, vesel,jucaus si nastrusnic...
fug la tuns, sa fiu frumoasa duminica.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc baby, ma bucur ca aveti falcute! Acusica se naste fetita. baby, michelle, si eu avut aceleasi temeri; dupa naster ma simtea vinovata ca nu ma mai pot ocupa de Rebeca asa cum ar trebui si ma invinovateam pentru crizele ei de nervi. Dar toate trec si lucrurile se vor aseza frumos. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
multumesc de incurajari, mai ales ca tu ai experienta ....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
ochidut spune:
[b]La multi ani Natalia,
La multi ani Bogdan,
La multi ani Alexia,
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa aduceti numai bucurii in familiile voastre!! Va pup mamici, sa va bucurati de puii vostrii
[red][size=3]La multi ani mami Lala,
de Larisa Ioana 24.06.2010
bumblebee spune:
La multi ani, delfinuta Daria-Cristina (ramonasin)!
La multi ani, Solnuska Natalia!
Sanatate, bucurii, iubire din plin!!
La multi ani,Bogdan Andrei (sorina_goga)!
La multi ani,mami draga Lalique!
La multi ani,Alexia (larissa_79) !
Ma bucur sa vad ca mamici "veterane" Otilia, Stefania, intra sa ne mai salute, imi trezesc amintiri f placute si ma bucur sa citesc lucruri frumoase despre voi!
Va sarut cu drag, maine mergem la Calarasi, la niste cumetri, ca vreau sa-mi vad fina superba de 3 anisori, duminica suntem la maaareee!!! O sa am laptopul la mine, de serviciu, tel de serviciu, deci, da, relax la greu . Dar na.. Ar trebui sa fiu fericita, cica am semnat actul aditional pt a trece de la asistent manager la manager achzitii.. Mi-a dat si 100 lei la salariu .. Dar totusi nu sunt impacata cu situatia de aici, am multe nemultumiri si timp deloc sa vi le impartasesc. Fug pana-n Selgros sa caut cadou la maimutica si daca nu mai reusesc sa intru, astept neaparat sa ne auzim pana vineri, de-o intalneala , ca sambata ne intoarcem.
Mi-am propus sa mananc mult si prost si sa ma ard la soare, poate poate nu ma mai recunoaste lumea pe strada.
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee duminica suntem la maaareee!!! ............ astept neaparat sa ne auzim pana vineri, de-o intalneala , ca sambata ne intoarcem. Mi-am propus sa mananc mult si prost si sa ma ard la soare, poate poate nu ma mai recunoaste lumea pe strada. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Unde anume la mareeeee....Vreau sa ne vedem...Iti dau PM :*
34+ Mara Andreea
ainotna spune:
Salutare!
Am intrat sa urez si eu cu intarziere:
La multi ani Carla!
La multi ani Matteo!
La multi ani Yanis!
La multi ani Matei!
La multi ani Victor!
La multi ani Andrei!
La multi ani Daria!
La multi ani Matei(Gabrielaene)!
Va urez tot binele din lume!
Noi suntem tot in concediu, de abia acum am net.
baby78 spune:
Sa va povestesc depre cresa......
De dimineata Tudor fuge spre cresa.....abia il prind sa il descalt de pantofii de strada si sa il incalt cu cei de interior... Sa nu va zic cum tragea de usa sa o deschida....In final usa se deschide si apare ingrijtoarea care face putin joaca cu el bau...el bau...apar 2 fetite ...si ele bau ...Tudor dai si razi...pana la urma ele il iau de manuta si au fugit razand in clasa.....
Gata!!!!! Mi-au furat baiatul
Sa nu va povestesc cat de greu il iau la pranz.....Azi de exemplu eu am deschis usa si el era pe burta inota si alti 3 baietei langa el il imitau si 2 fetite il pupau...Nici nu m-a bagat in seama....Doua fetite ii spuneau ca a venit mamica lui iar el imi facea pa pa...O fetita a venit la mine si mi-a spus :" auzi? El este prietenul meu!"...Va dati seama ce ochi am facut ....
Apoi educatoarea imi povestea ce energie are al meu copil si cate traznai face...Mi-a spus ca el intra in casuta pe geam...se arunca si la fel iese...Nu foloseste usa....(Stiam ca asa face dar nu credeam ca ele vor fi asa de mirate... )...
Dupa ce -am fugarit prin clasa sa il prind...l-am echipat de plecat acasa si l-am mai fugarit si pe holuri ca el avea chef de vazut ciuperci, poze cu copii, baloane....piticii..etc....
Acum mi se pare mai obositor sa il iau de la cresa decat sa il duc la cresa....
Ideea este ca sunt fericita de cat de bine s-a adaptat si cat de mult ii place si nu regret nici o secunda ca l-am dus acolo
34+ Mara Andreea
ainotna spune:
La multi ani Natalia! Cris
La multi ani Bogdan!
La multi ani Simona!
La multi ani Alexia!
rubia spune:
la multi ani, Natalia de cris, papusa dulce si frumoasa
la multi ani, Bogdan de sorina, sa cresti mare si cuminte
mami lalala, multi ani fericiti si impliniti
la multi ani, printesa frumoasa Alexia de larissa
La multi ani si din partea noastra...
Iuliana sa stii ca vroiam sa zic Tomis III,cladirea Pitit's de langa Directia Vamala(nu mi-am dat seama ce am scris decat atunci cand ai mentionat de Dobre si fii)
In ceea ce priveste Amfiteatru,da au avut mult de castigat pe urtma locului de joaca.Venim si noi la intalnire,da-mi un sms daca se stabileste ceva pt ca s-ar putea sa nu mai pot sa intru vreo 4-5 zile pe forum.
baby78 spune:
citat din mesajul lui rubia Iuliana sa stii ca vroiam sa zic Tomis III,cladirea Pitit's de langa Directia Vamala(nu mi-am dat seama ce am scris decat atunci cand ai mentionat de Dobre si fii) In ceea ce priveste Amfiteatru,da au avut mult de castigat pe urtma locului de joaca.Venim si noi la intalnire,da-mi un sms daca se stabileste ceva pt ca s-ar putea sa nu mai pot sa intru vreo 4-5 zile pe forum. |
Am inteles acum....Dar au si aer conditionat lalocul ala de joaca? Si eu vreau sa vad cateva sa stabilim unde il serbam pe Tudor ca sub nici o forma nu am cum sa fac acasa si nici nu am cum la o terasa daca nu e spatiu de joaca inchis cu gard inalt
Si asa ..inchiriez undeva 3 ore ...ceva pizza, prajituri si sucuri si i-am pupat la revedere.....Plus ca pana laurma e ziua copilului si el trebuie sa se distreze nu eu ca adult sa ma simt bine la o terasa,nu?
Ok legat si de intalnire. Astept un semn de la Alina si te sun sa iti spun ce am stabilit...Eventual daca vorbesc cu ea si imi spune cum ii convive ei te sun si pe tine sa stabilim un program bun pentru toata lumea, ok?
34+ Mara Andreea