** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Paula, ce sa zic delfinasa noastra baga de cateva zile viteza la o motocicleta, a prins smecheria sa impinga eficient cu picioarele. Plimba zilnic carucioarele cu papusi si copiaza ce fac surorile mai mari. Acum au descoperit cele mari www.br.no/Brands/ZOOBLES/ZOOBLES%20Dress%20Up.aspx?id=625753&vid=532865B" target="_blank">Zoobles si deja stie sa spuna si ea cuvantul.
Stefania, bravo mami! Jos palaria pentru atatea kilograme si performanta cu alergatul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Otilia, eu aveam nevoie de un inaltator, si exact din ala imi aratase Michelle ca are. Dar chiuveta noastra e inalta, si inaltatorul nu ar fi suficient. O sa aut ceva scarita de copii cu 2 ttrepte. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90149191/" target="_blank">Asa nu? Pare simplu de facut din lemn.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
E incredibil ce mi-am iesit din mana. Am intrat sa urez si am scris alte 3 mesaje
Lalala, sa fii sanatoasa si iubita!
Natalia frumusica apetisanta, sa fii sanatoasa si in curand surioara mare si protectoare!
Bogdan Andrei, multa sanatate! Ah si tu vei fi fratior mai mare, chiar curand daca nu ma insel.
Alexia cu ochi mari si albastri, multa sanatate!
De Larisa eu nu mai stiu nimic din pacate. Sper ca sunt bine, doar ocupati la maxim.
coteasca spune:
la multi ani, Natalia de cris
la multi ani, Bogdan de sorina,
lalala, multi ani
la multi ani, Alexia de larissa
sa fiti sanatosi!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Cel mai mult ma ingrozeste ca nu o mai pot ridica pe Bianca in brate dupa operatie. Sau cum se va descurca sotul cu ea cat eu stau in spital 3 zile. Si altele.. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu AMR 3+ |
Si eu am acelasi temeri ca si tine
Iar la noi vine Mara cam in 4-5 saptamani
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
baby78 spune:
Cristina
Daca vii in iulie sigur ne vedem la mare
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
nela_didea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tanti
La multi ani si din partea noastra , sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
LA MULTI ANI CU DRAG SI DE LA NOI. SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CUMINTI.
adrianaBuc spune:
Cu intarziere urez si eu La MUlti ani pentru Daria-Cristina de ramonasin!
Mama ce zi bogata in aniversari!!!!!!
La multi ani frumosi cu sanatate si impliniri nenumarate pentru Natalia (Cris2010), Bogdan Andrei (sorina_goga), Alexia (larissa_79) !
La multi ani, lalala! Sa fi sanatoasa, mami!
gabriela, stiu ca iti e teama de interventie, dar daca ii faci un bine fetei atunci nu sta pe ganduri. Vacanta placuta!
michelle, a venit A/C-ul?
puiutz, daca te doare capul incerca sa il ti pe o temperatura mai ridicata, gen 24-26 grade si turatie mica. Evita sa treci prea des de sub el.
oana, un pupic la degetele. Sa cresca unghiute noi si frumoase.
baby, ma bucur ca aveti falcute! Acusica se naste fetita.
cris, ma bucur tare ca a iesit bine morfologia.
stefania, sunt adorabili. Ce frumosi sunt!
baby, michelle, si eu avut aceleasi temeri; dupa naster ma simtea vinovata ca nu ma mai pot ocupa de Rebeca asa cum ar trebui si ma invinovateam pentru crizele ei de nervi. Dar toate trec si lucrurile se vor aseza frumos.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, Natalia de cris, papusa dulce si frumoasa la multi ani, Bogdan de sorina, sa cresti mare si cuminte mami lalala, multi ani fericiti si impliniti la multi ani, printesa frumoasa Alexia de larissa [ |
La multi ani si din partea noastra, sanatate si fericire!
adrianaBuc spune:
rodi, ajutor! la dieta MaxPlant care sunt cantitatile acceptate? Adica gratarele de vita pot fi oricat de mari? Orice fel de supa? la matineu trebuie sa aleg intre cafea/ ceai/ lapte sau iaurt? Pot sa le mananc oricand vreau? Adica daca vreau vita si la pranz si la cina pot sa mananc?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012