** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 11
stefania_97 spune:
Paula juacriile preferate ale lui André sunt o motocicleta de plastic pe care merge toata ziua si bey blade. Dar bey blade e de la sora-sa. Si trebuie ajutat sa se joace cu bey blade :)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, Natalia de cris, papusa dulce si frumoasa la multi ani, Bogdan de sorina, sa cresti mare si cuminte mami lalala, multi ani fericiti si impliniti la multi ani, printesa frumoasa Alexia de larissa Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La multi ani si de la noi
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
baby78 spune:
citat din mesajul lui rubia Iuliana ,mersi pt lamuriri cu privire la revenirea dupa CIC. In ceea ce priveste intrebarea ta locul de joaca la care am gasit liber e cel din Tomis II la fostele galerii Piti's,la et 2.E spatios,.aerisit si plus ca au trambulina si fii-mea e innebunita dupa asa ceva,suntem clienti fideli la Amfiteatru(vesnica ,cafenea de pe Tomis),tocmai datorita locului de joaca.Daca ar fi ramas pt luni gaseam locuri mai multe libere,dar ca sa impacam pe toata lumea(aproape)a ramas duminica. |
Nu imi dau seama de care galerii spui din Tomis II...deasupra la Dobre si fii? Nu stiam ca exista acolo loc de joaca.....
Cat despre Amfiteatru ma chinui sa ajung acolo de 3 saptamani sa ma intalnesc cu o prietena care merge frecvent acolo cu baiatul ei dar inca nu am reusit sa facem inaugurarea la trambulina...Poate intr-o zi chiar ne vedem pe acolo...Am vazut ca e tare populat acolo de cand au facut locul de joaca...Eu chiar ma gandeam acolo sa ii facem ziua sotului tocmai ca era si loc amenajat pentru copii dar...daca am fost in carantina nu am mai ajuns
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
michelle1981 spune:
Stefania - bravo lui Andres pt progrese! Arati f bine, intr-adevar se vede ca ai slabit. Iar minunile tale sunt superbe .. si ce frumos se joaca impreuna!
Crispro - noi am mers la pensiunea Alfa
Partea nasoala ca nu e pe plaja (faci 4-5 minute), cum e vila unde a mers Paula, in rest niciun repros.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
paula_m spune:
Stefania, motocicleta e in top si la noi. Nu mai are nici un secret pt Raul. Mai nou, cauta locuri cu pante, si isi ridica picioarele pe ea si isi da drumul, vede el unde se opreste. Numai eu stiu cat am aleragt dupa motocicleta aia, o urasc din tot sufletul meu
Cat despre bey blade acum am vazut ce e. Oare i-ar placea? Ramane in grafic, daca nu gasesc altceva.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
stefania_97 spune:
Michelle vad ca mai ai putin si te pregatesti de o intalnire minunata si vad ca imparti odiseea cu Baby78 ca si ea mai are putin :) ce frumos si ce potriveala.
Nastere usoara si bebe sanatos
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Michelle vad ca mai ai putin si te pregatesti de o intalnire minunata si vad ca imparti odiseea cu Baby78 ca si ea mai are putin :) ce frumos si ce potriveala. Nastere usoara si bebe sanatos Viata in patru :) Stefania, mami de fetita nazdravana www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel cuminte www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank"> Andre din 02/08/10 |
Cel mai mult ma ingrozeste ca nu o mai pot ridica pe Bianca in brate dupa operatie.
Sau cum se va descurca sotul cu ea cat eu stau in spital 3 zile.
Si altele..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Cel mai mult ma ingrozeste ca nu o mai pot ridica pe Bianca in brate dupa operatie. Sau cum se va descurca sotul cu ea cat eu stau in spital 3 zile. Si altele.. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu AMR 3+ |
O sa fie bine cu Bianca. Nu iti mai face atatea griji mai ales ca voi aveti familia aproape.
Parca am citit de curand cum ca o ridici la chiuveta. Si atunci am uitat sa iti scriu ca se gasesc inaltatoare pentru copii care zic eu ti-ar fi de ajutor. Uite la www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60101063/" target="_blank">asa ceva ma refer. Sau un scaunel stabil in baie. Noi avem si inaltator si scaunel ca deh, avem doua piticute. Iar inaltatorul se poate folosi si pentru toaleta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Ulterior am gasit pe fb intr-o discutie ca Michelle a fost la pensiu ea alfa. Dar ce scoruri au pe final de iulie... Valeu... Iar de phoenicia nici nu ma pot apropia. O sa caut preturile si la pens de care zice Paula.
Fetele care urmeaza sa nasteti- e normal sa aveti unele ingrijorari, dar daca stau sa ma gandesc cum veti fi cu cate o fetita in plus, nu pot decat sa ma gandesc ca parca DD v-a ales special pe voi, ca stia ca va veti descurca. Raisa e cuminte la cresa si sotul Ramonei se implica f mult, Tudor se pare ca se adapteaza si el minunat si mama Iulianei ii e aproape, Bianca la fel e obisnuita cu cresa si plus ca Michelle e rabdarea, calmul si dragostea intruchipata in ce priveste relatia cu copiii. Asa ca stie DD de ce v-a ales pe voi :)
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Otilia, eu aveam nevoie de un inaltator, si exact din ala imi aratase Michelle ca are. Dar chiuveta noastra e inalta, si inaltatorul nu ar fi suficient. O sa aut ceva scarita de copii cu 2 ttrepte.
Sa-l ajutam pe Alex