Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Haydee: ma bucur ca ne-ai mai scris. Ce frumos ca adoarme strengarita singurica Eu tind sa cred ca bebeii care papa LP adorm mai usor ca nu-s invatati cu statul in nestire la san si gasesc alternative de mici.
Kovacsc: imi tot promit ca-mi fac timp sa mai pun poze pe FB si tot nu apuc, dar pana la urma ma mobilizez eu
Irinaelena, Tala: mda, deci citisem eu bine ca e tare greu cu adormitul la intarcare cand bebeii stiu doar sanul si nu cunosc alt obicei de adormit. Multumesc de confirmari, macar stiu la ce sa ma astept. Din pacate pt noi pare cam tarzior acum sa o pot invata si altfel, n-am idei ce sa mai incerc. Am incercat deja statul langa ea intinsa si sa o mangai in tot felul, scanceste pana vede tzatza si cum o vede cum sare pe ea. Mi-am dorit la nebunie sa pot alapta, acu' sa vad cum mai scap Eh, nu-mi pare rau, pana la urma tot voi gasi ceva chiar daca va fi sa-mi scol toti vecinii in cap cateva nopti.
Monna: chiar ma gandeam cum rezista icoanele acelea in picioare, eu deja a trebuit sa mut si jucarelele de plus ca nu vrei sa stii in ce hal le gaseam sutate cu piciorusele
Dia_tm: ce sa zic, spor la spalat Imi amintesc cate haine de pat vomate am spalat si eu acu nu de mult...
Happy: cum a rezistat Alexia la vaccin? Ma ia cu groaza ca nu mai e mult pana face si Bianca primul infarix.
SuperMami: succes sa nu aveti probleme dupa vaccin. Foarte bun bilantul, pup ginerica Vezi ca eu ziceam fix invers, ca cele active baby sunt mai subtirele decat premium care.

Eu tot cum ma stiti... azi am incercat sa o las sa adoarma singurica in patut, dupa vreo 2 ore am cedat, desi nu plangea, statea si se tot rasucea gangurind la jucarii (dar era treaza de la 10 si se facuse ora 15) si tot la san a adormit. Mda... fug ca deja s-a si trezit, o ora i-a ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Ioana eu nu stiu ce sfat sa-ti dau cu adormitul pt ca eu il pun in patut cand mi se pare ca il ia somnul si imi adoarme in general. Ii pornesc melodia la caruselul de somn (am doua, unul cu melodie de somn si unul de zi). Nu functioneaza chiar mereu si la mine, atunci il iau din nou in brate si cand pare din nou ca ar dormi iar in patut.
Pana ieri a functionat, acum nu stiu ce are de e marait si nu reuseste sa doarma bine. Probabil colici, ieri la control nu i-a gasit nimic gen raceala, otita ..

Legat de articolul cu pampersi, are dreptate tipa, cei babylove sunt mai scortosi, mai tari cumva la inceput, dar nu il deranjeaza pe bebe, dupa ce ii tine putin se inmoaie si pliaza dupa el. Si da, cred ca sunt ceva mai sanatosi cei babylove NATURE, si nu pt mediu neaparat ci pt bebe. Dar depinde ce i se potriveste fiecarui bebe.

Am fost si noi ieri la vaccin, nici macar n-a plans dragul de el, el imi gangurea mie, la final s-a prins ca ceva nu-i in regula, dar chiar cand se pregatea sa planga l-am luat in brate si a tacut. Mi-a facut dimineata febra, a ajuns la 38.6 si atunci i-am dat un paracetamol. Si imi pare mai agitat. Noi abia l-am facut pe cel de 2 luni, si am facut Infanrix-ul de la stat.

De dimineata ma chinui sa scriu mesajul asta si nu ma lasa nici cum sa respir. Mai vroiam sa mai raspund cuiva dar am uitat deja
Sper sa treaca odata faza asta cu marait si dureri de burtica..

A, sa nu uit, a inceput sa-si coordoneze putin mainile, si isi baga 2 degete pe gat si varsa. Si o ia de la capat. Oare tine mult faza asta??

Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Miha, felicitari ot bilant si ss-iala

Ronina, exact, macar sa stii la ce sa te astepti... Nu e obligatoriu sa fie asa, dar cel mai bine e sa fii pregatita psihic ca poate fi f greu. Iar despre alaptat.. Pana merge la scoala scapi tu :))


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ronina, pai e tenace Bianca, ce crezi ca scapi asa usor de obiceiul ei de a adormi la tzatza? tot cand va dori ea se va intampla
Da, eu am inteles invers, ca cele premium care sunt mai subtiri de vara. deci e invers si raman la pampers active baby?
Legat de diversificare, mamica pediatru zicea in blogul cu pricina ca a destramat mitul cum ca bebe alaptat incepe dupa 6 luni si bebe pe lp dupa 4 luni....ci ca in intervalul asta se incepe indiferent ca e pe lm sau lp, daca copilul de semne...sta in fund, protruzia limbii dispare...etc...eu asa am inteles cuscra...da nu te baza pe mine...ca-s cam tahuie de la cadurile astea!
Irina,Monna, multumim

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Camelia!
La multi ani Dragos de Nico4u!
Ronina vad ca pana acum au rezistat, o singura data le-am gasit rasturnate . El mai mult se intoarca pe o parte, se indoaie in 2 si apoi impinge picioarele pana reuseste sa se invarta. Inca n-a ajuns la jucarele ca avem si noi destule .
Lady tin pumnii sa scapati repede de maraiala si dureri . Ce bine ca merge faza cu pusul in patut cand ii e somn. Eu cand il pun in patut ori se intoarce pe burtica si apoi se chinuie acolo ori face ochii cat cepele si incepe maraiala .


Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am venit de la pediatru. Euan are 5410 gr 58 cm. A facut infanrix hexa si prevenar. A plans nitel pentru ca nu i/a placut sa fie tinut strans de picioare. Cand l/am luat in brate s/a linistit imediat si a inceput sa zambeasca la mine. E foarte vesel de felul lui si ne umple vietile de bucurie. Daca il trezesc din somn din greseala zambeste la mine. Cum se trezeste noaptea sau dimineata zambeste si gangureste. Aseara l/am tinut treaz pana la 11 pentru ca era in culmea fericirii si a mai stat si cu taica/sau mai mult.
Finn e lesinat dupa Euan si tare ar vrea sa se joace amandoi cu masinute si dinozauri. Intr/o seara i/am gasit dormind tinandu/se de mana.

Miha, ce bebe mare ai! Felicitari!

Am primit costumul uv pentru Euan. E tare dragut si abia astept sa/l probez la malul marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello gagici



va scriu de pe plaiuri roamanesti,am terminat in mare parte treaba cu actele,astept sa iasa acum,cam peste doua saptamani ajung.

bubulina e bine,s/a adaptat destul de bine la caldura de aici,apropo,la mine era minciuna fata de cat de cald e aici,unicul lucru care ma ingrijoreaza e ca cu cateva zile inainte a pleca nu prea mai facea caca,doar odata pe zi maxim de doua ori,aici tot asa o data dimineata si atat.e normal?sa ma ingrijorez?ea facea de 3/4 ori pe zi,de obicei.
Anca bine ca nu ati patit nimic

eu plec la tara la socri maine si net ioc acolo,va pup dulce pe toate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

JD, merci. Adorabil momentul cu copilasii tai tinandu-se de mana in somnNu le-ai facut o poza?Ma bucur ca Euan e vesel si ca va lumineaza vietile cu veselia lui....tot asa e si-al nostru...numai zambete si gangureli
Mada, e ok cu caca, stai fara grija. Cum a fost zborul? i-ai luat si ei bilet sau cum se procedeaza?

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Miha, nu am facut poze pt ca ar fi trebuit sa aprind toate luminile si mi/era ca se trezesc. Ii prind eu in timpul zilei. La avion bebe pana la 2 ani plateste 10% din valoarea biletului unui adult si sta in brate la parinti, iar copilul peste 2 ani 50% din valoarea unui bilet si are scaun.

Magda, e normal si 1-2 scaune pe zi. Nu/ti face probleme si bucura/te de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Miha si eu tot asa am inteles de pe blog, ca intre 4 si 6 luni se incepe diversificarea
J.D. felicitari pt bilant! Ce fain era daca le puteai face o poza
Mada stai linistita ca e ok cu kk, mi-a zis mie pediatra sa nu ma sperii daca incepe sa faca doar 1 data pe zi sau la 2-3 zile. E normal . Concediu placut!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput