Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 10
Raspunsuri - Pagina 5
happylica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monna3 Happy eu dimineata il gasesc cu capul in locul in care ar trebui sa fie picioarele Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012) Povestea nasterii |
asta am vazut..
Mirela, mami de Alexia
irinaelena spune:
Citat: |
Tala, mall zici? Ar fi dragut sa ne vedem, dar nu ma incanta ideea de a ma urca in metrou/autobuz/taxi cu fata dupa mine... :(. Si nici tati nu ma lasa pana acum s-a invoit de fiecare data de la servici sa ne duca pe unde am avut nevoie... |
Ma scuzati, am incurcat borcanele...pardon, mamicile. Meg zicea de mall
dia_tm spune:
De dormit si Lavinia se fataie si se intoarec - de-a latul, cu capul spre picioarele patului ... de regula e haioasa; de fapt intotdeauna, chiar daca uneori ar fi fost mai bine sa stea locului.
Aseara am culcat-o ...m-am dus sa vad ce face dupa jumatate de ora - era de-a latul in pat, desigur peste paturita, si dormea dusa ...doar ca fiind racita eu as prefera sa stea si ea acoperita.
Despre scutece... ufff... vreo sansa sa gasesc un soi care sa reziste?
Suntem la nr. 3 - nu-i pot da nr. 4 pt ca are doar 5,5kg, si la cat e de lunga are piciorusele subtirele asa ca la nr.4 clar ar curge tot pe langa. Se intampla destuld e des sa nu faca fata scutecul ... dar in ultimele zile .
Saptamana asta azi e a treia zi cand ii schimb tot patul, pt ca e totul plin de kk: body, pijama, cearceaf (+husa saltea), si paturita (in astfeld e momente sincer as prefera sa stea un pic locului... si azi dimineata erau dungi de kk prin totul patul cum s-a tot invartit
Luni - schimbat patut; marti am scapat - dar cum am plecat cu masina spre kineto, s-a auzit un dezastru prin scutecel si am facut pauza de schimbat copilul; ieri schimbat patutul... azi noapte am schimbat 3 scutecele, ultimul la 6:30 (si era si el cu kk) ...la ora 8 cum spuneam, plin de dungi maronii prin pat si bebelina mea isi facea in continuare gimnastica de dimineata - scutecul era si el plin pana la refuz, nu-i chestie ca nu l-am pus bine, doar ca nu are chiar asa o capacitate saracul) ... si pana mi-am facut eu sportul la kineto, din scutecul ei se auzeau la explozii, de radea si kinetoterapeuta...la un moment dat i-a spus ca daca nu se opreste va fi plina pana la urechi ... nu cred ca mai rezist mult in ritmul asta. Si cel mai nasol e ca avnd vremea asta rece si ploiasa nu se usuca rufele si nu mai am cu ce sa-i fac patul - acum le-am pus pe calorifer si-am dat drumul la centrala, ca nu mai am alte idei
Cam asta e la noi partea de "morning fun"
...va las, ca ma cheama d-soara...
happylica spune:
Dia, dar face Lavinia asa mult kk? ca nu inteleg. sau se frichine asa tare incat aluneca kk afara?
noi azi mergem la vaccin. am emotii. iar plange mititica..
Mirela, mami de Alexia
SuperMami_1 spune:
Si noi azi am facut Rotarixul si deocamdata e ok...sper sa nu faca reactii adverse.
Sa va zic greutatea si inaltimea?....mi-e cam rusine
Ne-a venit si colacelul si de-abia astept sa-l incercam...deocamdata il testeaza Rares.
Lui Rares i-a cazut alaltaieri primul dintisor si e ss- it
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
dia_tm spune:
Happy, cred ca problema e ca face mult odata, si cum e si lichid, nu apuca sa se absoarba (daca sta ea linistita intr-un loc, sanse mai mari sa se absoarba si sa fie ok (sau macar sa fie dezastrul mai mic) dar ea nu sta...
Miha, spune acolo detalii, nu ne lasa curioase!
happylica spune:
Miha, super poza de profil. zi-ne masuratorile
Dia, stiu ca Pampers Premium Care are plasa si absoarbe bine kk. nu stiu insa daca mai au plasa si la nr 3. la 4 nu au sigur.
Mirela, mami de Alexia
SuperMami_1 spune:
Pai greutatea 7600 grame, inaltimea 64cm, circumferinta craniana 44cm e voinic bine, ne-a trimis la eco transfontanelara ca se inchide in curand si fontanela si mergem luni.
Happy, merci
Ce ambalaj au pampers premium care, de ele ziceati ca sunt mai de vara (subtirele)? noi folosim active baby, si in curand terminam ce mai avem din nr 3 si trecem la nr 4. Sa iau premium care?Pls, sfatuiti-ma
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
monna3 spune:
Miha bravo pt bilant si pt Rares ss-it !
Happy si Miha sper sa scapati fara efecte adverse
Dia wow... ai treaba nu gluma
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii