Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dorinutza la vaccinul Rotarix trebuie avut grija in zilele 7-10 de la administrare sa va spalati f bine pe maini pt ca atunci se elimina virusi activi. asa e singurul risc, dar e controlabil. Te cred ca iti este f greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

carstea, la 100ml am ajuns!
dorina, cu cine e Stef in spital? cum se simte?
ronina, nu ii mai dau cu lingurita cam de cand am ajuns la 70ml. e crunt. ideea e ca a invatat de principiu cum se mananca si va repeta de cand bagam pulpa de mar. dar da, la inceput ne-am chinuit cu lingurita.. pana m-am prins eu cum sa i-o bag in gurita
tala, stiam ca e bine sa dai vigantol si ca vit D3 sa se asimileze mai repede, sa lasi soarele sa bata pe picioare. eu Alexiei ii dau 6pic/zi de vigantol. nu se inchide fontanela bine. acum e multumit pediatrul si ramanem pe 6 deocamdata.
febra nu a facut Matilda nu? super bine a crescut. ne-ati intrecut. Alexia are azi 6400g. ma declar multumita!
o zi minunata sa aveti. pupici.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Tala, ms de info, e clar ca tre sa i-l fav, acu sa vad unde-l gasesc in Ploiesti...
Mirela, e internat cu soacra mea. O chemasem de luni ca de-atunci a vrut dr sa-l interneze, dar am insistat sa-l tin acasa si sa il duca tati la spital la tratament si uite ca a trebuit pan la urma sa-l internam fiindca a vomat desi era pe tratament si l-a perfuzat toata noaptea.
Eu nu am mai avut scaune proaste si nici senzatii de voma dar tati e abonat la toaleta, de azi-noapte bem numai ceai de menta..... al naibii virus ca atat de periculos e, poate ca daca ii faceam vaccin facea o forma mai usoara a bolii.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Maya mi/a facut o criza de plans,nu stiu de la ce,, era vesela si de odata plans,isteric,sunt disperata ca nu am medic pediatru aici,nu stiu incotro sa o iau,acum e linistita,a dormit vreo doua ore,a mancat si e ok.
Mamici cu experienta,de la ce ar putea fi?ma gandeam la dinti dar ar fi cam devreme,burtica nu parea sa o deranjeze,urechile le/am verificat cum am stiut nu o dor,in rest nu mai stiu,plangeam cu ea in brate si nu stiam ce sa ii fac..am scris si la bulgarasi ca este o mamica din Bc si poate imi recomanda un pediatru bun sa merg la el la un control..
E groaznic sa nu stii ce sa ii faci copilului tau cand sufera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Bianca Melissa!
La multi ani Wali! sa ai o viata minunata alaturi de familia ta!
Lakioana ufff... prin cate ati trecut si voi
Dara stai linistita ca nu ne deranjeaza anuntul
Carstea tin pumnii sa scapati fara efecte adverse.
Dorina multa sanatate
Mada sper sa fie totul in regula cu Maya si sa nu se mai repete episodul

Poate ne mai dati un semn si voi, fetele care n-ati mai scris de mult timp, macar sa stim ca sunteti ok si voi si strengareii

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Tala v-am admirat si eu si Andi, sunteti niste frumosi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Maya mi/a facut o criza de plans,nu stiu de la ce,, era vesela si de odata plans,isteric,sunt disperata ca nu am medic pediatru aici,nu stiu incotro sa o iau,acum e linistita,a dormit vreo doua ore,a mancat si e ok.
Mamici cu experienta,de la ce ar putea fi?ma gandeam la dinti dar ar fi cam devreme,burtica nu parea sa o deranjeze,urechile le/am verificat cum am stiut nu o dor,in rest nu mai stiu,plangeam cu ea in brate si nu stiam ce sa ii fac..am scris si la bulgarasi ca este o mamica din Bc si poate imi recomanda un pediatru bun sa merg la el la un control..
E groaznic sa nu stii ce sa ii faci copilului tau cand sufera

Mada mami de albinuta MAYA-ELENA 14.03.2012 01:40

si a mea mai face asa. de regula se sperie de ceva (chiar si de mine cateodata:))) sau se zgarie singura cand isi da cu mainile pe fata, sau isi baga degetele in ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Buna,
M-am intors si eu cu un diagnostic de scafocefalie si recomandare de operatie pana la varsta de 6 luni, dupa ce m-am plimbat din dr in dr...se pare ca tot avea ceva copilul, desi semne nu dadea si nici nu da in continuare, iar pediatra lui ne-a trimis mai mult formal la echo de fontanela. Operatia are legatura doar cu partea estetica, ca nu-i afecteaza dezvoltarea creierului faptul ca cutia craniana se dezvolta asa(alungit- frunte bombata si coculet la ceafa). Acum nu stiu daca sa fac operatia sau nu, ca mi-e frica de anestezie si de riscurile ei, dar pe de alta parte ma gandesc sa nu-mi reproseze copilul cand va fi mare ca de ce nu l-am operat...samd
Voi ce ati face in locul meu? Ati auzit cazuri similare? Cunoasteti vreun medic bun neurochirurg sa mai cerem o opinie?

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

off Miha, poate stiu fetele un alt medic bun si mai ceri o parere

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Miha, eu nu stiu ce as face in situatia asta.. ce as decide pana la final.. dar ce pot sa iti spun sigur ca as face.. e faptul ca as cere inca 2-3 opinii. nimic nu e mult pt copiii nostri. acum na.. sfatul meu e sa stai sa te linistesti pana maine, sotul tau la fel.. k banuiesc ca si el e putin confuz.. si maine rediscutati problema.
si da, n-as suporta sa imi reproseze Alexia k nu am facut tot pt ea. oricum, vestea buna e ca nu e nimic grav!

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput