FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
samiraasa este ....
se vede ca trebuie sa-mi vina ciclul , deja ma apuca starile ... , hai fruntea sus sa ma gandesc la lucruri frumoase .....ajuta , lucrurile care fac viata minunata !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
mona19 spune:
Salutari!
Imi - Nu te-am inteles gresit. Dar scuze daca m-am intins asa mult cu o parte din istoricul familiei mele. Asa cum spun si ai tai, munca in aer liber, ma deconecteaza de stresul zilnic, de aglomeratia urbana si de multe alte ganduri negative.
Ioana 55 - Fie ca tratamentul pe care-l vei urma pentru mutatiile tale, sa dea rezultatul dorit: o sarcina fara probleme si la termen.
DaniellaSM spune:
Olimp, cred ca Samira, a spus lucrurile cum nu se poate mai bine ,impartasesc aceeasi parere cu scuzele de rigoare , eu zic ca tre sa ti iei un concediu numai voi doi, ai nevoie!Te inteleg perfect si nu am sa intru prea deep ,ca am avut aceste discutii cu sotul meu in trecut,doar ca la noi nu exista alternativa , am decis ca dupa orice esuare maxim 2 saptamani ma smiorcaiesc si pe urma tre sa o iau de la capat ,bineinteles cu gandul la un holiday cu orice sa mi umplu mintea.
Si maine e o zi !!!!
Samiruto pupici sa fii iubita
Imi si fetelor
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
asa esta daniella , sami a concluzionat cum este mai bine si pe intelesul tuturor ....am bagat la tartacuta...mai am de invatat la capitolul diplomatie....
apropo cum mai stai cu cantarul ? este tot mai prietenos cu tine !
eu gata cu vaicareala , asta e nu le pot avea pe toate , il citez pe sotul meu , de maine ma apuc de dieta , adica sa mai reduc din papa caci iau proportii si ...ma uit cu ciuda in dulap ca am haine care imi sunt foarte dragi si nu mai incap pe mine
scopul meu 10 kg jos , ah ce departe visez dar trebuie neapart altfel tind sa arat ca un cartabos pe strada , noroc ca sunt inalta , am 176 cm mai ascund pe lungime....si sunt tracuta bine de 75 de kg....(nu ajung la 80 D fereste !)
deci dupa o descriere mai amanuntita va dati seama ca ....trag bine la cantar ca si telemeaua cu sare....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
mona19 spune:
Olimp - Situatia ta, cred ca nu e unicat. Si eu am trecut prin astfel de momente. Esti inca destul de tanara si poate ca sotul tau are dreptate. Ce sa-ti zic. Fibromul l-ai rezolvat. Trompele sunt OK. De ovulat ovulezi. Asa ca relax si nu te mai tot gandi la FIV. Stii ce ne-a zis dr. homeo, in legatura cu conceptia? E un miracol atat de greu de explicat, ca indiferent de procedura care are loc pentru obtinerea unui embrion uman viabil, daca nu exista dorinta si dragoste din partea celor doi, atunci totul e in zadar. Ai observat si tu ca exista si reusite chiar inexplicabile: AMH foarte mic, un-doi spermatozoizi, s.a. Relax, mergeti in concediu si cine stie, poate ne vei da vestea cea mare!!! Daca intr-adevar, dupa o perioada de incercari, nu o sa aveti nici un rezultat, atunci eu zic sa repuneti pe tapet problema si sa va hotarati ce faceti. Eventual sa puneti in balanta argumente pro si contra FIV si abia apoi sa decideti.
olimp spune:
mona
gata caut concediu pe net !
jaguar spune:
salutare fetele
Nu v-am uitat, va citesc cand am timp, dar mai rau stam cu scrisul
Olimp bine a zis Samiruta, nu poti forta lucrurile astea..
Dar eu sper sa se intample natural la voi, de ce nu? relax, vancanta si dubla portie de iubareala
Daca totusi nu merge asa, sunt sigura ca veti ajunge la o rezolvare,, totul este sa nu lasati sa treaca nici prea mult timp...
Ah, si bravo ca rezolvai cu tranzitul
Raissa sper sa te reglezi la ciclosul urmator,, am mai auzit asemenea cazuri.
Ioana imi pare rau ca ai descoperit balariile alea,,,ai fost la eco?? ar trebui sa mergi cat mai repede sa vezi ce si cum si poate iei clexane ptr urata aia de homo..(apropos, io nu pot intra la buburuze)
Imi Olimp,mercic de intrebare Nu vreau sa intru in detalii aici, dar daca tot m-ati intrebat , va spunem ca suntem bine Cu tot tacamul de greturi cat e ziua de lunga si chiar si noaptea, cu mii de pofte si de cele mai multe ori nici nu gust din ceea ce vroiam,,daca am vazut ca am obtinut, gata cu pofta Nu mancam carne deloc, doar fructe si legume...si NU NUUU ma vait, DELOCC!!! am doar o buburuza fitzoasa si gretoasa
La eco mergem peste 2 sapt si speram sa fie totul bine..
Mona ce pofta mi-ai facut matale cu cashul proaspat
va poopic pe toateeeee si ma gandesc cu drag cand vom impartasi si alte experiente, nu doar din astea despre infertilitate..
olimp spune:
jaguarule
asa este trebuie sa gasesc echilibrul perfect in toate , si rabdare , si timpul potrivit sa nu las sa treaca prea mult , si sa-i dau o vacanta psihicului si fizicului din toate povestea ....ufff greu dar necesar
am rezolvat , ce bine e cant te golesti !
ma bucur ca esti bine , ce mai conteaza niste greturi si mancare fara gust cand ai buburuza la purtator...
olimp spune:
buna dimineata
azi am fost tare matinala , nu am prea putut sa dorm , am avut un somn agitat ...deci naspa acum ma simt obosita
simonia eu nu m-am lovit de chist ovarian dar stiu ca de la o colega de servici care avea chist de 7 cm ca ia dat picaturi de tinctura de zmeur si inca ceva , nu am intrebat exact ce dar s-a resorbit in 3 luni era de 1 cm .
am mai auzit si de punctionarea chistului , dar nu stiu sincer ...poate te ajuta fetele care au avut .