FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
da azi am incept dieta ! deja mi-e foame imi vine sa merg sa ciugilesc ceva , cum e mai rau , dar ma abtin !
fetelor pe unde sunteti ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ImiMS spune:
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
imi , macar stiu ca nu sunt singurica
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ImiMS spune:
'Neatza...va urmaresc....dar nu am nici o noutate...doar ca mi-e somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
nici eu nu am noutati , temperatura bazala de ieri a inceput sa scada , astept " zana" , dar vreau sa ma deconectez de subiect si sa nu ma mai cramponez atat caci nu-mi face bine. De azi am zis ca incep altfel , vreau sa slabesc , sa merg in concediu si apoi mai vedem.
DaniellaSM spune:
Salut sunt si eu pe aici, dar multa munca incepe sezonul Toamna iarna si am la facturi ,de sa mi le pun si in cap!
Olimp am slabit 5.300 kg, de cind am inceput cura aia drastica de saptamina trecuta am trecut pe niste pilule naturele( 8 pe zi), si imi mai taie pofta de mancare, si de 2 sapt. fara paine .
Acum ma urc o data la saptamina pe cantar ca sa vad ceva rezultate.Mai am de slabit inca cel putin 5kg pina merg acasa, si ideal ar fii 10KG , la inaltimea mea de 1.62 sunt foarte petite.
Olimp iti recomand Ibiza ca holiday , e superb ,si in special insula Formentera e ca in Caraibe nisip alb, apa de o culoare superba si liniste de vis!!
abia astept sa merg si eu putin in concediu chiar daca acasa de data asta!
o zi faina va doresc, si hai Romania !!
vineri seara ceremonia de deschidere, iar aici e un chaos pe sosele si trenuri!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
daniella
eu de azi am inceput , dar nu voi lua nici un fel de pastile , doar cele indicate de dr ginecoloaga adica vitaminele , sper sa le fac fata cu brio caci oricum imi cresc pofta de mancare...
super 5300 gr e tare de tot si eu vreau sa scap de ele caci nu ma mai pot uita in oglinda ! , glumesc doar ca nu ma simt confortabil.
cu concediul...astept sa vad , multam de idee.
olimp spune:
simonia pentru putin , nu prea stiu multe despre chisturi