FIV in Ungaria 166

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Neatza fetelor!

Olimp...vin si eu la masa...pot,pot???????Hai te roooooooog, promit sa stau cuminte si sa pap tot,tot,tpt

Mona
...PK pleaca maine si se intoarce in 15 august.Bafta,sa iasa bine analizele si sa iei cea mai buna decizie in ceea ce te priveste!
Raissa...asa e, saptamana asta dau bani si cealalta ii iau...diferenta e doar ca dau de minim 5 ori mai mult decat primesc...Nu e moca la vot,dar nici nu se omoara nimeni cu banii
Bafta cu tratamentul,sa-ti foloseasca.Asa e si zana mea,punctuala mereu,n-am ce sa-i reprosez in sensul asta

Weekend placut sa aveti....ca deh...e vineri deja

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi intrerea este liberea !stai putin ca-ti trimit invitatie de VIP......permitem si supliment !

eu inca mai rectific pe ici pe colo pe unde nu am reusit ieri sa tremin...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna!
Raissa - Spor la AC-uri si sa fie cu folos dupa terminarea lor. Bafta!!! Atat HSG cat si histero trebuie sa le fac in primele 10-12 zile dupa CM. Fie-ti gurita aurita! Visele noastre sa devina realitate!
Olimp - Doctora mi-a zis ca daca ma hotarasc sa merg la dr. Chiroiu imi da nr. lui de telefon. Merci oricum. Deocamdata voi sta cuminte si saptamana viitoare voi face culturile si Papa. Tu cum esti? Ai terminat cu ultimele retusuri? S-aveti un weekend plin de musafiri distractivi!!!
Imi - Data de 15 August e aproape la limita pentru a face procedurile cu PK. Dar sper sa reusesc sa fac cel putin histero cu el. Nu de alta, dar deja am istoric la el. Nu te mai gandi la cati bani o sa donezi weekend-ul asta. Poate na va trebui sa-i donezi in alta parte. Va doresc sa va simtiti bine si sa va distrati din plin.
La multi ani! - pentru toate Ilenele si toti Ilie, tuturor care poarta nume derivate din acestea!
O zi cat mai faina tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp....poi eu nu primesc invitatie de VIP??!!Atunci NU MAI MERG!!!
imi,stiu...distractia intotdeauna costa (si nu putin de cele mai multe ori)...Dar gandeste-te ca intr-o zi,cand o sa faci si tu botez,ca o sa vina si ziua aia,ai sa vezi , vei primi inapoi.Si atunci....ce vei da tu de bauuut!!!Nu scapi!

Mergi la inceput

Mai fetelor...sa ne intelegem...aici e loc de un singur VIP in ceea ce priveste invitatia la masa a lui Olimp, care e si moca bine inteles...si acel cineva sunt EU

Mona...macar incearca sa iei legatura cu el,sa vezi cand te primeste...Cineva i-a scris zilele astea ptr o programare si prima zi libera dupa CO era 20 septembrie!!!

Raissa...daca ajuta DD sa fac si eu candva botez,eu voi face doar in familie...cu 2-3 prieteni apropiati...Nu sunt genul care sa invite multa lume ca sa adune bani si cadouri...vreau ca cei care vin sa se bucure din suflet alaturi de noi,sa nu simta nici o obligatie!

Olimp...pazeaaaaaaaaaaaa...ca vin!!!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

oh fetelor ce-mi faceti , dar nu va ciondaniti !

imi tu esti VIP de Mures !
mona VIP de Baia Mare !
raissa VIP de Romania ! ( nu vad din ce oras esti )

va astept pe toate

raissa ba sa vii , pune-ti fundul in si treci la Cluj...
imi tu ai noua deci treci si tu la volan...
monavstiu ca a voastra e la reparat , dar...gasesti tu o ocazie...

imi banii cum vin asa se si duc , eu de mult nu mai stau sa contorizez cati vin si cati se duc ca m-as lua de cap...

mona am treminat retusurile, am papat o felie de lebebnita proaspata si rece... si astept invitatii ( si pe voi )..
eu zic ca poate ar fi mai bine sa faci si histeroscopia mai repede sa nu astepti pana in august , nu de alta dar daca trebuie sa-ti reteze polipul sa ai timp de refecere pana atunci , sa poti trece la FIV cum ai planuit. Nr mobil personal il am si eu a lui Bogdan Chiroiu.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

amina cum esti , ne dai o veste buna...?
cum te simti , hai si tu la o felie de tort

restul fetelor - ce face-ti ne parasiti ?

Mergi la inceput

Asa nu ma mai joc...cum adica...Raissa VIP de Romania????
Nununu.sa faca bine sa zica orasul...ca asa nu merge

Pofta mare si distractie placuta sa aveti...eu vin data viitoare,sa nu impart cu atata lume bunatatile facuta de tine

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

imi

fetelor vreau sa va intreb , care ar fie cea mai buna dieta de tinut ? acum ma refer ..nici prea saraca in valoare nutritiva daca vreau un bebe . stiti am cam intrecut masura...nu ma mai incap hainele si sunt

eu miscare sustinuta nu am voie , operatia la ochi -fara greutati si efort toata viata , problemele cardio- nu pot face iar efort sustinut , si kg-mele imi dau tracoale.....

Mergi la inceput

Olimp...si eu asa vrea sa stiu secretul...ca nici eu nu ma luad cu kg

Fetelor, PK m-a lasat azi masca.
Mi-a trimis rezultatul analizelor, toate sunt acum in intervalul de normalitate, inclusiv prolactina...yuhuuuuu.AMH a scazut putin, de la 1.6 acum e 1.2...tot nu e rau zic eu!
In schimb a facut referire in mail la ceva ce am discutat cand am fost acolo...eu nici macar nu indrazneam sa cred ca-si va mai aminti cine sunt si ce vreau...La Zadori mereu trebuia sa-i amintesc tot felul de lucruri...PK in schimb zici ca-i un alien...isi aminteste si micile amanunte ale discutiei purtate cu mine.I Like IT

AJUTA-MA DOAMNE!!!

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput