FIV in Ungaria 166

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Raissa...multumesc de urarai.Azi ma asteapta curatenia...deci ioc odihna...Pfffff,si saptamana viitoare iarasi sunt in comisia de votare,deci inca un weekend dus
Bafta sa ai cu tratamentul...vine ea si vremea noastra

Olimp...spor si tie...Ce gatesti bun ptr musafiri?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

raissa vad ca ne pandesti si tu , se pare ca cam toata lumea incepe batalia din toamna , sti important este sa iesim invingatoare , apropo trebuie sa iei AC din prima zi de menstruatie ? intreb si eu caci nu am luat niciodata...

imi ce la gatesc ? , sunt mai nu prea am idee , poate ma ajutati voi ?

eu acum sunt focusata pe cutratenie , locuiesc pe un bulevard circulat din Cluj si nu vreau sa va spun cum se depune praful , plus m-a mancat in freza si mi-am cumparat in sufragerie covor negru din ala mitos.... este aspirator de scame si negru unde mi-o fi foast capul...nu stiu

de mancare ...HMMMMMM cred ca ceva usor , deocamdata am burdusit frigiderul cu lebenita , pepeni galbeni si cantalup
ma gandeam la ceva mai putin gras , e cald si nu prea stiu ce pofte sa aiba acum pe caldura , eventual niste fripturica fara multa grasime din aia care se face la punga Knorr , cava cartofi natur , salate , vegetale , vinete, nu stiu inca exact, dar berea este deja la rece din aia cu alcool pentru ei si...din aia cu lamaie usoara pentru doamne

ma gandeam si la un tort cu fructe si crema cu iaurt ceva racoros ...sau inghetata ?

mona cum esti , ai gasit o solutie cum sa impusti ambii iepuri de-o data...?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

fetelor am iar niste dureri de burta...ca de menstruatie , sper ca nu imi face iar o surpriza si vine mai repede cu o saptamana ca luna trecuta

ma tot uit in " chiloti " inca nimic dar la cum se prevesteste...nu cred ca scap...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

mi-am facut si test de sarcina e negativ ....... , asta e nu mi-am pus prea multe sperante , stiam ca sansele sunt mici , eu nu am mai reusit sa raman ...de mai bine de doi ani si jumatate....

poate toamna ne va aduce la toate bebele mult asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

limp eu am ratat inceputul povestii tale de luna asta (doamneee, zici ca vorbesc despre un ziar care apare lunar), dar: scriai ca "simti" ca vine mai repede, adica esti la o saptamana-10 zile de la ovulatie. Deci, fie ai facut IA, fie ai facut "sex din interes"...apoi, zici c-ai facut test de sarcina: adica ai facut test de pipi? Pai ce sa-ti iasa? ochii! ca doua liniute nu ies decat daca le desenezi cu o carioca.
Hai, relax, ca ori e neconcludent testul, ori...vine luna urmatoare, ori...vine fiv-ul norocos

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

ari ai reusit sa imi adici innapoi....... zambetul pe buze , da am facut "test pipi" si " sex din interes" , oricum stiu ca usor ma indrept spre FIV , doar ca astept toamna , sa treca cele 3 luni de care imi zicea doctorita sa mai "incerc naturell" , una s-a dus , mai sunt doua....

nu vreau sa-mi pierd speranta , apropo de carioca , pe bune ca imi venea sa trag cu pixul rosu o a doua liniuta si sa-i arat sotului , dar mi-am dat seama ce gluma macabra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna seara!
Olimp, Madanan - Multumesc de raspunsuri.
Madanan, sa stii ca si eu trebuie sa fac acest histero, exact pentru eliminarea unui polip. M-am gandit ca voi face mai intai HSG -ul si dupa aceea voi face histero. Nu a trecut nimeni prin procedura de histeroscopie operatorie la Budapesta? Am citit eu pe undeva, pe ceva forumuri, despre persoane care au efectuat in aceeasi zi ambele proceduri. Mi-am zis asa: daca tot imi da somnifere sau alte licori asemanatoare, vreau si eu sa scap de ambele proceduri intr-o singura zi. Da poate gresesc si intr-adevar histeroscopia operatorie nu se poate efectua in aceeasi zi cu HSG. Nu radeti de mine daca gandesc prostii. Deocamdata voi face culturile si Test Papa, dupa care voi purcede a scrie lui PK despre situatia reala, sa vad ce zice si ce oferta imi face la cererile mele. Fetele care l-ati vizitat mai recent, nu stiti cam prin ce data se intoarce la munci? Ar fi tare bine daca as reusi sa rezolv treburile astea complicate la urmatorul CM. Pentru HSG mi-a si dat doctorita recomandare direct pentru Clinica de Recuperare la dr. Bogdan Chiroiu. Da, sincer am ceva retineri si as tinde spre un ginecolog si nu radiolog. A facut careva HSG la Budapesta?
Imi - Distractii placute la evenimentele din weekend. Cam multe evenimente adunate, dar ce sa-i faci, trebuie sa faci fata!
Olimp - Of! Stiu si eu ce inseamna covor inchis la culoare. Au ai mei jos in sufragerie un covor pe fond bleumarin inchis si e ditamai imens. Si sa nu zic ca se vede orice scamuta cat de minuscula de la distanta! N-o sa-mi iau covor pe fond foarte inchis la culoare, niciodata! Si sa fie gratis, ca nu-mi trebuie! Faci tort cu fructe si crema de iaurt? Vin si eu la o felie!
Va pe toate si numai bine!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp...da,AC din prima zi de menstruatie.Nici eu nu am mai luat de ani buni,vreo 7 cred...am intrebat medicul cum le iau.Nici nu visam vreodata ca o sa mai iau.Dar uite,ca nu se stie niciodata...
Esti o "figura" ,cum sa te gandesti tu sa-i faci sotului tau o asemenea glumita?Sa tragi cu pixul rosu inca o liniuta,mai , mai!!!Poate aveti noroc si iese ceva in urmatoarele doua luni si va veti putea bucura pe bune de doua liniute rosii amandoi..Dar ce de bunatati ai facut azi!!!Hai ca vin si eu la masa!!!Ma primesti?
aristica,asta cu "sex din interes"a fost tare.Recunosc termenul
.Noua nici "din interes" nu ne iese nimic,altele fac o data din placere si ....au dat lovitura!!Hmmm!!
mona,eu am facut recent HSG ,dar la Interservisan nu la Recuperare.Cu rezultatul am mers la ginecolog pentru interpretare.Hsg se face in mod normal pana in ziua 12 a CM,imediat dupa menstruatie.Despre histeroscopia operatorie care urmeaza s-o faci,nu stiu,dar are si ea un interval de timp in care se face?Intr-o anumita perioada a CM sau nu conteaza?In functie de asta vezi cum iti planifici.Oricum iti doresc succes,sa scapi de polip cat mai repede,poate , poate vine si la tine o minune mica...dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

imi,draga nu fi supi,saptamana aceasta dai bani,....dar saptamana viitoare iei bani,daca faci parte din comisia de votare...nu e "moca".
de azi am inceput tratamentul cu AC,mi-a venit Cm fix....mai,dar FIX la 28 zile...nu cumva s-mi intarzie,Doamne fereste!!!
toate fetele

Mergi la inceput

mona, raissa

neata fetelor , si HSG si histeroscopia se fac imediat dupa menstruatie , maxim ziua 10-11 , eu ambele le-am facut prin ziua 7 -HSG si 6 histeroscopia , este mucoasa uterina mai subtire se vede mai bine si nu afecteaza o eventuala sarcina .

eu am facut HSG la Recuperare la Bogdan Chiroiu , e super Mona ti-l recomand cu incredere , interpretarea ti-o face si el si poti duce CD-ul si la ginecoloaga si interpreteaza si ea , important este ca cel care-ti face sa lucreze ok. Eu am numarul lui de telefon mobil daca vrei.....costa in jur de 300 ron

fetelor sunte-ti invitate la o felie de tort cu fructe , ce-i daca am musafiri , unde sunt doi incape si al treilea...nu ???

raissa ma gandeam la testul mazgalit cu carioca , eu cred ca sa fi fost in locul lui si sa primesc asa o " glumita" il ma strangeam de gat , chear ca nu gandesc cateodata !!!!!

Mergi la inceput