FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 13
mona19 spune:
Imi - Pai eu nu-mi fac programare la el pentru consultatie initiala! Eu oricum trebuie sa-i comunic un nou rezultat de analize. Stiu ca primele consultatii dureaza atata, dar nu cele ulterioare. Sper sa ajung in august la el.
Olimp - Sa stii ca vin si cu masinuta noastra. E ea mai de moda veche, dar mie tare, tare draga. Nu stiu sincer daca o sa ma pot desparti de ea vreodata. Chiar povesteam cu o cunostiinta, care s-a despartit exact de acelasi tip de Daciuca (ca despre asta e vorba) ca nici ei n-au avut probleme majore cu ea. Pot sa declar ca in afara de tablarii (care intr-adevar sunt foarte slabe), mici retusuri, vopsit si schimbat baterie, motorul si in ziua de astazi e ceas!!! Si cum si la noi e prima masinuta, si Doamne cate amintiri super faine avem cu ea, va dati seama ca mie tare, tare greu sa ma despart de ea. Si daca e totusi vorba sa ne luam alta, asta va fi numai si numai din cauza tablariei si nu din cauza motorului. Deci, pazea ca vine !!!
floryma spune:
am intrat sa va urez un we placut sa va pe toate.
pe mine m-ati lasat cu atatea cate tot faceti voi...nu se mai poate in we asta trebuie sa se lase cu ceva praji si ptr mine...ma primiti.
raissa si mona....tin pumni stransi.
olimp....relax si pe langa "dragoste din interes" mai baga si ceva "din placere" si sa vezi atunci ca nu este nevoie sa faci tu cu carioca rosie liniuta...o sa iasa garantat.
imi...asa frumos descrii tu acolode pk incat m-ai facut sa fiu nerebdatoare sa treaca timpul mai repede si sa il cunosc si eu in persoana . cat despre Soroc...sper sa nu se supere si sa ma alerge virtual( mi-ar fi placut sa intre ea sa dea vestea cea mare) ...dar nu ma pot abtine sa nu zic ca am vazut cea mai frumoasa fetita ever cu niste obraji perfect rotunzi si bucalati marca Zadori.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
ImiMS spune:
Hei...Floryma...ce veste minunata!!!!!!!!!!!!
Felicitari Soroc...sanatate multa si numai fericire sa va dea Dumnezeu!!!
Ceea ce scriu despre PK e chiar realitatea...mi-a placut mult de OMUL acesta!!!
Mona...am inteles.Tu stii mai bine cum e,esti de mai multa vreme pacienta lui
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
olimp spune:
soroc felicitari ! sa-ti tariasca bebelina...
floryma ai si tu bilet marca VIP de Bucuresti ! te astept si pe tine asa imi place...ma simt bine inconjurata de prieteni
imi ma BUCURRRRR de rezultatul analizelor , sunt bune YupYYYYYY , o sa ai un WE minunat !Si de PK ...numai de bine, super tare omul !
mona te inteleg perfect si eu ma atrasez de obiecte , sotul imi spune ca nu-s normala dar eu ...stiu ma doare sufletul sa arcund cate ceva ce imi este drag
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Neata fetele,
Weekend yesssss!!
eu nu sunt in concediu muncesc pe branci aiciuca cuminte ,
Olimp si eu ceva VIP sunt???hai ca de Satu Mare nu ai trecut pe nimeni, !!
Ai zis ca ai pepene in frigider , am mancat la cineva la un party , jumate de pepene galben cu inghetata asortata (mai multe gusturi culori) si ornat cu capsuni !!! super arata si usor de desert mai ales ca acasa e cald!!
Imi , tot din chef in chef !! ce ma bucur ca esti happy cu PK , parca iti ridica moralul un Dr cand are habar de cazul fiecaruia
Va urmaresc !!!! un weekend fain sa aveti !!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
daniella
preferi Londin VIP sau Satu Mare VIP
ce deliciu de desert , HMMM imi dai de gandit caci am si inghetata de mai multe tipuri in congelator !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Olimp, prefer de Satu Mare ca acasa mie sufletul ,doar cu creierul sunt aici in Romanica mie inima , in strainezia asta tot strain ramai pot sa ti ridice astia statuie!!
cu pepenele sa stii ca e foarte rapid ,fata cu party-ul a rezolvat in 5 minute toate portiile a si a mai pus si un pic sirop de caramel si capsuni ,un deliciu !!ma ling pe buze dar nu sunt geloasa ca si eu merg maine la o zi de nastere romaneasca (Maramu&Satu Mare&Cluj&Galati si Valcea(multe natii o sa fim), sa vad ce pregatesc prietenii mei( una mica feliuta de tort am sa mananc si eu, doar una si bineinteles mi au promis bere cu lamaie yehehe!!
Va invit pe toate virtual la compania unde lucrez la un Fashion party pe terasa deseara ,(daca ploua avem umbrele problema e ca doar snacks bar o sa fie si bautura sa mi pun si in cap!!So let's partyyyy!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
unde sunte-ti fetelor !
musfirii incep sa apara, ma tot uit pe geam dupa voi , nu stiu cum aratati dar ma uit dupa voi , hade-ti la inghetata si prajitura si ....lebenita rece !
mai trag si eu cate un ochi pe la voi , printre invitati , sunte-ti molipsitoare tot aici ma trege ata la laptop sa vad ce ati mai facut, mai trag cu ochiu si pe la "babute"
sa aveti WE fain !
olimp spune:
buna dimineata fetelor !
sa aveti parte de un WE minunat !
imi succes la maraton ! sa iesi pe locul I !
daniella cum a decurs seara ? obosita ?
fetelor multi la toate ...mona
floryma
eu sunt obo dar e bine , m-am trezit de dimineata devreme caci asa-i sta bine unei gaszde ospitaliere ca mine....