Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Kimmy spune:
Buna dimineata
Am dormit surprinzator de bine.M-am mutat in sufragerie,si am stat cu geamul larg deschis
Diana ,cat ma bucur ca suntem la aceeasi odisee din nou!
Wow Delia,ce bebelina maricicaaaa .cred ca nu mai dureaza mult pana va lasa acasa,nu?
Fleur,chiar ca e un frumusel feciorul
Of Porumbita,ce situatie nasoala ,sper sa treci cu bine,orice ai hotara cu dr.
Eu nu stiu ce e cu mine,beau cacao cu lapte caldut,asa cu tonele,si apoi imi trebuie pepene rece hahaha.La ce tratamente imi supun stomacul .Ieri dupamasa mi s-a pus pata pe salata de cartofi,si m-am apucat pe la 7.Mare greseala.Dupa 10 minute deja aveam cu 2 grade mai multe in casa
_
Mamica mandra 35+Emma Iulia
AMR 3+
Povestea noastra
Pusi spune:
Neata buna burtici si mamici,
Eu raportez o noapte la fel de proasta ca si celelalte..pe la 4 m-am trezit toata transpirata, mi-am schimbat,si am mai reustit sa adorm pana la 7.
Kimmy,
Eu in primele 2 trimestre (cand nu puteam bea cafea) am poftit la lapte cu cacao, si am baut f. mult. Acum, am revenit la cafea.
Fleur,
Am vazut pozele noi cu Eric..e tare frumusel...si il vad mare si zdravan.
Dianami,
Multumim pt. sfaturile tale pertinente, de mamica cu experienta. Pt. noi, cele aflate la prima nastere, ne sunt de mare folos.
Delia,
Laila deja e marisoara..nu mai e mult si o iei acasa. Cat despre tati...no comment.
Porumbita,
Imi pare rau de problemele tale, insa asa cum zice si Diana, poate e mai bine sa astepti pana dupa nastere, sau sa te asiste la cezariana si chirurgul. Si eu am vrut sa fac o colonoscopie in trim 2 de sarcina (cred ca ma bantuie si pe mine ceva hemoroizi..nedurerori pana in prezent), doctorita de familie mi-a interzis categoric. O sa fac dupa nastere.
Fetelor,
Analize mai faceti acum, la sfarsit de sarcina? Eu am facut saptamana trecuta secretie de col (totul curat). Saptamana aceasta mai repet toxoplasma Igg (nu sunt imunizata si avem si pisica in casa) si listeria (in ultimul trimestru mi-am facut putin de cap cu aliemntatia: salata de vinete cu maioneza de ou crud, branzica nepasteurizata,etc.).
37+ Sara
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
stefulici spune:
Buna fetelor! Eu vin de la odiseea mai-iunie si am o propunere ptr voi, sper sa nu deranjez... am fost nevoita sa fac cezariana si am ramas cu o trusa de epidurala si fiola ( o dau la 150) , cine e interesata rog sa trimita un mesaj privat sa vorbim.
Multumesc!
Kimmy spune:
Fetelor pe mine de o ora ma doare spatele ca la menstruatie.Si cred ca tocmai am avut o contractie,ca pana acuma le aveam pe la zona buricului,si asta a fost asa pe sub burta.Am luat un no-spa,si stau in pat
_
Mamica mandra 35+Emma Iulia
AMR 3+
Povestea noastra
Porumbita spune:
Citat: |
Simt ca ne paste si pe noi un puseu de crestere. Am citit si eu despre asta, dar mai intreb sa fiu sigura: cum se manifesta mai exact? |
mananca/suge mai des/mult ca de obicei;
stiu ca la un puse de crestere, undeva spre o luna parca am stat o zi intreaga cu el la san, [auze super scurte de maxim 5-10 min....
Porumbita spune:
am fost la chirurg azi dar nu se baga; mi a zis ca si infiltratiile simple cu xilina sunt prea invazive si se declanseaza nasterea...
mi a zis sa iau diverse ceaiuri/creme(care nu crede sa ma ajute prea mult) etc si detralex pastile;
doar ca pt astea tr sa astept ok ul doctorului (care are operatii pana pe la 12) ca inteleg ca nu se recomanda in sarcina....
o sa vb sa vad dc putem aranja sa fie si un chirurg care sa faca asta atunci cand o sa fie cezariana... si pana atunci sa gasesc o sol sa supravietuiesc la durere si imposibilitatea de a sta jos
ARUBA spune:
Fetelor, nu stiu ce se intampla dar vad ca majoritatea care suntem pe ultima suta de metri incepem sa cedam nervos.
Eu de 3 zile sunt la pat, am contractii si dureri noptile, nu dorm, ma apasa ft tare jos, n-as zice ca ma doare osul pelvian ci doar ligamentele pt ca toata noaptea bebe se misca si impinge in jos.
Sotul lucreaza de zor la camera lui bebe, eu fac ultimele comenzi pe net, am gasit un sticker gigant pe care trebuie sa il lipim pe perete, un copac ft dragut cu flori si animalute.
M-am deprimat ca nu am gasit baldachine frumoase, aveti vreo recomandare? Mie imi placeau cele de la bebedesign, dar nu livreaza decat comenzi peste 200 lei si a mea ar fi de 100 si chiar nu mai am ce sa mai iau de la ei.
Incep sa resimt oboseala si sunt maxim hormonizata, imi vine sa plang din orice, inclusiv daca nu mai avem paine mie imi vine sa plang... Ma oftic ca nu pot sa ma odihnesc acum, inainte sa vina bebe, o sa o preiau direct epuizata si nu stiu ce o sa iasa
Sper sa fie cum zic toate femeile, ca dupa ce nasti uiti tot greul sarcinii, pt ca altfel, sincer, incep sa am dubii ca voi mai face al doilea bebe asa cum imi doream pana recent. Diana, Delia, tot respectul pt 4!!!
Porumbita: imi vine sa plang si de mila ta, mi se strange inima cand citesc prin ce treci. Nu am vreun sfat sa iti dau, dar sa stii ca sunt alaturi de tine.
Fleur: felicitari pt progresul lui Eric, e asa scump!
Dianami: multumim pt sfaturile despre alaptare, imi place cum te exprimi, plina de informatii si totusi nu pui presiune pe noi, cele incepatoare. Esti o mamica model si ma bucur sa te avem printre noi! E mare lucru sa stii cum sa dai un sfat, fara sa ai o atitudine de superioritate.
Roxypuy: sa pui poze cu camera!
37+ Ana Grace
adarev spune:
Buna dimineata , fetele.Va urez o zi buna si va anunt ca Nectarel suge la piept . Chiar imi pare bine ca-mi era ca pierd lactatia. e tare dragalas. Delia, ma bucur din sufletyt ptr. Laila. Va pup pe toate.
Ada
Porumbita spune:
adarev ce veste minunata!!!
aruba; eu tocmai m am decis ca nu mor caii cand vor cainii asa ca trag de mine si o scot eu la capat cumva... familia a inceput sa ma preseze sa fac cezariana mai repede, stiu ca de mila mea ma bat la cap dar nu ma prea ajuta; sunt decisa sa il tin pe bb atat cat e bine pt el... vad eu cum ma descurc intre timp....
e mai greu cu baiatul mai mare; el are o legatura speciala cu mine si e cum zice dianami, mamometru... reflecta starile mele...asa a fsot mereu si ii e greu sa ma vada doar in pat desi il tin lanaga mine sa vb/ne jucam
dar simte ceva.. ieri in drum spre doc l am lasat la gradinita
m-a intrebat de n ori dc il mai iubesc, dc tati il mai iubeste..
desi in fiecare zi primeste aaceste asigurari.
mi a venit idea sa ii spun ca asa cum el iubeste si pe mami si pe tati si noi il vom iubi si pe el si pe fratior...
37+
ZIZOU spune:
Nectarel Dragonel s-a facut baiat mare. Felicitari Ada, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau.
Porumbita, imi pare asa de rau, poate totusi pastilutele alea te vor ajuta un pic. Stiu ca sunt niste colaci speciali de pus pe scaun, ai incercat? poate reusesti cu aia.
Delia21, Laila castiga in greutate foarte bine. La fel ca mama ei este o luptatoare.
Kimmy, Aruba nu va inghesuiti fetelor sa nasteti. Mai asteptati putin.
Eu am avut o noapte un pic mai buna, dar acum cand vad cum creste temperatura de la un minut la altul ma ia depresia!
33+
AMR 6 saptamani