Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna, fetelor

noi am avut o noapte mai obositoare, a supt din 2 in 2 ore.nu am renuntat inca la supliment ii mai dau 1 data la 2 supturi, noaptea papam alungiti in pat.
azi avem 3 saptamani si 4,400kg!
aici la 21 de zile se face un test pt maladii genetice trebuie sa ii iau un esantion de pipi si sa il trimit.
in rest, ma mulg sa las un biberon sa pot iesi un pic la cumparaturi. am de luat tampoane pt mine si cateva chestii pt el: suport de capsor pt scoica auto, apa salina si batista bebelusului. apropo, a folosit cineva batista asta?

epidurala si lactatie: nu cred ca are vreo legatura. epidurala si peridurala stiam ca e acelasi lucru. rahi e altceva, dar la ambele ramai perfect treaza.

termometru: in spital folseau din cel cu mercur care se pune sub brat. asa ca aM CUMP. SI EU LA FEL DAR CU CAPAT FLEXIBIL se fol. axilar sau rectal. eu l-am fol. numai subrat, e f bun. cele pt frunte sau ureche nu sunt la fel de precise.

roxi25, eu am facut cezariana la 38sapt 3 zile si nu mi-a facut nici o dexa (e vb de injectia pt maturarea plamanilor, nu? ) bb nu a avut probl de respiratie.

va pup, ies si revin mai tarziu

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleur,eu am Batista bebelusului,dar nu am prea folosit-o,Mai mult o folosesc acum sa ma distrez cu fi-miu.Daca bb nu are muci,nu-ti trebuie neaparat.
E buna la casa omului ca scoate mai bine mucii ca orice pompita,desi arata tare ciudat cum se monteaza la aspirator.

Aruba,o sa dai repede jos kilele mai ales ca nu ai asa multe.Eu am dat la sarcina trecuta 25kg in 3 luni.Pina la botez am aratat uman.Ultimele 7 sunt cel mai greu de dat jos...acolo ai nevoie de rabdare si mult sport.

Ma apucasem sa recitesc jurnalul lui Lucas si mi-am amintit de un sfat pentru cele care nasc natural si au probleme cu hemoroizii.

Porumbita,mi-am amintit ca eu am primit in spital un prezervativ cu gheata in el pe care-l tineam pe locul epiziotomiei sau pe hemoroizi.Ajuta grozav de mult,incearca.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Multumesc de raspunsuri feteler!

O voi transporta in scoica de la spital, si mie mi se pare mai safe, doar ca nu stiam daca e ok si pe distante mai mari cand sunt atat de mici.

Daconst, eu sincera sa fiu as vrea sa se declanseze nasterea mai devreme de programare, mi se pare sinistru tare sa mergi la spital fara nici un simptom sa te bage la taiat ! azi m-am apucat de periat mochete, aspirat etc poate, poate

Aruba mie vara nu-mi place sa stau fara oja la unghiile de la picioare, la maini nu e o probleme, de aceea intrebam daca trebuie sa fie si la maini si la picioare sau e suficient doar la maini.
uite ca ne-a lamurit Ali

Cu anestezia sper ca am inteles bine, rahi + epidurala combinat.

Hai Miruna de Carmina

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> AMR 1s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur la multe saptamani,luni ,ani lui eric
ce repede trece timpul si noi avem azi 2 sapt si parca nu imi vie sa cred ce repede a trecut...
spune mi te rog cum iti dai seama ca mai are nevoie de supliment?nu adoarme sau ii dai pur si simplu?si acum la 3 sapt cam cat sta treaz peste zi?

al meu si azi a dormit non stop deci trebuie sa ma pregatesc din nou la noapte cu siguranta.am vrut sa mergem acum afara a dar a fost tare agitat si acum doarme la mine pe burta.cred ca l a durut burtica.voi le dati ceva ptr burtica?azi a tras si niste parturiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ali si al meu seara este agitat , am evitat de a mai iesi seara cu el afara ca am venit si mai agitat decat este in mod normal .
Eu ii dau ceai baby drink 25 ml de 2 ori pe zi , uneori si o data si este si pt colici , cred ca-l mai linisteste .
Eu nu stiu cat trebuie sa suga la san (ca timp) mi se pare ca la un moment dat ma ia pe post de suzeta , trage la intervale cam mari de timp si daca vreau sa-i scot sanul din gura deja incepe sa planga
Ziua nu avem probleme cu statul in patut , dar cand vine seara parca il pui pe spini . Mai devreme l-am pus in patut , a inceput sa planga , i-am mai dat un pic de tzatza si acum sta in patul nostru , acolo poate sa doarma
Nu stiu uneori mi se pare ca nu ma descurc si nu stiu ce sa-i fac cand este agitat si plange , vrea o tzatza non stop , ma doare si spatele de la pozitiile de alaptat , sper sa nu cedez si sa-l trec pe LP , copii din spital dupa masa de LP dormeau de nu aveau aer , iar al meu cu tzatza este non stop .
Mai m-am plans putin , acum sper sa am o noapte usoara . Va pup si va doresc o noapte racoroasa

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, multumim, la fel lui Denis!
Cu suplimentul, mi-a zis pediatra sa-i mai dau atat timp cat observ ca nu se satura numai la san dupa cca 30 minute (si sa nu-l las mai mult de atat la san, ca altfel oboseste prea mult si nu mai ia in greutate). Se satura inseamna refuza sanul, scoate mamelonul din gurita.
TReaz in timpul zilei sta poate cate o ora dupa supt, dar cateodata si adoarme imediat (ca acum, doarme de 2 ore dupa ce a cerut san in timpul zilei din ora in ora, pana la 1:00). Dupa cum vezi, nu avem nici noi inca un program bine pus la punct, dar nu-i bai, ce altceva am de facut. Acum de cand doarme am facut si eu un pic de ordine si de mancare.

Nu am mai iesit la cumparaturi ca e foarte cald si aici, peste 30. Barbata-miu alearga de colo colo, azi a avut reparatiile la masini in program, maine il trimit la farmacie. Apropo, batista bebelusului mi-a fost recomandata de pediatra pt ca bb are mucisori, cica e mai eficienta decat para. Daconst, nu stiu ce spui de aspirator , asta de care zic cica se aspira cu gura.

va pupicesc, sa aveti o noapte racoroasa.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fleur, zici tu ca la voi e cald? peste 30? Hai in vizita sa vezi cum fierbem noi la peste 40
Raportez ca am fost la dr azi si m-a trimis sa fac sambata glicemie provocata
ba mai mult, am constatat ca in ultima luna am luat 5 kg si nu pricep din ce. Mi-a dat doctora dieta, cu detalii si am constatat ca exact asa am mancat si pana acum. Deci nu priecep de unde kilogramele astea in plus....E adevarat ca m-am umflat la picioare si la maini, dar asta e retentie de apa...
Si ca bonus, aveam tensiunea de 13 cu 8 si m-a tinut la spital o ora jumate sa o monitorizeze si nu a scazut. Pana la urma mi-a bagat un no spa injectabil si a scazut-o la 12 cu 8 dar s-a panicat tare. Nu inteleg de ce 13 cu 8 e asa mare...

maine merg la parhon pentru alte teste de-ale mele de tiroida.
Noapte buna fetele!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ioana si mare grija cu tensiunea , poate si caldurile astea mari sunt de vina .
Fleur , daca nici voi nu aveti un program la 3 sapt , sa vezi la mine la 9 zile ce program are , seara dupa baie imi adoarme cel mai greu .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Salutare fetelor
credeam ca numai eu am probleme legae de programul lui bb
Cand am venit acasa isi pastra cat de cat programul din spital, dar cum a trecut timpul cum s-a dezordonat de tot. Azi a supt din ora in ora, l-a apucat plansul de foame si pe afara si la baita. Cand ii dadeam si lp nu aveam probleme, dar acum...nu stiu deoc cum sa procedez...
Va pup! Nasteri usoare fetelor care sunteti la rand, la mamici, bebei si burtici

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxi25

buna fetelor

roxy, acum m-am intors de la doctor, bebele e bine, tot cu capul in sus, dar se pare ca nu mai are cordonul in jurul gatului; am inca suficient lichid, a zis ca nu e cazul sa fac tns, ma mai duc peste 2 saptamani; mi se pare cam tarziu, dar intre timp mai tb sa fac analize

deoarece doctorul e in concediu intre 4-13 august, se pare ca am 2 posibilitati, cezariana fie pe 3 august, fie pe 14 august. Mi-a zis ca daca e pe 3 august, la 38 sapt si 1 zi, ar fi recomandat sa fac dexametazona. ma duc saptamana viitoare la consultul neonatologic si mai intreb atunci. Voi ce stiti?

34+

io retinusem k mergi marti pe mine acum ma cheama in fiecare saptamana (adik mi-a zis clar sa nu las sa treaca mai mult de 7 zile intre consultatii). dar sa stii k pana luna asta si mie imi zicea k sa vin la 3 saptamani si mi se parea cam mult, drept pt care ma prezentam la 2 sapt k sa stau lini eu nu am facut nici un TNS pana acum si mi-a zis k nu e nevoie dk e totul ok la doppler am constatat k este suupperrr aglomerat acum inainte de CO, eu nici macar n-am reusit sa gasesc liber pt control lunea viitoare si mi-a zis sa merg intre programari si ma baga el cumva mie mi-a spus ca in caz ca va avea el vreo urgenta ceva cand nasc eu si nu reuseste sa fuga de la o sala la alta, ma va asista dr stan (mana lui dreapta din cate am inteles).
eu zic ca este totusi cam riscant sa stai pana pe 14 aug sa-l astepti pe el...se poate declansa travaliul oricand dupa 38 sapt...ori faci ceza pe 3 inainte sa plece, ori vb cu el sa te lase pe mana cuiva just in case dk intervine ceva pana se intoarce.
de dexa nu stiu ce sa zic...mi se pare totusi ciudat k ti-a zis sa faci la peste 38 sapt...eu am 37 s si 5 zile acum si mi-a spus ca pot sa nasc linistita k nu exista absolut nici un risc pt BB...poate la ceza e altceva...poate stiu mai multe mamicile cu experienta

poop si ai grija de voi

Roxy
37+ AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput