Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)
Raspunsuri - Pagina 17
maria0408 spune:
Ali pentru individulitatea fiecaruia nu vreau sa fie nascuti in aceeasi zi. Vreau ca fiecare sa se bucure de ac.zi deosebita, sa fie sarbatorit si bagat in seama distinct.
valy27 spune:
si eu sunt la fel..tinand cont ca stau la pat=doar net-ul e sursa mea de informatie...iar ofertele sunt atat de diversificate..cate si mai cate..as lua de toate daca mi-as permite
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Dana - poate mai sta bb vreo saptamana jumate sa iasa leu Stai cu picioarele incrucisate :)) Pt ingrijirea tenului bebelusului se recomanda apa termala. Creme puteti folosi doar la indicatia dr. pediatru. Noi la Bianca am folosit creme pt dermatita atopica, in rest ii dadeam cu apa termala. Oare sunt singura care nu a cumparat/ pregatit nimic pt bb? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu AMR 3+ |
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.
ZIZOU spune:
Daconst pentru intarzierea nasterii e buna si metoda aceea contraceptiva de pe vremea lui ceasca. Aceea cu aspirina tinuta strans intre genunchi! Glumesc, sper sa nu te superi!
Eu am patit ceva ciudat azi. Am ametit de se invartea toata casa cu mine, noroc ca eram asezata ca sigur cadeam. A durat cam 3 min apoi mi-am luat tensiunea. Era 120 cu 70, iar la 5 minute 110 cu 70. Iar acum la jumatate de ora 106 cu 65. Poate fi de la faptul ca nu am mancat decat fructe pana acum jumatate de ora?
33+
AMR 6 saptamani
Daconst spune:
citat din mesajul lui ZIZOU Daconst pentru intarzierea nasterii e buna si metoda aceea contraceptiva de pe vremea lui ceasca. Aceea cu aspirina tinuta strans intre genunchi! Glumesc, sper sa nu te superi! 33+ AMR 6 saptamani |
Haha,facem orice pina la urma.
E sigur de la nemancat...ai facut o cadere de calciu,se pare.Ai grija de tine.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
valy27 spune:
legat de somnul lui bb noaptea: trebuie schimbat sau nu de scutec????
carmina-ce bine ca mirunica ta s-a copt cat trebuie
nastere usoara celor care urmeaza
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.
ARUBA spune:
Michelle, lasa ca tu ai o gramada de la Bianca, nici nu stiu ce ti-ar putea lipsi, poate doar un set de hainute noi daca vrei sa le aiba cea mica numai pt ea.
Dana: Sar'na de aprecieri, am luat cam 13 kg pana acum dar am noroc ca nu se vad asa mult, m-am mentinut bine la fata si nu par asa schimbata, dar in jos se cam vede. De sot nu pot sa ma plang ca ma bate Dumnezeu, e ft implicat, entuziasmat, mi-a suflat in fund toata sarcina. Doar ca acum cu pregatirile e ca un copil mare care vrea sa faca el pe toate, dar mi-e drag si asa si il las. E mandru ca vine fetita lui.
Sunt si eu cam la acelasi termen cu tine si Roxy, vedem in ce ordine vor veni bebeii.
Fetelor, am ramas socata azi sa constat o ditamai amnezia de gravida. Separam lucrusoarele ca sa le bag la spalat si m-am trezit cu un set de body-uri pe care nu imi aduc aminte cand/de unde l-am cumparat. Si mai mult decat atat, am gasit intre lenjeriile de patut un pachet cu 2 chestii la care ma uitam ca proasta, pt ca nu imi dadeam seama macar ce sunt. Dupa ce le-am desfacut am realizat ca sunt protectii impermeabile pt saltea!!! Astea e clar ca sunt de la targ ca erau in sacosa cu alte chestii de care imi amintesc, insa nici sa ma bati si nu tin minte cum de le-am cumparat. Daca nu le vedeam chiar vroiam sa cumpar zilele astea.... E oare posibil asa ceva?
Si mai am o problema zilele astea, am constat ca in urma acumularii de kg am ajuns sa ma frec intre picioare E oribila senzatia atunci cand port rochita, n-am mai experimentat niciodata asa ceva. Nu m-am iritat sau ceva, dar simplul fapt ca se ating picioarele acolo ma face sa am tendinta sa merg cracanata. Oare se retrage grasimea acumulata acolo repede?? .....Doamne, abia astept sa scap de hainele de gravida, nimic n-am urat mai mult pe perioada sarcinii decat faptul ca a trebuit sa ma imbrac cu aceleasi 20 articole de care m-am saturat ca de mere acre. Vreau sa revin la hainele mele cat mai curand, o sa fac tot posibilul sa alaptez cat mai mult si imediat ce o sa am ok-ul doctorului imi fac abonament la sala ca nu ma suport asa plinuta deloc.
37+ Ana Grace
roxi25 spune:
buna fetelor
roxy, acum m-am intors de la doctor, bebele e bine, tot cu capul in sus, dar se pare ca nu mai are cordonul in jurul gatului; am inca suficient lichid, a zis ca nu e cazul sa fac tns, ma mai duc peste 2 saptamani; mi se pare cam tarziu, dar intre timp mai tb sa fac analize
deoarece doctorul e in concediu intre 4-13 august, se pare ca am 2 posibilitati, cezariana fie pe 3 august, fie pe 14 august. Mi-a zis ca daca e pe 3 august, la 38 sapt si 1 zi, ar fi recomandat sa fac dexametazona. ma duc saptamana viitoare la consultul neonatologic si mai intreb atunci. Voi ce stiti?
34+
Daconst spune:
citat din mesajul lui valy27 legat de somnul lui bb noaptea: trebuie schimbat sau nu de scutec?? _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +35sapt, doamne ajuta in continuare. |
Pai in primele zile face kk la fiecare masa si trebuie schimbat neaparat.Apoi in functie de cum mananca noaptea si cit e de plin pampersul,il schimbi sau nu.
N-o sa-l trezesti doar sa-l schimbi,asta cu siguranta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
ali24 spune:
valy il schimbi numai daca face kk sau e pampi prea plin.nu il schimbi la fiecare masa-trezire(ma gandesc ca la asta te refereai)