Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)
Raspunsuri - Pagina 16
maria0408 spune:
In mod curent nici noi nu am dat-o pe fetita cu crema pe fata. Pentru perioada in care era foarte frig sau foarte clad afara, cand o scoteam pe pitica la plimbare, pediatru ne-a spus sa folosim creme de protectie. Noi am avut Mustela stelaprotect.
roxypuy spune:
hola chicas! m-am oprit si eu din trebaluit cred k m-a cam apucat faza aia de "nesting" dar sper sa mai stea bebelina macar inca o saptamana (k sa nu mai zic k as vrea sa stea macar pana pe 23 k sa iasa leutza )
am sters si am dezinfectat comoda si patutzul, am aranjat toate lucrusoarele in sertare, pampersi tot mai avem de montat baldachinul si de pus lenjeria, dar asta o sa faca mami si sotzulache inainte sa ies eu din maternitate k sa fie fresh acum m-am pus un pik in pat k m-am cam ostenit si nu vreau sa fac vreo boacana am bagat la spalat toata colectia mea de maimutzoi de plush si astept sa se termine k sa-i dau la soare. mai incolo vreau sa ma apuc sa decorez camera cu stickerele pe care le-am luat, sa vad ce modele compun
azi noapte iar mi s-a intarit burtik dar pt k nu aveam dureri n-am mai luat no spa. am bagat apa rece la greu si gata!
aruba - si al meu sotz e la fel nici nu m-a lasat sa ma ating de unele chestii pt bebelina, k le face el, k el stie mai bine bla bla
epidurala nu afecteaza lactatia. mie mi-a spus dr neonato k o sa-mi dea bebelina la san atunci imediat pe masa de nasteri si apoi dupa 2 ore mi-o aduce in salon si o lasa cu mine la ceza am inteles de la anestezista k se face epi+rahi combinat.
de scos din maternitate eu o sa pregatesc un body cu manecutza scurta k pe caldurile astea nu e cazul de mai mult. si o sa o scoatem in scoica pt k e special facuta pt asta
legat de creme - eu am luat cold cream de la bioderma pt fatza. pt corp inca nu am luat nimik insa as incerca lotiunea cu galbenele bio de la bubchen...mi-am mai facut o lista de shopping pt BB Tei, mai vad dk descopar vreo lotiune mai ok. pt termometru am ales un model, insa raman in standby pt k vreau sa vad care zice dr neonato k e mai ok intre cel cu IR pt frunte si cel de ureche. in nici un caz nu iau din ala de se baga in funduletz k mi se pare brutal. iar cele tip suzeta am inteles k nu sunt f exacte.
fleur - bravo k ati scapat de supliment e mai usor si pt tine.
dana - hai k suntem la concurenta, vedem care naste prima
roxi25 - ce ai facut la control marti?
am mai actualizat eu pe prima pagina urmatoarele programari. totusi, de anaoi nu stie nimeni nimik? o fi nascut, o fi ok?
Roxy
37+ AMR 3 sapt!!!
adarev spune:
Ce fac fetele?Strangeti din picioare, vorba Mihaelei. Noi, sugem foarte bine. Ii mai da si completare cu seringa tot de la mine. Danuta, nu ma mai stresez ca vad eu ce fac acasa.Aruba- ne-a salutat anestezista si a stat numai pe langa mine toata perioada. Iti dai seama ca s-a crucit? In rest, sunt la birou. De luni imi mai vine o fata , ceea ce este foarte bine, ca nu mai muncesc eu atat.Acum facem si noi cumparaturile.
Ada
carmina_s spune:
Buna fetelor,
noi suntem bine, aseara au inceput contractii nedureroase si azi dimineata au mai fost cateva. am avut vreo 2-3 si cu dureri de mijloc, dar atat. asteptam....
cred ca Mirunica se pregateste (draga de ea) de marea intalnire cu mami. nu cred ca mai sta pana in w/e.
fetele
40 + Miruna Ioana
ioana3110 spune:
Fleur, Nu ma certa te rog dar sunt sictirita de teste si verificari, si ma doare burta si mor de cald si nu mai am chef de umblat prin spitale si nu mai am chef nici sa ma panichez mai ales ca mi se pare ca e cam trasa de par concluzia asta avand in vedere evolutia lui BB. Are 2,100 kg la 33 de saptamani si recuperararea celor 9 zile a facut-o in decurs de 2 luni. O sa citesc unde zici tu sa vad ce e cu Diabetul asta gestational.
Daconst, nu mi-e de procedura in sine, desi eu nu suport dulcele, mai ales glucoza pe stomacul gol.....mi se pare bleah... dar o sa vorbesc cu doctora sa vad ce zice ca azi am programare.
Laura, bubitzele alea cica apar de la lapte, cand laptele e prea gras pentru BB si pana se obisnuieste cu el, dar cica trec in 2-3 saptamani maxim. Poti da cu unguent cu sunatoare, dar fiind foarte cald afara, poate sa fie si mai rau, asa ca mai bine incearca sa il tii la racorica.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
b_1403 spune:
Buna fetelor.
Nu am mai intrat de mult, nu imi mai ajunge timpul.
Am incheiat cu cumparaturile ne mai trebuie suport pentru baliuta si gata. Diseara o sa fac si bagajul de spital. Mai am de pus patutul si gata astept sa vina micuta, de fapt sa vedem cand programam cezariana.
Eu tot sper sa fie la cald dar acum sa vedem. Sufar si eu cu caldurile nu ma suport deloc dar sincer as mai trage inca vreo 2 luni ca asa ce imi place sa fiu gravida.
Am citit in fuga ce sa mai scris. Felicitari la mamici si bun venit la prunci. Ma bag sa ma uit la poze ca sunt curioasa.
Va pop
Beatrice 37+ 5 zile cu minune mica Maya Elizabeta
maria0408 spune:
Roxy multumim de actualizari. Cand ai timp pls. modifica date ceza mele pe 5 aug., chiar nu vreau sa fie pe 4 aug. atunci e ziua fetitei mele si vreau sa o serbez in liniste.
maria0408 spune:
Ada mult succes la cumparaturi. Chiar ca o sa ai nevoie de ajutor la cabinet, cand o sa fie Nectarel acasa.
ali24 spune:
buna buna...
maria nu iti placea sa fie nascute in aceeasi zi?eu asa as fi ales daca era cazul
fleur si al meu are bubitze si i se duce pielea de zici ca a fost la bronzat dar nu l am facut cu nimic.
laura asa sunt ei smecheri si ne folosesc pe noi pe post de biberoane.nu inseamna ca nu ai lapte.si pe mine m a tinut azi dimineata(si a schimbat ora )de la 4 la 7 jumate cu tzitzi in gura.si asa ma tinea si rafi.ore in sir.dar a fost bine ptr el cand a fost bolnavior...la piept isi alina orice durere.era mai greu ptr mine ca trebuia sa stau tot langa el dar ptr el a fost mult mai usor...nu a fost el f bolnavicios ar si cand a fost racit nu prea a simtit durere...nu plangea deloc doar vroia sa stea la tzitzi non stop.deci in tot raul si un bine
la noi e mai racoare.el deja a avut 2 reprize de somn in curte de azi dimineata
gabriela nu trebuie sa iti dai oja de la picioare jos.si de la mana e suficienta doar o unghie.
epidurala nu afecteaza alaptatul.mie mi a explicat anestezistul ca de la rahi poti ramane cu dureri de cap si mi a recomandat epidurala.a zis ca e cea mai ok si cu mai putine efecte secundare.in plus iti poate lasa cateterul 24 de ore pe unde iti mai baga anestezice si sunt mai bune decat celelalte.eu am acut epidurala si a fost ok.nu am avut nici o problema.
michelle1981 spune:
Eu am avut dureri de cap de la rahi, au tinut fix o saptamana, abia alea erau dureri, nu cele de la operatie
Oricum am inteles ca daca injectia se face cu ac subtire nu ai dureri de cap. M-a asigurat anestezistul ca de data asta nu m-ar mai durea capul
Oricum tot rahi as alege, macar sa fiu "de fata" cand o scoate pe bebelina. Sa fiu sigura ca e a mea ce imi da acasa
Aruba - f frumos copacelul! Si tu arati neschimbata.
Maria - frumoasa mamica si fetita!
Fleur - pupam dulce grasunul
La mine nu s-a instalat sindromul de nesting. Sper sa apuc sa spal cateva hainute si sa le calc totusi.
Din spital o scot in rochita, ca pe Bianca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+