Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrrreea

Salutare fetelor
credeam ca numai eu am probleme legae de programul lui bb
Cand am venit acasa isi pastra cat de cat programul din spital, dar cum a trecut timpul cum s-a dezordonat de tot. Azi a supt din ora in ora, l-a apucat plansul de foame si pe afara si la baita. Cand ii dadeam si lp nu aveam probleme, dar acum...nu stiu deoc cum sa procedez...
Va pup! Nasteri usoare fetelor care sunteti la rand, la mamici, bebei si burtici

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Andreea , asta am obs si eu , in spital copii hraniti cu LP dupa ce li se dadea seringa cu 20 ml ... SOMN de voie 3 ore , iar al meu hranit la san , abia dormea o ora si jumatate legate . Nici eu nu stiu cum sa procedez , tind sa-i cer pediatrei sa-mi recomande LP macar pe timpul noptii sa-i dau , in ritmul asta ma dispera . Ieri am avut si eu o astfel de zi , din ora in ora cu tzatza in gura , de dimineata si pana seara la 11 .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

laura laptele matern se digera mai usor decat cel praf; de aia cere mai des.

nu iti imagina ca LP e panaceu universal; in plus dc ii dai noaptea lapte praf vei scadea productia de lapte matern si in maxim cateva saptamani poti spune adio alaptatului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ioana - ai grija cu tensiunea. pt o femeie e destul de mare 13.8. monitorizeaz-o si tu mai atent zilele astea si vezi cum evolueaza. hai fii barbata si mergi la testare k nu e mare branza mai bine sa scapi de indoiala
fleur - se pare ca exista mai multe tipuri de batista a bebelusului - e un model la care se foloseste gura mamei pt aspirare si mai e unul care se ataseaza la aspirator si se targe cu ala - asta din urma mi se pare cam brutala eu mi-am luat primul model si am inteles k e f eficient vad io cand l-oi folosi...
maria - am modificat data
aruba - si eu am pus ceva sunculitza exact akolo si am inceput sa transpir si sa ma frec + am aceeasi tendinta de a merge mai craca, fix k o ratusca ma mai dau cu pudra de talc din cd in cd k sa evit iritatia. pana acum n-am avut probleme, da' nici nu prea am mers mult las' k ne subtiem noi la loc dupa

m-am aerisit putin in seara asta - m- scos sotzulache la o plimbare si ne-am oprit si la noi aici la terasa am papat o tarta buuunnaaa cu mere si inghetata si am baut o limo reecceee!!! acum ne-am intors in cuptor si incerc sa ma bag la nani...da' nu prea imi vine somnul...eu vara nu dorm...zorii zilei ma prind de caldura murind...cu ochii pe pereti

Roxy
37+ AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

nu iti imagina ca LP e panaceu universal; in plus dc ii dai noaptea lapte praf vei scadea productia de lapte matern si in maxim cateva saptamani poti spune adio alaptatului...

Porumbita multumesc ca ma mai lumineaza cineva , cred ca daca nu erati voi , eu o luam de mult pe aratura , am crezut la LP are ceva magic de somn in el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

fleur - se pare ca exista mai multe tipuri de batista a bebelusului - e un model la care se foloseste gura mamei pt aspirare si mai e unul care se ataseaza la aspirator si se targe cu ala - asta din urma mi se pare cam brutala eu mi-am luat primul model si am inteles k e f eficient vad io cand l-oi folosi...
[

e super bun ala de pus la aspirator... l am folosit si para folosit la primul baiat de la 11 luni (atunci a racit prima data) pana spre 2 ani cand a invatat sa sufle bine nasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Roxi eu pe fetita am nascut-o la 37 s prin ceza si nu am facut nicio injectie de maturare. Eu stiam ca dupa 38 s bebe se considera la termen.

Aruba si eu patesc ac.lucru cu frecvatul de la kg.puse.Ca sa nu ma irit dau cu un pic de bepanten .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Porumbita multumesc ca ma mai lumineaza cineva , cred ca daca nu erati voi , eu o luam de mult pe aratura , am crezut la LP are ceva magic de somn in el

te rog eu sa nu disperi,..
alaptatul e greu la inceput, pare haotic, te simti ca o vacuta de muls, ai sensazia ca te percepe copilul ca pe o mara tata nu ca pe mama, ca toti pe LP au program exemplar si al tau nu, DAR
- laptele matern e cel mai bun dar de inceput de viata pe care il poti face copilului tau
- odata ce trece prima luna o sa vezi cat de simplu e sa ai mereu mancarea si alinarea la purtator, fara nspe sterilizari, fara tone de bani dati pe LP, fara stres ca ai ales marca cea mai buna

Mergi la inceput

ioana e super simplu testul ala si stai si tu apoi linistita

aruba e f neplacuta senzatia... poate cu ceva crema de galbenele?

andrrreeea alaptatul se face LA CERERE; e prematur sa vorbesti de program la copil asa mic... dar chiar si cei alaptati isi fac un program, poate o idee mai tarziu dar isi fac.. oricum nu apuci bine sa te bucuri de prg ca in cateva sapt se schimba... si tot asa o tin pana spre un an....

roxy25 spune i sa te lase pe mana cuiva de incredere... nustiu, eu am asa un fix cu cezarienele astea la rece... plus asa devreme (cahir dc e la termne 38s) din moment ce corpul nu da nici un semn si nu ai indicatie medicala nu vad de ce tr scos bbb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Plus ca studiile au aratat ca bb alaptati sunt mai vioi, agitati pt ca LM nu ii moleseste ca LP, fac un efort de 7ori mai mare ca sa traga, se digera mai rpd.Cand iau LP primesc mult o data, fara efort si e normal sa fie mai linistiti.Cititi si la helpline alaptat sa vedeti cate sfaturi bune sunt.
Laura, da-i timp copilului sa se adapteze, are 10 zile de viata
Roxi asa tarta gasim si la o terasa pe dr taberei.Yammy

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

eu azi am reusit sa finalizez (90%) unul din proiectele de care va spunem ca vreau sa le termin pana nasc...
am cam tras de mine dar sunt bucuroasa ca am reusit,,,
mai am luni de ridicat un act si pot sta linistita 30 de zile pana imi iese aprobarea...
acum dc "supravietuiesc" weekend ului am ceva sanse ca luni marti sa finalizez macar partial si pe al doilea.. as fi tare bucuroasa...

am reusit sa gasesc si niste pozitii decente de lucrat la laptop stand culcata pe o parte (am luat masa lui fiumiu ca e exact la nivelul canapelei ) si acum ma straduiesc sa termin niste acte pt maine...

doar ca imi zboara mintea in alta parte...
- inca nu ne am decis la nume...
- astept cu nerabdare controlul si eco de duminica si dc totul e ok voi insista sa fac cezariana dupa ce intru in sapt 39(barbate miu imi tot spune ca ce mare lucru 38 si 4 zile cat as avea vineri fata de 39 si 1, 2 zile cum as vrea eu insa mie mi se pare ca e bine pt bb sa stea acolo atat cat trebuie, indiferent de inconvenientele mele... )
- maine sper sa reusesc si sa termin de calcat si sa fac bagajul...

Mergi la inceput