Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Neata!!!

Zicea cineva de alaptarea alternativa, o masa la un san alta la altul. Intrebare : Ce facem cu sanul plin de la care nu a mancat? il lasam asa sau il mulgem?

33+

AMR 6 saptamani
Daca te deranjeaza poti stoarce cat sa detensionezi, dar nu trebuie sa il mulgi.
Dar oricum asta e valabil cand se regleaza lactatia si bebe incepe sa suga viguros.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

dinami-nu mi-a zis nimik de gynipral-iau cate 3 jumatati...ma mai gandesc acum la una....

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Valy, nu ti-a zis dr sa opresti Gynipralul? In general se opreste sau macar se raresc dozele (musai treptat) din saptamana 35.

Laura, e prematur sa pui diagnostic de suflu sistolic acum. Chiar daca este, nu e suflu patologic, mai toti copiii il au pana pe la cativa anisori, nu te ingrijora.

Diana, mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008), Alexandru (16.01.2010) si Irina (18.06.2012)

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Merci, Michele de raspuns. Eram nelamurita.

33+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pentru fetele care au nascut deja ne ziceti si nou ce "tarife" au fost? ca de la voi aflam si noi asa la cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!

Vin de la control,bb e pregatit sa iasa,colul moale si deschis 1-2 cm.Poate veni dintr-o clipa in alta.M-a luat asa pe nepregatite...
Are 3,700 deja,dar eu ziceam ca macar o saptamana sa mai stea,ca mai am una-alta de rezolvat.
Intaririle de burta de le am seara mai ales sunt contractii pregatitoare si sunt semne ca vrea sa iasa.
Sa vedem,ce-o fi,o fi.

Ada,ma bucur tare mult pentru progresele voastre!

Biribu,bine ca mai scrii,ca-mi faceam griji.

Laura,mai hai la povesti cu noi,ca asa trece depresia.

Bag un nospa si ma pun in pat,ca m-a luat iar somnul.Eu nu stiu de ce as dormi atat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

biribu se pare ca nu se baga nimeni

azi m a sunat si doctorul sa vada ce cum ma simt, recunoasc ca e un sufletist, mi a zis ca pana duminica la control sa ii dau sms sau mail in fiecare zi sa vada cum ma simt

mi a zis ca a vb si cu dr diabetolog care ma are in evidenta si mi a revazut si dosarul si in principiu facem cezariana vinerea viitoare la 38s + 4zile - asa ca va rog cine se pricepe sa ma "actualizeze" si pe mine pe lista

decizia finala o luam la controlul de duminica.

uf, eu recunosc ca ma imapac foarte greu (de fapt nu ma impac asta e adevarul) cu ideea de cezariana programata, si inainte de 39s (chiar si cu numai 2-3 zile inainte)
vreau dc tot e cezariana macar sa fie la cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello! eu am avut o noapte cam agitata, trezit din cauza caldurii pe la 3 burta pietroi iar am adormit la loc pe la 5, dar nu m-am odihnit deloc k lumea m-am mobilizat de am calcat toate lucrusoarele si am facut si o ciorbitza+mamaligutza cu unt, branza, ou si smantana
acum gata, m-am pus in pat k ma dor picioarele...

daconst - si eu vad k am contractii in fiecare noapte, uneori insotite de durere, alteori doar cu intarire de burtik...dar oricum ma trezesc si iau cate un no spa preventiv k as vrea sa o mai tin putin pe micutza la copt tu nasti natural da? chiar ma gandeam k nu prea avem pe aici mamici care au nascut natural sa ne mai dea si noua info la cald
carmina - cred k mirunica vrea sa fie cea mai coapta piersicutza
zizou - si eu cred k ar trebui totusi scos putin laptic din sanul "in pauza" macar pt detensionare...
balanta - iar ai picat in butoi? haaaiii, vino aici k te scoatem noi k tot suntem in campanie de scos una pe alta din butoaie
ned - stai calma k si io m-am agitat aiurea cu greutatea bebelinei dk dr a zis k este in grafic e in regula. pana la urma fiecare bebel are ritmul lui de crestere atat in burtik cat si afara
ioana - zi-le mai mama sa-ti faca teste pt depistarea diabetului, nu sa faca afirmatii nefondate...
laura - hai capul sus iubita k va intrati voi in ritm nu-ti mai face ganduri aiurea...doar vezi bine k toate mamicile trec prin momente din astea mai dificile in primele saptamani, dar ai sa vezi k lucrurile se aseaza de la sine
fleur - cred k ar trebui sa-ti dam un premiu "most experienced first time mom" ma bucur tare k te-ai acomodat atat de repede si bine cu rolul de mamica si ca faci share de experienta cu noi

multumim mult mamici de floricele pt predarea stafetei foarte emotionant mesajul vostru sa va traiasca copilashii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei

Roxy
37+ AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ma alatur si eu Porumbitei. Fetelor, cele care ati nascut, cam cat ati dat pe la doctori.
Eu sunt in ceata rau. Nu am mai vazut un spital pe dinauntru de la 3.5 ani iar la consultatii ma duc numai la cabinetul lui. Asa ca orice informatie ar fi binevenita.

33+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

daconst -mie luni nu mi a mai controlat colul ca a zis sa nu ma supere cu tromboza aia...
tu ce semne ai? ca mie tot mi se pare ca parca se intareste cam des burta (desi doar in par stau) + ca secretiile sunt mult mai abundente (albicioase, nu ma manaca/n au miros etc - da nu mai stiu dc asta e semn ca pierzi sau nu dop_
v ati decis la nume?

carmina - se lasa asteptata miruna

zizou - celalat san il mulgi doar dc vrei sa stochezi lapte; dc nu f putin sa nu mai fie tensiune in el

balanta - chiar asa, da un semn

ned - orice ecograf are marja de eroare intre 300 si 400 g; nuai de unde sa stii ca nu are mai mult bb

ioana - cel mai simplu te duci dimineata la laboratoarele synevo (acolo e fara programare) pe nemancate si in 2 ore ai facut testul de toleranta la glucoza (vreo 30 sau 35 costa) si pana seara iti vine pe mail rezultatul

laura - cum mai esti?

fleur - ca de obicei zen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

HAIDE DANA SA AI UN BEBE SANATOS, FRUMOS, NOROCOS CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

Mergi la inceput