Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle1981 spune:
Multumim pt stafeta, foarte emotionant mesajul
Ada - ma bucur sa aud despre Nectarel de bine! Si ca papa tzitzi e minunat!!
Fleur - imi place sa te vad asa optimista! Felicitari pt grasun
Si eu am mii de ganduri: cum o sa dormim, cum o sa ies cu amandoua afara, cum o sa alaptez si cu Bianca roind in jurul meu, nu cred ca o sa ma lase.. , cum o sa reactioneze cand o sa isi vada surioara.
Acum e la o faza in care nu imparte cu nimeni, orice e "a meu" (evident replica luata de pe la gradi)
Nu stiu daca sa o mai duc la gradi dupa ce vine bb, avand in vedere ca o sa vina bunicile in vizita in primele 2-3 saptamani.
Ce o sa fiu capabila sa fac dupa cezariana, la cat timp pot conduce, la cat timp pot sa o ridic iar in brate (are 13 kg).. of..
Evident ca eu inca o car in brate, efectiv nu am cum sa nu o ridic din scaunul auto, din patut, o spal la chiuveta etc etc etc
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
ali24 spune:
buna dimi
kimmy mersi de cafea chiar dc nu mai beau.bine faci ca profiti acum de timpul liber si baga somn cat poti de mult ca vezi ca dupe ce vine bobolica nu se stie cu somnul
maria mersi de ceai.
biri mersi
fleur a pus bine eric pe el in 2 saptamani cu toate ca iti faceai probleme la inceput ca nu se trezeste sa pape.
noi vad ca ne mentinem programul de noapte azi noapte a stat treaz de la 1 (cand tocmai ma puneam si eu in pat la somn )pana la 4 .la 4 a adormit si pe la 5 iar tzitzi.ma gandeam sa il pun pe sot sa se trezeasca noaptea la el si sa ii dea lp(nu dati cu rosii) poate asa se dezvata sa ma mai caute pe mine si sa ma foloseasca ca biberon si poate isi regleaza somnul mai bine.mi a ajuns sa fiu folosita de cel mare 3 ani
maria0408 spune:
Michelle ma regasesc cu totul in ce scrii, ac. probleme avem si noi, doar ca Ana a depasit faza cu totul e al ei, pt. cel mic face cumparaturi si pune lucruri deoparte.. cel putin acum.. dupa sper sa fie tot asa.Noi am si incurajat-o in acest sens, de ex. cand am luat caruciorul, am lasat-o pe ea sa aleaga culoarea, la fel la perdeluta din camera lor, dintre mai multe modele care ne placeau ea a decis pe care sa o cumparam, cand mergem in supermarket se duce la raionul de copii si alege un body pt. bebe. Chiar daca nu imi place in mod deosbit ce alege il luam pe cel dorit de ea, nu este o gaura in buget si ea se simte importanta..
Ieri la medic, dr. m-a certat din nou ca o ridic in brate la operatiunile descrise de tine, isi face probleme pt. cicatricea de la operatia veche care a inceput sa doara.A vorbit si cu Ana pe tema asta, drept urmare aseara a plans cea mica, orice facea vroia la mine in brate. Mi-a fost mila de ea, am incercat sa-i explic, dar cred ca e greu pt. ea chiar daca o parte intelege.. Abia astept sa treaca si perioada de vindecare sa-mi pot tine ambii pui in brate.
maria0408 spune:
Ali este greu dar bebe inca este mic nu are un program, cu timpul se regleaza si somnul lui. Mai rezista un pic si nu ii da lapte praf, macar nu in primele luni cand isi ia anticorpii de la tine si este expus unei lumii noi careia nu a invatat inca sa-i faca fata. Si sper ca nu te superi pe mine, dar merita acelasi tratament ca si fratiorul lui chiar daca cea sacrificata este ca intodeauna mami si nu tati
ilenutza spune:
Ola,
aseara am gasit o carte mai veche in biblioteca, excelenta pentru mamicile la primul copil si nu numai.Uitasem de ea.Am vazut ca s-a reeditat.
Pentru cine intereseaza : http://extracarti.ro/carte/Mama-si-pruncul,-vol.-I_5419 , ed accent print, scrisa de Marin Ciobanu.Are multe sfaturi despre alaptat, detaliat, poze, explicatii, este excelenta pentru primul an de viata.
38+5 zile
Ile , mami de V si A ,
ZIZOU spune:
Neata!!!
Zicea cineva de alaptarea alternativa, o masa la un san alta la altul. Intrebare : Ce facem cu sanul plin de la care nu a mancat? il lasam asa sau il mulgem?
33+
AMR 6 saptamani
chmihaela spune:
Buna mamici si burtici
Sunt atat de emotionata cand povestiti despre puii mici, abia astept sa imi tin si eu minumea in brate.
Laura sa stii ca la fel plangeam si eu la primul copil.Eu nu am avut nici lapte , nu a functionat nici cu ceaiuri de lactatie, nici cu pastile.Cat am stat in spital a fost groaznic, ziua ii dadeau LP dar noaptea de la 12 pana la 6 dimineata nu mai primea nimic si plangea saracutul de foame.Iti dai seama ca plangeam si eu de rupeam cu el, dar a trecut, dupa vreo 3 saptamani mi-am revenit.
Michelle aceeasi problema o am si eu cu Robert, nu am cum sa nu il iau in brate pentru ca suntt singura cu el pana la 17.Deasemenea ma gandesc cum ma voi descurca cu amandoi toata ziua, eu sper ca o sa ma descurc ,voi vedea.
Va pup si doresc mamicilor nopti cat mai usoare.
mami de robert 20.10.2010 33+ Miruna Stefania
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Ilenuta nu se deschide link-ul. La ce editura e aparuta? |
http://extracarti.ro/carte/Mama-si-pruncul,-vol.-I_5419
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+