Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

m-am documentat ca deh n-am stare
sora mea a facut molifta la 40 de zile si stiam ca se face si aghiazma la 8 zile si se stropeste prin casa ....asa ca pentru cele interesate uite ce am gasit:

http://www.parinteleilarionargatu.ro/subpagini/75/Raspunsuri-duhovnicesti--L/

o seara buna si plina de racoare! va poftesc la o limonada rece si un film!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim de stafeta!

Carmina,bravo pentru vestile bune.Deci tu vrei natural,nu?
Vad ca de mult n-a mai nascut nimeni natural...si eu astept detalii de numa.

Laura,eu zic sa-i programezi sotul la o partida Ca asta ajuta suta la suta.

Mai mie mi-e somn intr-una,oare sa insemne ceva???Dorm ca un bb din 3 in 3 ore.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Eu dupa ce m-am spovedit, am intrebat preotul ce trebuie facut dupa nastere si mi-a zis ca imediat dupa ce am nascut sa se duca o ruda la biserica cu o sticla cu apa sa o sfinteasca un preot si apoi la 40 de zile se face molifta. O fi un preot mai librtin, nu stiu insa nici eu nu sunt o bisericoasa asa ca mi-a convenit.

36+ AMR 3+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna seara gagici!
Am fost si noi azi la morfofetala de trim 3. Avem 2,100 kg la 33 sapt. Dr zice ca e binbe. din pacate artera uterina dreapta nu s-a mai dilatat asa ca a ramas cu IR-ul crescut dar restul sunt ok si atata timp cat nu fac tensiune totul e in regula.

Nu imi dau seama daca greutatea e normala pentru varsta sarcinii dar eu ma simt ok,

Fleur, spune-mi te rog care e treaba cu diabetul gestational? ca dr nazi mi-a zis ca a recuperat prea mult pitica si sa nu cumva sa fi facut diabet gestational. Eu nu cred dar nici nu stiu nimic despre chestia asta asa ca daca ma poti ajuta cu info please....

Ada, este extraordinar de minunata vestea cu Nectarel pe care l-ai pus la san! Bravo!!!!. Vezi ca iti dau un PM sa te intreb ceva.

Porumbito, ai incercat dusuri reci de sezut din 15 in 15 minute? pentru hemoroid? prietena mea asa s-a tratat de unul urat rau cat o pruna...

Balatzico, pe unde umbli? ne dai un semn?

Laura, ma apuca si pe mine depresia cand te simt cum plangi . Nu trece cu gandire la rece? Ca ai o minune si de cate ori te apuca depresia sa te uiti la el? Intreb si eu ca parca vad ca imi vine randul. Desi deja ma incearca ceva feeling, nu il las sa isi faca de cap.

Pup fetele

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce fac fetele?Eu sunt rupta de oboseala , dar nu pot sa adorm. Dana, m-am apucat si de vitamine. Nu mai suport nici caldura asta, imi inchipui ce greu va este voua si cu burta mare. Trebuie, sa stiti ca eu sunt alaturi de voi, macar cu un gand bun, daca nu cu altceva.Nectarel, sta la patut, nu mai are nici monitor, este imbracat ca o sarmaluta si sta in brate la toate asistentele. Azi, a supt de trei ori , si la celelalte mese primeste seringa. Domnul, a avut mare grija de noi, iar Sf. nectarie si Sf. Ioan Rusu ne-au luminat toata perioada asta.Porumbita, imi pare rau prin ce treci si sunt convinsa ca se va rezolva cu bine.Laura,o sa te sun, trebuie sa-ti treaca depresia, chiar nu ai motive. Ai copilul sanatos, o familie minunata, gandeste-te ca altele sunt necazur.Carmina, cred ca MIrunei ii place prea mult in burtica.Fleur, vorbeste tare frumos.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Wow, fetelor, m-ati emotionat maxim cand m-am vazut in titlu... parca inca nu-mi vine sa cred ca mai am doar 2 zile de non-mamica...
Si ca sa fie tacamul complet am mai si preluat stafeta... ce moment frumos si impresionant
Eu ma topesc de cald, dorm non-stop, iar cand nu dorm am tonus de morcov fiert. Abia pe seara am reusit sa curat baia, sper sa fac maine bucataria si holul, mai am cateva hainute de calcat si apoi sunt gata de plecare (visez ca joi sa mergem la piscina, sa sarbatorim ultima zi de ne-parinti).
Am o gramada de intrebari si temeri legate de ceza, nu stiu mai nimic, e atat de aiurea sa ma vad nevoita sa accept operatia, dupa ce toata sarcina m-am 'indoctrinat' cu tot ce am putut citi despre nasterea naturala, aveam fiecare etapa in cap, stiam exact ce urma sa se intample cu mine, cu BB, ce fac dr-ii si asistentele intr-un moment sau altul, etc.... Daca nu ar fi binele lui BB la mijoc, cred ca tot m-as incapatina sa incerc sa-l nasc natural oricat de mare ar fi.
Fetele care va luptati cu depresia: pe mine ma ajuta ceaiul de tei si sunatoare baut seara, sau tinctura de sunatoare si / sau valeriana. Nu stiu insa daca au vreo contraindicatie cand alaptam.
Legat de alaptare: ar fi indicat sa-mi iau galactogilul si ceaiurile de lactatie la mine, in spital? Sau mai bine sa astept pana ma externeaza? (deja am un ditamai bagaj, daca mai pun si cana electrica se face urias...)
Sa aveti nopti linistite si zile racoroase!

AMR... cateva zile (12.07) Stefan
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Multumim mamicilor de bebei de mai-iunie pentru mesaj, foarte frumos si emotionant, preluam cu drag stafeta si o vom preda cu tot atat drag mamicilor de bobocei. Sa va traiasca minunile, sa creasca mari si cuminti si sa va implineasca vietile!

Am fost azi cu Eric la pediatra, destul de scurta vizita, nu pregatisem intrebari desi aveam o mie , dar ma rog, am cunoscut-o, pare de treaba, si important e ca baiatul e in grafic cu toate masuratorile si nu are nici o problema. Pe mine luatul lui in greutate ma stresa, acum mi-a confirmat si ea ca a luat f bine, un pic deasupra mediei. De la 3,440 kg minimul cat a avut are acum aproape 4,200 dupa 2 saptamani, deci + cca 750g, nu-i rau. Si asta numai cu laptic de la mami si...lacrimi, vorba noastra, Laura, apropo de cat ne-am chinuit si noi in primele zile cu papatul la san. Acum suntem deja mai relaxati slava domnului.

Spre seara am facut niste frisoane, e cald aici dar nu ma puteam incalzi cu nimic. O fi furia laptelui? Febra n-am, mi-au trecut si "frigurile" intre timp, mi-a facut barbatul un masaj. Acum am baut un suc de mango rece, cu gheata , ma gandeam sa mananc ceva mai devreme dar nu mai am pofta. As manca pepene...

Niccostea, eu zic sa-ti iei ceaiurile cu tine, oricum dupa ceza lapticul vine un pic mai tarziu decat dupa naturala si ai nevoie de stimulare. Mie imi facea o prietena care statea in apropiere de spital si imi aducea zilnic (3 zile). Laptele mi-a venit in noaptea din a 2 a spre a 3 a zi, vei vedea imediat, sanii ii simti umflati, tari si un pic durerosi.

Ioana, ma simt un pic revoltata de cum pune problema medicul tau...adica bb e cam mare, poate ai diabet. Dar teste ai facut? Testul cu glucoza, cel de sange (hemoglobina glucolizata) sau macar o glicemie pe nemancate? Fara astea isi da si el cu parerea ca oricine de pe strada, zau. Cere cu fermitate testele astea si apoi vezi ce si cum. Poti elimina de pe acum pt siguranta dulciurile si zaharurile din alimentatie, sucurile de fructe, fainoasele albe, orezul alb. Nu-ti dauneaza, chiar daca nu ai diabet. Iar daca tot il ingrijoreaza greutatea bb-linei (apropo, mie nu mi se pare f. mare) poate sa iti faca TNS periodic, testul de non-stres, ptr a o monitoriza.
Nu stiu daca e doar o impresie, dar si din ce ne-a povestit Porumbita, medicii in Ro par ca trateaza superficial problema diabetului de sarcina.

Va pup, nu mai stiu cui voiam sa raspund, sunt cam ametita de cap in seara asta.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burticilor si mamici proaspete!

mai bag si eu capul, nu imi mai aduc aminte prea bine ce sa zic si cui, dar incerc

Diana si al meu e fortzos si se impinge in picioruse, e haios foc, imi vine sa-l maninc. eu sunt la faza in care nu vreau sa creasca prea repede, asa mi-e de drag asa giza mica si molcutza ma bucur ca te simti mai bine, se simte din postari

Laurici trece depresia, acum esti in plin baby blues, hormonii dupa nastere sunt in plina reasezare, deci e normal sa plingi din orice, vestea buna e ca trece destul de repede. si nu te mai stresa atit cu greutatea copilului, inteleg ca ai lapte suficient, apai atunci nu exista sa nu pape destul sau sa nu ia bine in greutate. ai incredere in tine, relaxeaza-te, bucurate de el si de momentele astea, sunt magice, irepetabile Apropo de suflu sistolic, toti copiii il au deci nu mai plinge si pt el, e normal

Ada imi inchipui ce a fost in sufletzelul tau sa-l poti pune la sin in sfirsit Curaj, mai aveti un pic!!

Porumbitza te pup, nu stiu ce sa-ti zic ca mi-e teama ca nu te ajuta prea tare, pt ca inteleg ca acolo nu se atinge nimeni de tine. eu la tromboza de hemoroid as inciza vena trombozata, ca sa se elimine cheagul si apoi se vindeca fara probleme, cu creme, bai etc. mai greu sa se vindece fara sa elimine cheagul, partea proasta e ca partea necrozata se poate infecta. poate gasesti alt chirurg sau un gastroenterolog sa o faca? nu e mare filozofie, on incizie mica, sub anestezie locala. faptul ca singereaza e de fapt o treaba buna, mai curata si mai reduce presiunea si poate reusesti sa elimini si cheagul.

Carmina
cred ca Mirunica a auzit ca e prea cald afar din burtik si de aia nu vrea sa iasa inca

Ali aerul curat de afara sigur nu-i poate face bebelui nici un rau, nu-ti mai face griji din asta. al meu doarme pe terasa sau la plimbare de rupe carutzul.

Delia am vazut poze, ce familie frumoasa sunteti sa-ti traiasca toti 4 o mie de ani !!!

Bag o galerie e pt urmatoarele burtici, cine urmeaza:

Haideti fetele!!!

pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Va invit la o sau o ceasca de lapte cu cacao

Ieri dupa o vreme,si inca un no-spa s-au oprit contractiile,si dupa inca o repriza de somn,mi-a trecut si durerea ca de menstruatie.A mai trecut o noapte,destul de bine avand in vedere...
Amr 3 saptamani si uneori am impresia ca e o vesnicie.Abia astept sa tin in brate gaza mica .Intre timp,incerc sa profit ca liniste,dorm mult,ma mai plimb cate putin...

Fetele care ati folosit,comprese multi-mam,parca,de care ziceati ca amelioreaza durerile de mamelon,oare gasesc in orice farmacie?
Ma duc azi sa termin cumparaturile,ca ieri nu am putut de dureri

_

Mamica mandra 35+Emma Iulia
AMR 3+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Kimmy multumim de cafeluta. Dau si un ceai in completare pentru proaspetele mamici.

Fleur bravo lui Eric, evolueaza foarte bine.

Ada trebuie sa te simti minunat, dupacum merg lucrurile in curand iti iei puiul acasa.

Alilumi cand ai timp imi spui si mie ce ti-au cerut cei din spital pentru bebe si pentru tine si de ce ai si avut nevoie din tot bagajul.

Sa aveti o zi minunanta care s-a anuntat oricum mai racoroasa.

Mergi la inceput