Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
ALTESA spune:
Ligia e bine ca papa si legume,eram curioasa
Suzik,Anca si eu tot braun baby am sunt super multumita,ii facusem nasei unul cadou si stiam ca-i bun.
Multumim de urari!
Anca imi poti spune ce contine Sano?
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA Ligia e bine ca papa si legume,eram curioasa Suzik,Anca si eu tot braun baby am sunt super multumita,ii facusem nasei unul cadou si stiam ca-i bun. Multumim de urari! Anca imi poti spune ce contine Sano? implinita de Rafael-Ioan |
eticheta zice: 5-15% sapun, agenti tensoactivi anionici si nonionici, parfum.
E special de bb, eu tot din asta am folosit si ne merge bine.
mar_ysa_28 spune:
Salut,
Eu acum sunt un pic mai bine pt ca sunt sub influenta antitermicelor, cum trec cateva ore imi revine febra 39.7
Au iesit si analizele si am vsh marit adica infectie si astazi mi-a iesit si rezultatul la urina si am gram negativ. Deja se lucreaza antibiograma si maine am rezultatul. Oricum am inceput de aseara cu Augmentin dar nu se vede nici o imbunatatire deocamdata.
Frisoane puternice, nici nu va puteti imagina cum e sa incerci sa dormi cu pantaloni lungi, sosete, tricou, hanorac, invelita cu patura de iarna si tot sa iti fie frig la 30 grade.
Cu mancatul stau extrem de prost...in 4 zile am mancat cateva sticsuri, 1 ficatel, 1 merdenea, si atat!
In rest apa ceai si atat....de aseara am si sanii cam varza...vad si eu ca lapticul se imputineaza dar nu e nici o problema o pun foarte des la san si mai iau si cate o capsula cu vitamine.
O sa revin cu detalii cum mai aflu ceva.
carina spune:
Multumim de urari pentru jumatatea mea
Altesa: torturile au fost apreciate . Legat de somn: e rupt de oboseala si tot nu vrea sa doarma. Ieri de exemplu, era treaz de la 12.30, de la 2 la 3 a avut inot, apoi am umblat prin oras cu amandoi si la 5.20 am vrut sa il culc - adica dupa 5 ore de la ultimul somn si dupa efort serios .
Olga: tu povesteai ca Leon a inceput sa aiba mai multe scaune pe zi. Cum e acum? La fel? Ti-ai dat seama de la ce este? Toma facea la 2-3-4 zile iar acum de vreo 4-5 zile face de 3-4 ori pe zi. Gingia e umflata si incisivul central din dreapta se vede tare aproape. Alta varianta ar fi ca i-am dat inelele gingivale congelate si e posibil ca de la asta sa faca caca mai des???
Sanatate multa bebicilor bolnaviori!
Sanatate multa Denisa!
Eu nu mai am rabdare pana plecam in concediu. Nu pot sa zic ca nu am unele emotii dar cred ca va fi bine.
aly_k spune:
fetele vorbea cineva dintre voi despre cutele de la picioaruse ca nu sunt egale sau ceva de genu,dar nu mai stiu exact cine si ma interesa daca ai facut eco?
cicineata spune:
La multe lunite frumoase!
Rafael Ioan bulgaras de Altesa
Eduard bulgaras de mihacor
Filip Andrei bulgaras de bulinuta
Mixer vertical am un Braun cumparat acum 6 ani, de cand s-a nascut Daria si tot bun e, l-am folosit si pentru noi de cand nu a mai mancat fata pasat.
Referitor la fiertul legumelor, eu folosesc o oala sub presiune, pe vremea Dariei era recomandata de medici ca timpul de fierbere e mai mic si se pastreaza mai bine vitaminele, eram curioasa, mai foloseste cineva?
Lady,
Am combinat pepene galben cu cereale, e un pic mai bine ca data trecuta, dar tot nu ma pot lauda cu masa de fructe. Poate o manca ma bine cand ii introduc peritolul (peste o saptamana).
Cred ca noi suntem cei mai tantarei, imi vine sa plang de nervi ca nu asimileaza copilul asta .
gianina1983 spune:
La multe lunite sanatoase tuturor piuitilor sarbatoriti zilele trecute si celor ce au petrecut astazi
La multi ani!!!cu sanatate si pentru sotulCarinei
Ileanaaa trimite si la mine un sfert din pofta de mancare a lui Tudorel felicitari papaciosului mic si tinetiotot asa.Citesc,citesc si cand e sa raspund pauza am uitat fix tot.
Cicineata nu te gandi ca sunteti singurii din categoria pana,domnita mea a luat vreo 2sapta 500gr si pauza,in urmatoarele 11zile a luat fix 40gr deci la 5luni si 3sapta are 6990gr.Ma iau nervii si bocesc cel putin odata pe zi cand o vad ca manca 50gr de piure maxim la o masa,lapte nu mai vrea in completare si uite asa imi vine sa o iau pe aratura.Lapte ce manca noaptea si seara la culcare iar in rest o mai amagesc prin somn.
Azi mia facut si febra nu stiu de la ce,era vioae doar ca sa marait toata ziua.La 16 cand sa trezit avea 39,2 in fundulet,am servito cu o doza de panadol si la 17un iaurt si pana la culcare deja avea 37,8,iam mai dat juma de doza de panadol a papat cam 100ml de lapte si somn,ramane de vazut cum o fi noaptea.
Iaca asa trec la noi zilele,mofturici cat incape,se plictiseste teribil de repede,se joaca cu jucariile max 10min,apoi vrea in brate,bagata in seama,foita,o pun jos vrea sus,o ridic vrea jos si cam asa ma foiesc cat e ziua de mare de zic sarumana cand face nani.
Lady multa sanatate piticii si sa treaca repede bubitele
Va poop pe toate si noptic bunic
anca_cls spune:
Oare sunt "egoista" dc am de gand sa vorbesc cu o bona (cunostinta de-a noastra) sa stea cu Eva o ora jumate pe zi ca sa pot merge la aerobic constant? Sotul meu lucreaza pe ture si e acasa dupa masa destul de rar. Programul lui nu-mi permite sa merg la sala sau la aerobic constant. Acasa nu pot face exercitii...Si nu mai pot sta asa grasana! Am nevoie de sport!
Stiu ca pare un moft, dar nu mai pot sa ma vad asha!
Azi m-a intrebat cumnata ca de ce nu ma mai aranjez ca inainte. I-am spus ca ar fi ca si cum ai lua un brad uscat si ciut si l-ai impodobi...Asa ma simt!
cicineata spune:
Gianina,
Noi am luat 70g in ultimele 2 saptamani, 120 in cele 2 dinainte..
Deci la 5 luni si 2 sapt avem 6,190 .
Doctorii nu au nici o explicatie, analizele sunt bune, zic ca probabil asa e gena (a sotului, ca eu sunt balena pe langa el).
gianina1983 spune:
Neatza
Va invit la cafeluta,ca de mult nu v-am mai invitat la una.
Fiimea ma terminat asnoapte,sa trezit de mii de ori,de papat nu a vrut,sa foit de nui adevarat,noroc ca am luato in pat cu mine ca de nu creca faceam noapte alba.Febra e prezenta dar e mica,avea dim 38,2in funduc.
Cicineata prevad ca si la noi vor iesi analizele ok ca sotul manca fix ca maria adica putin,iar talia lui ar invidiao orice doamna.Dar pentru linistea noastra probabil peste 2sapta le vom face si pe astea desi mie tare mila sa o intepe.
Fetelor mai e vre un bebe care sa maraie ca un catelus,?fiimea cand nu ii convine ceva sau cand e gata sa adoarma numa ce o aud(aaaa,aaaa,aaa)si se enerveaza pana da in plans ca nu are inca putere sa plece dupa jucarii.
Poop gagicile si va doresc o zi frumoasa si racoroasa pe cat posibil