Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
ALTESA spune:
fetelor de 3 zile baiatul meu destept se decaloteaza singur trage de putza si intinde ousoarele alea de prepelitoi de imi vine sa i le pap
bulinuta27 spune:
altesa sunteti durere
olga a trimis si sotul meu. Doamne Ajuta sa fie bine puul mic!
alexa, faith multumesc!
anca, bella
noi am luat storcator de fructe inainte sa il avem pe rari pentru ca e foarte folositor...ptr rares pe urma zilnic il foloseam si ii faceam suc de mere cu morcov si cu ce mai aveam prin casa...acum nu ii mai fac zilnic din lipsa de timp
incerc sa imi revin dar sunt tot asa...low low
ane-maria spune:
Am venit de la Dr. si sunt suparata , Bia are rosu in gat , dimineata avea ochiul dcrept umflat ,are si bubite pe piele de la caldura ; singura veste buna este ca ia bine in greutate , are 7.400 g la 5 luni si o saptamana si 64.5 cm ; M-am certat si cu sotul , ca e a nu stiu cata oara cand nu se poate controla si cand avem vreun conflict tipa de faa cu Bianca si ma supara tare rau chestia asta , i-am zis penultima oara ca dc nu se controleaza cu mine nu mai are ce vorbi , si dc e ceva de zis pe viitor vb doar de Bianca.Azi trebuia sa mergem intr-un camping sa zic asa, pe langa Bucuresti dar nu mai vreau sa merg pt ca nu prea mai am niciun chef si Bianca nu e ok asa cum credeam chiar dc ea pare vesela si mananca , nu sunt eu ok cu starea ei :(.
am intrebat pediatra dc exista solutie pt tantari ce se poate da pe corp la bebe si a zis ca da : Zanza-no se numeste.
Nu mai stiu ce sa fac sunt un pachet de nervi si de suparare si simt ca nimeni nu ma intelege.
Ma duc mananc ceva pe ziua de azi...
bulinuta27 spune:
ane nu mai fi suparata...rosu in gat trece...filip a avut de 2 ori si a trecut fara atb...
cu sotul...ia da-i ignore si explica-i ca asa nu se poate...copilul intele asa mic cum e
mady_19 spune:
la multe lunite Izabela Filip si David
ane- pup fetitza sa-i treaca...imi pare rau de starea ta..trebuie sa vb cu sotul un pic sa inteleaga anumite aspecte...si eu ma mai ciondanesc cu al meu din nimicuri...incercam pe cat se poate sa stam cuminti....saracu vine de la serv, obosit, vine si sta cu fetitza si el...nu am de ce ma plange....sta saracu treaza pana se culca fetita..si stam aman asha...nu ma lasa niciodata la greu dar se mai isca asa cateodata si am mai vb si cu voce tarede fatza cu Ilinca si la fel...incepe sa planga....se sperie si nu e bine deloc...mi-e teama uneori sa nu traumatizez copilu..plange de cate ori aude pe cineva strigand chiar, tipand...si cateii care latra pe langa ea...hai nu mai fi suparata...
Bella_sib spune:
ane rosu in gat nu e o problema, se trateaza f simplu, iar bubitele de caldura sunt ff des intalnite la bebei, si a mea are daca te consoleaza... cat despre sot, lamureste-l ca nu e bine sa ridice tonul sunt convinsa ca va intelege.
Altesa e tare Rafi
Letitia ma tot gandesc oare pana la ce varsta o sa-l decaloteze soacra ta pe nepot?
Alice cand am discutat cu pediatru despre diversificare mi-a zis ca e strict interzis sa ii dau cremwusti, parizer si branza topita, si am zis ok, dar dinastea nici noi nu mancam si a zis ca a intalnit des cazuri de copii care la 8-9 luni o masa era de cremwusti, deasta am zis .
Si nu in ultimul rand la multe lunite sanatoase si frumoase Isabella Andreea, Filip-Andrei si David Andrei
o zi frumoasa si racoroasa!!!
Alice_Elena spune:
Bella, e advarat, dar sunt si multe mame neinformate sau prost indrumate de rude sau chiar doctori.. Stiu ca nu esti om rau :))
Alexa_G spune:
Suntem pe picior de plecare asa ca urez repede:
Multe lunite frumoase
Isabella Andreea
Filip-Andrei
David Andrei
Ane si Alex are rosu in gat asa ca stai calma daca nu are febra sau alt ceva asta se trece. Bubite de la caldura avem si noi. Cat despre sot vorbeste cu el pe un ton calm si explica-i unde greseste.
Altesa tare baiatu
Sa aveti zile racoroase!