Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Azi in parc m-am intalnit cu o mamica cu fetitza cu 1 sapt mai mica decat Eva. Si era si ea suparata ca e grasa, ca o solicita mult alaptatul, etc. Spre final a zis ca are de gand sa inceapa diversificarea si ca vrea sa-i dea pentru inceput...IA GHICITZI!!!!! Exact! Mar cu biscuite!!!
Am inceput sa rad cand mi-a zis si am intrebat-o: da' ce aveti frate totzi cu maru' asta cu biscuite!? a zis pediatra sa ii dai asha?. Si zice ea: Nu, nu ca pediatra mea e o baba din aia care ma bate la cap sa nu ii dau nimic pana la 6 luni!!!
Nah!!!!!! Si eu i-am zis sa faca cum crede ca fiecare stie ce e mai bine pt BB ei.

Asa ca fetelor, marul cu biscuite e IN TREND!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Anca, puteai sa ii zici sa citeasca un pic despre diversificare inainte sa inceapa, sa se documenteze... nu ma mir ca peste 1-2 luni fetita aceea mananca cremwusti, parizer si branza topita... asa de rau imi pare de copiii cu parinti neinformati.

Bulinutza, hai capul sus, sunt convinsa ca ai sa poti oferi si lui Filip ce i-ai oferit lui Rares, doar esti o luptatoare iar pentru ei o sa faci tot ce e nevoie sa nu le lipseasca nimic. hai capul sus pentru pitici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eh haideti sa nu mai judecam cu una cu doua. Si noi mancam mar cu biscuite sinu ne dadea nimeni cartofi prajiti cu snitele la 7 luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare!

Multa sanatate puilor cu probleme de sanatate!
Bulinutza...capu' sus!!! Nu vreau sa imi imaginez prin ce treci...
Leti, m-a distrat dar si socat faza cu soacra-ta...auzi la 12 ani...
Legat de faza cu marul si biscuitele - si mama mai are momente cand imi arunca vreuna de mar cu biscuite ca ea asa imi dadea mie si era totul ok, dar nu ma streseaza prea tare cu asta. Dar sa stii Bella, ca nu-i musai ca dupa mar si bisc sa ajunga bebelul la parizer si cartofi prajiti...

Eu soacra stresanta n-am, ea e in Jud Brasov, noi in Buc. Vine cam o data pe luna, si atunci nu-mi spune ce sa fac, sau cel putin dc vrea sa zica ceva o zice diplomat "eu faceam..bla bla.." dar fara sa insiste cu "de ce nu faci asa, etc". Si dc sunt de acord, sunt daca nu, spun ca nu fac asa si de ce. In schimb ma cam dispera mama...tot gaseste nod in papura la orice : ca patutul e prea mic, ca e de lemn si se mai loveste (desi are aparatori se intoarce cu capul la picioare si se mai loveste) ca scaunelu' de mancat e nu stiu cum, ca aia e asa.., pana m-am enervat si m-am luat de ea, i-am zis sa nu ma mai dispere ca nici ei nu i-ar fi convenit sa vina maica-sa (bunica-mea) sa-i tina prelegeri despre fiecare obiect. Ah, ca LP de ce nu ii dau aptamil, si tot asa, multe rau... Ca de ce nu dau cainele...?!!?! Haaaa? La asta m-am exprimat raspicat ca NU DAU CAINELE si sa nu mai imi spuna ea mie ce bine i-ar fi cainelui "undeva la curte". Ca e curent cu atatea geamuri deschise.... Asa ca fetelor, la mine mama e mai rau ca o soacra, dar macar am avantajul ca ii pot raspunde ce am chef si cum am chef Pe de alta parte ma si ajuta f mult si am mare incredere sa o las pe Beatrice cu ea.

Madi felicitari!!!!

Un weekend placut tuturor mamicilor si bebeilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

pe fuga, ca de obicei

lexi, cum mai e nasucul fetei?

Nu mai aruncati zeama in care au fiert legumele, strecurati-o si o dati in loc de apa dupa masa de legume.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Suzieq Si noi facem bagaje! Plecam maine seara la bunici si vom face aprox 470 km. Sper ca Alex sa se comporte ok la drum.
Bulinutza fruntea sus! Sunt convinsa ca o sa rezolvi tu si va fi bine
Mady felicitari pentru master!
Ane vorbeste cu pediatra sa iti faca un plan de diversificare si o sa vezi ca te dumiresti repede.

Multa sanatate bulgarasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Bulinutza stiu ca e greu si imi pare tare rau pt voi, insa sunt sigura ca vei gasi alt serviciu , nici sa nu te gandesti ca nu vei gasi! Iar copii cred ca au nevoie in primul rand de dragoste si de atentie, iar celelalte lucruri (materiale) oricum facem eforturi si tot le oferim de toate puilor! Capul sus mami!

Ane - Si eu am de gand sa incep cu supica la 5 luni jumate, peste 2 sapt si un pic. Tot din cauza ca nu se satura! Acum eu ii dau suculetz de morcov cu mar, dar parca cel de morcov simplu ii placea mai mult. Oricum ii dau putin, cam 20 ml, atata cat sa simta si ea alt gust pe langa lapte!

Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

cum faci cu morcovul sa iasa suc ?...sau in ce aparatura il bagi.. ca si eu as vrea sa ii dau suc de morcov ... dar nu vreau sa il fierb , ca are mai multe vitamine asa crud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Da Alexa asa aveam de gand , vb cu Dr despre diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Ane dai morcovul pe razatoare de sticla si il storci sau in storcator de fructe legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Bulinutza stiu ca e greu si imi pare tare rau pt voi, insa sunt sigura ca vei gasi alt serviciu , nici sa nu te gandesti ca nu vei gasi! Iar copii cred ca au nevoie in primul rand de dragoste si de atentie, iar celelalte lucruri (materiale) oricum facem eforturi si tot le oferim de toate puilor! Capul sus mami!

Ane - Si eu am de gand sa incep cu supica la 5 luni jumate, peste 2 sapt si un pic. Tot din cauza ca nu se satura! Acum eu ii dau suculetz de morcov cu mar, dar parca cel de morcov simplu ii placea mai mult. Oricum ii dau putin, cam 20 ml, atata cat sa simta si ea alt gust pe langa lapte!

cum faci cu morcovul sa iasa suc ?...sau in ce aparatura il bagi.. ca si eu as vrea sa ii dau suc de morcov ... dar nu vreau sa il fierb , ca are mai multe vitamine asa crud

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

Pt ca ii fac cant mici, curatz 2-3 morcovi, ii dau prin razatoare si pe urma pun morcovul ras in strecuratoare mica si deasa si apas morcovul! O metoda ... conservatoare (ca sa nu zic ca e de la usa peshterii ). Am considerat ca nu trebuie sa cumpar un storcator pt cant asa mici, care i le dau cateva saptamani si atat.

La fel fac cu marul, dar cu marul e muuuult mai ushor!

Mergi la inceput