Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bella_sib si a zis ca a intalnit des cazuri de copii care la 8-9 luni o masa era de cremwusti, deasta am zis . Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
cunoastem.Am intalnit o mamica care ii dadea sunca Praga/York la 3 luni ale copilului.Si se mai si lauda!
E bine, cand intalniti astfel de cazuri...sa le explicati de ce ASA NU!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Alexa, drum bun!
Bulinutz, imi pare rau!
Ane, sotii nu inteleg prea multe..te asigur io.Incearca si fa-ti timp si pt. voi.E dificil, epuizant, dar necesar
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Letitia spune:
Buna fetelor!
Drum bun plimbaretilor si insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Lady, Alice, sunt de acord cu voi, sunt multe persoane prost indrumate, dar nu stiu cat sunt de deschise sa accepte alte pareri, asa ca ma tem ca de multe ori ne batem gura de pomana. Dar eu una o fac oricum!
Cam in aceeasi ordine de idei, am facut greseala sa pun o intrebare pe grupul de diversificare de pe FB si am fost atacata ca nu o sa ii dau copilului completare de lapte la masa de legume... Adica o sa i-o inlocuiesc cu totul in momentul in care o sa aiba si proteina introdusa. Voi o sa le dati copiilor lapte dupa FIECARE masa pana la un an?
Oricum, eu acolo n-o sa mai scriu! Aici e altceva, simt ca ne respectam una pe alta si parerile divergente.
Ane-Maria, nu te supara asa tare pe sotul tau, o sa se controleze cand va vedea ca o afecteaza pe cea mica. Vestea buna e ca al doilea copil nu se mai sperie de tipete, s-a obisnuit de la primul.
Am luat si eu Zanza-no: sunt niste servetele umede, produse de Chicco care se pot folosi de la 0+ si sunt eficiente. Olga zicea ca isi comanda aparat cu ultrasunete din aceeasi gama, poate ne spune cum se impaca cu el.
Bella, sper ca soacra-mea s-a oprit, nu de alta, dar nepotul are 24 de ani acum, studiaza in strainatate si n-as vrea sa faca vreo fimoza pe acolo
Altesa, si Tudor si-a descoperit jucaria, dar eu nu-l prea las ca mi se pare ca se trage prea tare...
Sa aveti un week-end racoros si linistit!
Alice_Elena spune:
Letitia, eu ii dau pana cand se satura doar cu legumele. Numai sa vrea sa le manance :)))
izish83 spune:
Am venit si noi de la dr. Bebe e f bine, 4 luni, 8 kg. Incepem diversificarea intai cu fructe ( banana, mar, piersica, nectarina, para, pruna ) direct piure, introdus fiecare fruct cu o zi, doua de asteptare sa vedem daca apare ceva pe corp, apoi piure de legume ( morcov, cartof, pastarnac, ceapa,etc ), fara biscuiti si fara cereale.