Iar. Din nou.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Off topic : unde pot vedea subiectele de bac de anul asta la matematica ? Merci.

Mik.

Mik, gasesti subiecte de BAC matematica din mai multi ani aici: http://bacmatematica.wordpress.com/

Pentru 2012 sa te uiti la sesiunea iulie, nu la cea speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Eu nu inteleg o treaba, de ce trebuie toti copiii sa dea bacalaureatul? Aici multi copii termina in casa a 10-a si se apuca de o ucenicie. Altii termina 12 clase dar nu dau examenele finale. Doar cei care vor sa mearga la universitate dau niste examene asemanatoare bacalaureatului. Restul primesc o diploma de 12 clase si gata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Pentru ca Abramburika a desfiintat profesionalele in mandatul precedent.

si tot ea a venit cu ideea "geniala" sa se intre la facultate si fara diploma de bac...
normal ca elevii nu mai sunt motivati sa ia bacul.
si daca abramburica e iar ministru, tare ma tem sa nu puna in aplicare ce a propus anul trecut, doar ca sa aiba studenti la facultatile ei private...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Cine e Abramburika?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

actuala ministresa a invatamantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O politica educationala trebuia trasata de foarte mult timp. regretul meu este dat de faptul ca exista incompetenta si dezinteres la nivel central dar nu de acum ci macar din 1995 incoace.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Unde pot gasi subiectele la biologie de anul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Un prieten de familie care e profesor de matematica ne spunea anul trecut ca este in mare masura viuna profesorilor ca ajung copiii astia la bac. Chiar el recunostea ca daca acum 10 ani cand abia misca unul ii dadea 5..acum ii da 7...

Ok, dincolo de asta...copiii aia care iau 1.20 e clar ca nu au invatat nimic. Parintii lor nu-i vad? Nu i-au vazut ca nu au invatat niciodata? Ca nu citesc niciodata? Pana la urma copiii sunt ai nostri, nu ai sistemului...zic si eu..al meu e inca mic, sub control .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Meci, Daniela. Nu, subiectele de la mate nu mi se par grele, insa e materia invatata din gimnaziu incoace.
La matematica copiii care nu au inteles calculul simbolic, de exemplu, sunt pierduti. Asta se remediaza destul de usor, insa trebuie detectat. O nota de 1 ar fi rusinea profesorului care l-a promovat.
(La toate subiectele (M1, M2, M4) se poate face foarte usor de nota 5-6.)

Treaba vazuta de departe : mie tot sistemul din Ro mi se pare incilcit (ca in multe parti) si foarte schimbator (asta e tipicin Ro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

actuala ministresa a invatamantului

Si care a mai fost ministereasa inca fo 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu ma asteptam la rezultatele astea.
asta-i nivelul, trebuie sa fim realisti. toata lumea da vina pe profesori, materie grea, camerele din sali, subiecte imposibile, etc. nimeni nu se intreaba ce stie absolventul, cat timp a petrecut invatand in clasa a 12-a si cat in cluburi sau aiurea...
vorbind cu un profesor de istorie imi spunea ca raspunsurile sunt in textul enuntat, ei doar trebuie sa inteleaga ce se cere. si asta pentru nota 6-7. si mai spunea ca in timpul anului orice profesor "responsabil" ar trebui sa faca teste de genul ascesta cu copii pentru a le fi mai usor la examen.
iar o nota de 5.00 la examen este un 4+ real .

Mergi la inceput