Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
mena1906 spune:
stau la parter, e tot timpul umbra la mine in casa, am aer conditionat si sunt destul de rezistenta la caldura...ma intreb ce fac ceilalti oameni care nu au cele enumerate mai sus...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+
angelique_19 spune:
Si eu am aer conditionat si stau la casa dar parca tot e cald de mori.Si nu ii dau drumul prea des la aer,mi se racesc repede picioarele de la el si nu vreau sa ma imbolnavesc.
18+ cu
mena1906 spune:
Oare bebelusii cum suporta caldura? oare simt in burtica caldura asta?
Mami_de2 spune:
Camitu fii linistita! fii optimista si roaga-te lui Dumnezeu,pt ca sunt sigura ca bebelusul tau nu e afectat de nimic si se va naste sanatos si frumos!
ps: eu suport ok caldura..nu am probleme..deocamdata!
19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
douradoudou spune:
stati linistite, bebelusii nu sufera de frig sau cald cat sunt in burta..acolo temperatura e constanta..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
mena1906 spune:
Cred ca mai degraba e afectat de starea pe care mi-o da vremea asta atat de fierbinte!
onutz83 spune:
Fetele, trebuie doar sa nu ne supraincalzim noi, atunci sufera si bebelusii... Trebuie sa ne hidratam f f f bine. In drum spre serviciu sau de la serviciu eu beau apa de cel putin 3 ori zdravan, pentru ca e f f f cald si daca am ghinionul sa nu prind autobuze cu aer conditionat vreau ca cel putin sa nu simta...
In alta ordine de idei, suntem si noi pe Picasa
Fetelor, trebuie sa va spun, cata frumusete e acolo
Ah, am schimbat saptamana Inca pe-atat si ne cunoastem printul
Onutz 20+
bioana spune:
buna, veniti la o placinta?ca nu demult le-am terminat de prajit....
ce de burtici frumoase am vazut, uitandu-ma la poze... pentru fiecare. am pus si eu cateva poze...
eu mi-as dori sa nasc normal.desi aici nu stabilesti dinainte ce si cum. anestezistul decide atunci, in functie de situatie.
aseara am ajuns acasa la 2 dimineata..asa ca azi m-am simtit cam aiurea...dar important a fost ca ne-am simtit bine si toata lumea imi lauda burtica.azi a fost tare activ bebele.cand era in partea stanga, cand in dreapta...mai am 9 zile pana la eco de 20 de saptamani!!!!abia asteptam...
embarazada de 18+
mena1906 spune:
Doamne ce de burtici frumoase! Eu o am cea mai mititica:(. E mica pt ca sarcina e mica, evident. Imi pare tare bine ca va vad fetele si la fata, o sa imi rog soata sa imi faca si mie poze sa mi se vada si chipul . Va pup burtici si mamici si bebici.